.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 366

Hybrid View

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мен малко ме усъмни жлъчта, с която нападаше въпросния фиктивен образ, действаше прекалено остро и целенасочено за 14-годишна. Каквато и акселерация да има, за въпросните неща се изисква опит, за демагогията също. Не мисля, че тези неща са присъщи на която и да е 98-ца.

Иначе точно последния път, когато отворих темата и още не се бяхте разкрили, ми мина през ума, че всичко може да е манипулация. Може би интуитивен проблясък, не знам.

Не получихте ли някви лични съобщения от "загрижени съфорумци"?
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Мен малко ме усъмни жлъчта, с която нападаше въпросния фиктивен образ, действаше прекалено остро и целенасочено за 14-годишна. Каквато и акселерация да има, за въпросните неща се изисква опит, за демагогията също. Не мисля, че тези неща са присъщи на която и да е 98-ца.

Иначе точно последния път, когато отворих темата и още не се бяхте разкрили, ми мина през ума, че всичко може да е манипулация. Може би интуитивен проблясък, не знам.

Кога и набор 98 станаха хора ве?!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението

За наше огромно учудване - не! Нито едно лично съобщение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си