.
Отговор в тема
Страница 12 от 14 ПървиПърви ... 2891011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 341
    Мега фен Аватара на gandalfepi4
    гледах го, просто не очаквах че за някой може да е неочаквано че супер лек, странно огънат обект, хлабаво балансиран върху (буквално) игла не е в перманентно състояние на покой

видя колко време отне за да има някакво абсолтюно минимално и постепенно завъртане. това преспокойно може да бъде атрибутирано на други фактори, а температурата пак си стои и теченията си съществуват дори и под похлупак.

наричаш ме хардкор скептик, а аз те наричам хардкор беливър.

ти просто ИСКАШ да е вярно.

защо ти го казвам? защото и аз (за мой най-голям срам) бях заблуден преди време и сам се излових.

може ли да е вярно? може.

логично ли е да е вярно? не е.

дори да е показаното достатъчно ли е за доказателство? не.

ако искаш вярвай, просто да знаеш че е смешно за нещо толкова малко да мислиш че решава хилядолетен спор и измива лицата на хиляди измамници и факири.

ако се докаже в контролирана среда ще ми стане пишката, гарантирано, това МНОГО ме кефи и интересува.

това не е причина да го вярвам на сляпо.

Gandalf, с теб можем да продължим до утре. Това ще е последния ми пост и поне аз ще спра до тук без никакви лоши чувства или намерения.

Искам да кажа две неща.
    1) Аз не вярвам на 100%, аз мисля, че е доста възможно.

2) Хората не вярват на сегашните хора, които боравят с телекинеза по същия начин по който хората не са вярвали на Аристарх преди 2200 години, когато той е заявил, че земята обикаля около слънцето.

Поздрави и приятна вечер!

Аз не вярвам на 100%, аз мисля, че е доста възможно.
    уважителна позиция

Хората не вярват на сегашните хора, които боравят с телекинеза по същия начин по който хората не са вярвали на Аристарх преди 2200 години, когато той е заявил, че земята обикаля около слънцето.
    само ще те поправя че приказки за телекинеза е имало и тогава ама едното се е доказало като неуборим факт за този период по няколко различни начина докато другото се "практикува" от хора които си вадят гълъби от ръкавите

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Тая тема няма ли да умре вече?

като искаш да умре не я ъпвай, тука нема sage

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    като искаш да умре не я ъпвай, тука нема sage
    Жалко.

Темата е от 2008ма, когато е отворен раздела. Пък и да я ъпвам, и да не я ъпвам, тя пак си е на първа страница.

Question Здравей как си

Цитирай Първоначално написано от In_And_Out_of_Love Виж мнението
    Първо трябва да владеете медитацията почти до съваршенство, след това трябва да увладеете и визуализацията(фантазията) до съвършенство...
    Колкото и смешно да ви звучи фантазията се развива дори когато мастурбирате без да използвате интернет или някакво списание...

Аз мога да таркалям топче за Ping Pong известно време, след това много се изморявам! За целта използвам и малко внушение като за това си помагам с някоя моя песен която ми го вдъхва!За мен лично това е песента на: Clint Mansel - Lux Aeterna.
    Който се интересува ще му кажа как да започне да се занимава с тази сила, развиваща изключително интелектуалния потенциал
    Всъщност аз бих желал да ми кажеш как да започна да се занимавам с тази сила. Може ли ??
    За връзка пиши в- Skype: niko...97
    Последно редактирано от nfurnadzhiev : 01-08-2012 на 19:14

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от nfurnadzhiev Виж мнението
    Всъщност аз бих желал да ми кажеш как да започна да се занимавам с тази сила. Може ли ??
    За връзка пиши в- Skype: niko...97
    такива неща е възможно да бъдат постигнати единствено чрез сили от сатана, така че, по-добре недей, много е опасно

vseki ima razli4ni razbiraniq nqkoi vqrvat 4e Bog s16testvuva drugi ne nqkoi vqrvat v religioznosta drugi ne nqkoi vqrvat 4e moje da se razvie telekineza drugi ne taka 4e vseki si ima mnenie i drugiq ne moje da go obedi v obratnoto na tova v koeto vqrva toi taka 4e vseki s mnenieto si

