.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 152

Hybrid View

Такаа аз съм доста нисичка 150 и нещо нз колко точно, но проблема е че си падам по мн по високи ама много... от рода на 180, 185 което си е доста в сравнение с мен...ии г/д само такива ми харесват това голям проблем ли е ??

Цитирай Първоначално написано от Megsii696 Виж мнението
    Такаа аз съм доста нисичка 150 и нещо нз колко точно, но проблема е че си падам по мн по високи ама много... от рода на 180, 185 което си е доста в сравнение с мен...ии г/д само такива ми харесват това голям проблем ли е ??
    Защо по дяволите да е проблем, всеки си има предпочитания, и никой не може да го съди.

Цитирай Първоначално написано от sexysimwoll Виж мнението
    Аз съм момче на 14год. и съм 165 на ръст но гаджето ми е с 4,5см. по-висока от мен личат ли си много като ни погледне човек ? а и баща ми е 173 а майка ми 160, аз спортувам баскетбол и каквото и да правя сигурно нямам шанс да стигна поне до 178см.
    Като бях осми клас бях 1.55 за 6 месеца пораснах със 13-4 сантиметра, не се притеснявай, пубертета ще те удари, рано или късно.

По, темата по-нисички от мен(аз съм момче), но да не са тапишони поd 1.50

[QUOTE=BerchBG;10059996]Защо по дяволите да е проблем, всеки си има предпочитания, и никой не може да го съди.

Ми нз вярно си е, че всеки си има предпочитания, но мн рядко може да се случи някой толкова висок да ми обърне внимание ддз според тях може би изглежда смешно да ходят с ниско момиче като мен, защото от страни изглежда някфо странно...все 1 не сме си на годините...На мен попринцип нищо не ми пречи, но не съм сигурна дали и те мислят така..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си