- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Доколкото ме познавате, бихте ли ме приели за ваш приятел?
От това, което съм чела си много надутичък... радваш![]()
А опитваш ли се да правиш нещо по въпроса, че не разбрах?
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
Е, ти пък... Стига с това пораженческо мислене.Предварително се обричаш.
![]()
В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.
ох как да ти обясня, че тоя драматизъм с хленченето никак не ти се получава..
И ние кво? трябва да те съжалим по твоя сценарий и да ти кажем 'споко бе, не е така, ти си готин, свеж. бъди себе си и всичко ще се оправи!' ??
омг
Ти си най-готиният бе, дизелчоо, приятелю. Не тъжи, всичко ще се оправи. Хората те обичат, ние те обичаме, всичко е олкова красиво и свежо като си покрай нас. Ти ни зареждаш с енергия и позитивизъм. Внасяш мажорно тризвучие в монотонния ни живот. КОгато си край нас лъч надежда озарява застоелия от несгоди въздух и пронизва го с енергийната си мощ. БЛАГОДАРЯ ТИ, ЧЕ ТЕ ИМА!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Изглеждаш пич, ама от време на време се сдухваш за глупости (не че всички не го правим понякога, ама при тебе е бая често). И взЕми ела някой път да ти видим очите и да обърнем по някоя бира, "чичкото с очилата" ще се радва да те види.![]()
![]()
Welcome to the Jungle...
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