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kim_135 Виж мнението
    vseki ima razli4ni razbiraniq nqkoi vqrvat 4e Bog s16testvuva drugi ne nqkoi vqrvat v religioznosta drugi ne nqkoi vqrvat 4e moje da se razvie telekineza drugi ne taka 4e vseki si ima mnenie i drugiq ne moje da go obedi v obratnoto na tova v koeto vqrva toi taka 4e vseki s mnenieto si
    а какво ше кажеш ако мнението на някой, от когото зависи съдбата ти, е да бъдеш засегната по неприятен или най-малко(-то) непоносим за теб начин?!, разбира се че никой не би искал да му се случи такова нещо, защото никой не обича неприятните или най-малко(-то) непоносимите за него страдания, но така и в вярата има неща, които са опасни не само за един човек, но дори (и) за всички, типичен пример за такива неща са: трето око, телепатия, левитация, телекенеза, телепортация, и пр., това са неща, чрез и заради които е възможно да пострадат мнозина, например, имало е случаи окултисти да навредят на други хора дистанционно/от разстояние през третото око, в други случаи пък някои окултисти са измъчвали други хора в мислите им чрез телепатия, което нещо пак е ставало от растояние/дистанционно, в други случаи цяла религиозна група от дълбоко вярващи е клеветила други хора пред Бога, и са успявали да причинят смърт на мнозина по такъв начин..... , такива неща никак не са безобидни/безопасни, затова (и) в Библията, която съдържа целият Св. Закон на вярата, е писано: "не наранявай/не увреждай", "не натрапвай/не насилвай", "не отнемай/не лишавай", защото ето как дори и по духовен/окултен път са били причинявани страдания на много хора, като им е бил отнеман мирът, например, чрез телепатичен тормоз, като дори са били убивани.....
    Последно редактирано от npp : 01-15-2012 на 23:49

Red face Желанието му е маиката

Първо трябва да владеете медитацията почти до съваршенство, след това трябва да увладеете и визуализацията(фантазията) до съвършенство...
    Колкото и смешно да ви звучи фантазията се развива дори когато мастурбирате без да използвате интернет или някакво списание...

Аз мога да таркалям топче за Ping Pong известно време, след това много се изморявам! За целта използвам и малко внушение като за това си помагам с някоя моя песен която ми го вдъхва!За мен лично това е песента на: Clint Mansel - Lux Aeterna.
    Който се интересува ще му кажа как да започне да се занимава с тази сила, развиваща изключително интелектуалния потенциал
    Здравей аз имам желание абе направо искам да се науча пиши ми на e-mail: anchevwe@abv.bg или по добре на скаип: neshto4 за да разбера че си ти когато ми пращаш палномошно в скаип или когато ми пращаш имел преди всичко напиши един % е така да знам че си ти

Фен
    Град
    Пловдив
    И ето, че е време отново да се включа в темата..
    Съжалявам, че ще трябва да разочаровам много от вас.
    Отдавна спрях да се занимавам с телекинеза. Ползите от самата телекинеза не са нищо особено. Всичко което му трябва на човек, за да живее добре и достойно е уважение към себе си и другите, от което идва и доброто самочувствие.
    Това не се постига с телекинеза! Пътят до нея ти го дава. Вярвам обаче, че има и други(много по-лесни) начини за постигане на същия резултат. Не е нужно да вдигаш предмети във въздуха, за да се сдобиеш със самочувствието си и с уважението на другите. А доста от вас все още имат такива илюзии поради малкия си житейски опит, който идва не с годините, а с проницателността и критичното мислене.. Познавам деца, които разсъждават като 60-годишни.. Сигурно и вие познавате такива?!
    Та това което искам да кажа е: НЕ пропилявайте живота си! Радвайте се на това което имате и уважавайте себе си, и останалите(най-вече хората които ви обичат).
    Моля ви, спрете да ме питате: -Как да започна?, -Какво да направя?, -Можеш ли да ми помогнеш?...
    Не искам да бъда учител никому! Не искам да бъда ничий модел!
    Искам всеки от вас да се обича такъв какъвто е. Спрете да търсите някой, който да ви напътства и помага... Нямате нужда от такъв човек. Единствената причина поради която хората го търсят е липсата им на увереност и самочувствие.

Затова спрях и ще продължавам да не отговарям на въпросите ви... Съжалявам, но смятам, че така ще ви помогна повече.

Радвайте се на живота и на това което сте, защото той е единствен, а вие сте единствени и неповторими.. уникални!!!
    Ако си дал на гладния дори трохица хляб от своя хляб.Ако си дал на скитника дори искрица огън от своя огън.Ако си дал на милата от своето сърце.Ако си дал на чуждите живот от себе си.Ако си дал,ако си дал от себе си,не си живял,не си живял на празно

Мега фен
    окултните работи са сатанинско дело, веднъж един бхагаван(т.е. главен антихрист) придружаван от множество аватари(т.е. от множество подчинени на него антихристи) се явиха пред мен за да ме изкушават показвайки (ми) големи чудеса и знамения, той ми предложи да се присъединя към тях като ми показа три велики чудеса/знамения, първото знамение беше че направиха на тъмното нощно небе да се появят множество цветни планети и звезди, които танцуваха на небосвода и гледката и звуците бяха по-красиви от всяка празнична заря, второто бяха едни много хубави девойки, които ми предлагаха най-превъзходни еротични наслаждения каквито на земята няма, а при третото той ми даде някакво състояние, при което аз виждах и възприемах цялата вселена като Бог, бях всеприсъстващ като Бог в всяко кътче на вселената, и имах могъщество, с което можех да правя вселенски чудеса подобно на Бога, но добре че истинският Господ Бог направи аз да не падна в изкушение и им отказах и трите оферти и те си тръгнаха и всичките им чудеса и знамения изчезнаха така сякаш те въобще не се бяха появявали - такива неща са много опасни
    Последно редактирано от npp : 03-31-2012 на 11:07

Голям фен Аватара на ScarlettS
    ^
    Ако не си бил напушен и не тролиш, имаш сериозен проблем.. просто казвам.

Град
    sliven

аз се интересувам и бих и искала да започна да се занимавам с тази сила .

Супер фен Аватара на scrooper
    Е то почти всички биха искали Споделяйте тук, моля.
    always late but worth the wait!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    окултните работи са сатанинско дело, веднъж един бхагаван(т.е. главен антихрист) придружаван от множество аватари(т.е. от множество подчинени на него антихристи) се явиха пред мен за да ме изкушават показвайки (ми) големи чудеса и знамения, той ми предложи да се присъединя към тях като ми показа три велики чудеса/знамения, първото знамение беше че направиха на тъмното нощно небе да се появят множество цветни планети и звезди, които танцуваха на небосвода и гледката и звуците бяха по-красиви от всяка празнична заря, второто бяха едни много хубави девойки, които ми предлагаха най-превъзходни еротични наслаждения каквито на земята няма, а при третото той ми даде някакво състояние, при което аз виждах и възприемах цялата вселена като Бог, бях всеприсъстващ като Бог в всяко кътче на вселената, и имах могъщество, с което можех да правя вселенски чудеса подобно на Бога, но добре че истинският Господ Бог направи аз да не падна в изкушение и им отказах и трите оферти и те си тръгнаха и всичките им чудеса и знамения изчезнаха така сякаш те въобще не се бяха появявали - такива неща са много опасни
    това ти мнение е уникат,

ама тва сънуваше ли го, или стана в реалността.
    Последно редактирано от defender : 06-10-2012 на 09:39

Абе пендел ти да не мислиш че си кой знае колко по-различен в наш'те очи?

Да те беше пораздрусала шизофренията и тебе или да ти бяха мама и тати по-хипарски щеше да дрънкаш как е гений и вселенски интелект.

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Да те беше пораздрусала шизофренията и тебе или да ти бяха мама и тати по-хипарски щеше да дрънкаш как е гений и вселенски интелект.
    че аз кво лошо съм казал за момчето, просто ми е интересно това на сън ли му се е случило или реално го е видял, защото съм чувал подобни истории и от други хора.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    че аз кво лошо съм казал за момчето, просто ми е интересно това на сън ли му се е случило или реално го е видял, защото съм чувал подобни истории и от други хора.
    беше съвсем реално, винаги през първите 5-6 хилядолетия от началото на вечността е имало големи чудеса и знамения от страна на духовниците на "тъмнината"

"Тогава ако някой ви каже: Ето тук е Христос, или: Тука, не вярвайте; защото ще се появят лъжехристи, и лъжепророци, които ще покажат големи знамения и чудеса, така щото да заблудят, ако е възможно, и избраните. Ето предсказах(т.е. ето предупредих) ви." Матей 24: 23-25

ето какви големи чудеса/знамения е правил върховния антихрист("бхагаван") кришна пред своя прозелит арджуна:

"Гледай, о, Партха, мойте стотици
    и хиляди най-разнообразни
    по видове и по многоцветие
    чудновати, божествени форми!

Гледай сиящите Адитя,
    святите Васу и гневните Рудри,
    здрачни Ашвини и бурни Марути
    и чудеса до днес невидяни!

Виж целокупния свят едновременно —
    всичко подвижно и неподвижно,
    и друго каквото ти се прииска
    да видиш — виж го в моето тяло!

Но ти никога няма да можеш
    със свойте смъртни очи да ме видиш.
    Божествено око ти дарявам -
    погледай мойта световна йога!

Като изрече това, о, царю,
    великичт Хари - владетел на йога,
    се показа на Партха в своята
    най-върховна форма.

С усти и очи многочислени,
    и с множество тайнствени образи,
    с различни небесни украшения
    и всевъзможни световни оръжия.

със небесни гирлянди обкичен,
    облят със висши благоухания,
    с чудеса пълен и безграничен -
    лица обърнал във всички посоки:

Дори хиляда слънца едновременно
    сред небето да бяха изгрели,
    със своя блясък би ги засенчил
    този сияен Върховен атман.

Там Пандава видя вселената
    разделена на хиляди части,
    но целокупно влята в единното
    тяло на бога на боговете.

Тогава, изпълнен с възторг и ужас,
    с коси, настръхнали от изумление,
    Дхананджая в поклон пред Сияйния,
    молитвено сключил ръце, заговори.

Арджуна каза:
    О, боже, виждам в твоето тяло
    боговете и всичко създадено,
    великия Брахма на трон от лотос,
    всички риши, змиите божествени.

С безброй ръце, усти и утроби,
    и очи — размножен, безграничен,
    без край, без среда, без начало те виждам,
    о, Господарю — о, форма вселенска!

Със корона и диск, и със скиптър,
    преизпълнен от сила те виждам —
    труден за гледане, слънчево-огнен,
    стрелкащ светкавици, безпределен.

Непреходна, висша цел на знанието,
    най-върховен дом на световете,
    пазач на вечния закон — на дхарма,
    ти си Великия пуруша— виждали.

Безначален, безкраен, без среда,
    с очи-луна и слънце, с безброй ръце,
    с безброй усти от огньове жертвени
    света озарил — такъв те виждам.

Небето, земята и пространството
    в четирите посоки изпълваш ти —
    и трите свята треперят от твоя
    прекрасен и страшен лик, о, Висш атман!

В теб мириади богове идват
    и треперейки, някои ти се молят.
    И викат: „Слава!", велики риши
    и святи сиддхи, и те възпяват.

Адитя, Рудри, Вишви, Васави,
    Ашвини, Марути и Ушмапи,
    гандхарви, якши, сиддхи и асури
    във транс възторжен те съзерцават.

При вида на твойта вселенска форма
    многоуста, многоръка, многоока,
    многокрака, с много бивни и утроби,
    треперят, като мен, и трите свята.

Сияещ, многоцветен, до небето,
    раззинал паст, с очи, които светят
    ме гледаш — и душата ми трепери —
    губя сила и покой, о, Вишну!

Като гледам твоите усти и бивни —
    тези страшни пламъци на Времето,
    посоката не виждам, губя себе си —
    смили се, Всевишни — подслон световен!" БГ 11: 5-25
    Последно редактирано от npp : 06-10-2012 на 15:30

Мега фен
    бреее, тва да не е някаква чеРРРна магия.
    от къде го изкара от някаква книга ли

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от npp Виж мнението
    АХАХАХ, ти ме уби, ама абсолютно, гърча се на пода от смях ! Я кажи повече за тия аватари, защото аз до колкото знам това са същества от индуизма, ама може би ти имаш предвид някакви хуманоиди от филма 'Аватар' , предполагам накрая лично Джеймс Камерън ти е предложил парче площ на луната Пандора. А това с девойките и еротичните наслаждения които дори на земята ги няма, сигурно са били някакви извънземни с 2 вагини и 3 цици.
    Ти или си яко напушен или не си лекуваш шизофренията.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    ...Я кажи повече за тия аватари, защото аз до колкото знам това са същества от индуизма...
    възвишените духовници на "тъмнината" известни като ангелите на дявола/звяра(666)

"змеят воюва заедно със своите ангели; обаче, те не надвиха, нито се намери вече място за тях на небето. И свален биде големият змей, оная старовременна змия която се нарича дявол и сатана, който мами цялата вселена; свален биде на земята, свалени бидоха и ангелите му заедно с него." Откровение 12: 7-9,

"десетте рога, които си видял, са десет(т.е. са големите) царе(т.е. духовници на "тъмнината"), които още не са получили царска власт, но за един час получават власт като царе заедно със звяра; те са единомислени и предават на звяра своята сила и власт; те ще воюват против Агнето, но Агнето ще ги победи, защото е Господ на господарите и Цар на царете; тоже и ония, които са с Него, ще победят, които са звани, избрани и верни." Откровение 17: 12-14

не вярвам ,, искам клип !

https://www.youtube.com/watch?v=PsLaBH1kidQ

Потърси просто. В YouTube има бая на различни хора - повечето от тях са фалшиви, но ако си човек с голям опит в браузването лесно можеш да разбереш къде има трикове и измами само по нагласата и обстановката на клипа.

Не искам никой да си мисли, че телекинезата и телепатията са неща, свързани със Сатаната, Христос или Розовата Панда. Нека кажем, че има още неща, които не са напълно разбрани от човека, но рано или късно ще бъдат.

Тук съм върл противник на Гандалф, който казва, че човек е просто парче месо. Това може би е така, но само при условие, че ние не твърдим, че знаем всичко за парчетата месо.
    Аз лично съм присъствал на неща, които не могат да бъдат точно обяснение чрез модерната наука, но определено има теории.
    Един много добър приятел, който ходи на семинари в Индия ми разказва как на една от медитациите една от чашите, които стоят до всеки медитиращ се е счупила без никой да я докосва и са му казали, че това се случва често..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си