.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 246
    Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Всеки има право на мнение И не съм от хората, които лесно се подвеждат. Аз си казах моята гледна точна и лични наблюдения, пък от там на татъка всеки да си мисли каквото си иска.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Знам, че съм прекалено красив, за да съм истина.
    Ахахах, сипа му
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Вие от всички теми обичате да правите локуми май

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от miminko Виж мнението
    Мхм, и аз съм дискриминирана.
    Мрън мрън

Голям фен Аватара на play23
    И да ги баннеш все тая, пак ще намерят начин, който е болен си е болен, VPS, private проксита и т.н. макар че повечето такива услуги не са български, така че няма да може да са Пловдивчанки

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И аз съм си писала с нея преди 2г. , но абсолютно не се държи като адекватно момиче.
    Ако я разпитате за родителите й ще разберете, че има много несъответствия между това което говори и поведението, което трябва да е изградила в това следствие.
    Също така разбира от wan технологии, които вече не са толкова широко застъпени, та предполагам, че изобщо не е на моята възраст.
    леко с тия психоаналитически напъни

а това твърдение за WAN технологиите беше доста скандално

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от howland Виж мнението
    леко с тия психоаналитически напъни

а това твърдение за WAN технологиите беше доста скандално
    Александра беше на 13-14, когато даваше компетентен акъл в ИТ раздела.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    <3
    Ти да видиш
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Хахахаха, явно няма да има снимка.. А само обяснения хахах
    То това се очакваше

Аз само да вметна, че съм виждал с очите си момиче на 14 да разбира от Networking доста повече от мен Така, че това не е критерий Има такива хора

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93 Виж мнението
    И къде е проблема,че съм давала компетентни мнения?
    Та относно темата и защо не пиша в нея ами много просто - въобще не е сериозна както и автора и.Човека си ми иска такава снимка дори нещо по така от край време ,а аз му предложих друг вариант на който той уж беше навит - да се срещнем в офиса му на летище София и в един момент край покри се.Преди това ми беше пратил уж негови снимки....Не знам,няма да коментирам повече ако иска да ме трие ако иска не.Преди време ми беше сложил бан после ми го махна сега щял да ми трие профила.А после момичета не сме знаели какво искаме.
    Надавям се,че има вече доволни ,че писах тук!Поздрави!

п.п.
    Та за динамичната система на Виваком ако има доблестта автора да си признае кой го светна как работи и как една цяла вечер му угаждах на акъла за различни тестове за да се увери,че бан само по IP не става Дали е лоша или не системата всеки си решава сам,но е факт ,че в доста страни се ползва технологията!
    Скептично настроен ще кажа, че е просто въпрос на време да ми попаднат и "твои" снимки както ми попаднаха, и на останалите....
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^Пишете на ЛС, ако искате да ви добавя в известният чат.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    Много съм разочарована от липсата на интрига и снимки. чаЛ
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на machoka
    Темата продължава да бъде актуална, а Сашето може да се скрие през 5 тепета в 6то за свободните си съчинения.

Всички изброени скоро ще бъдат заличени и от тук нататък няма да се допускат подобни изпълнения.

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    machoka ще ви унищожи мръсни гадни курви фалшиви
    6б3З10

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от bootyboy Виж мнението
    machoka ще ви унищожи мръсни гадни курви фалшиви
    и справедливостта ще възтържествува.

амин.
    Welcome to the Jungle...

Banned Фен
    да е*а майка им смотана к*рви шибани ,
    браво мачо !!!

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Само аз ли не виждам особенно голям смисъл, от тази тема (4 страници, празни приказки)

мачок, кое беше искрата, която породи тези радикални мерки (не че нещо ама в тоя форум фейкове има от как се помня, че съм в него)
    Последно редактирано от thefolenangel : 04-04-2012 на 04:03

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Така като гледам, ще има масово триене на профили.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Мачок в списъка спокойно можеш да добавиш cranberry696. Даже направо можеш да я изтриеш никога няма да постне нейна снимка с табелка тийнпроблем. Чист фейк си е, това могат да докажат двама от потребителите на форума (няма да споменавам имената им засега, но активните потребители мисля че ще се досетят).

Та въпросната потребителка претендира, че се казва Виктория, но всъщност използва снимки на момиче, което се казва Александра. Освен че нагло лъже, краде самоличност ами има и остро хронично раздвояване на самоличността има втори профил JoLeTaxi от който също пише, предтавяйки се за момче което познава уж Виктория (cranberry696) но всъщност са един и същи човек с едно и също IP.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w Виж мнението
    Мачок в списъка спокойно можеш да добавиш cranberry696. Даже направо можеш да я изтриеш никога няма да постне нейна снимка с табелка тийнпроблем. Чист фейк си е, това могат да докажат двама от потребителите на форума (няма да споменавам имената им засега, но активните потребители мисля че ще се досетят).

Та въпросната потребителка претендира, че се казва Виктория, но всъщност използва снимки на момиче, което се казва Александра. Освен че нагло лъже, краде самоличност ами има и остро хронично раздвояване на самоличността има втори профил JoLeTaxi от който също пише, предтавяйки се за момче което познава уж Виктория (cranberry696) но всъщност са един и същи човек с едно и също IP.
    Toва с Виктория е изумително странно, защото:
    1. Говорила съм си с нея по скайп и телефон.
    2. Играли сме заедно цс.
    3. Ходеше с едно момче от форплей форума, даже админ май беше.
    4. Даже имаше история с потребител от нашия форон, с когото е комуникирала.
    Мога да разкажа историята й/къде как какво учила, но май няма смисъл.
    Я дайте повече доводи, че е фейк, и за кои снимки става дума.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    2. Играли сме заедно цс.
    За този ДжоТаксито май ми казваше, че й е добър приятел, който нахранил някакви хора, те помислили, че тя ги храни //в скайп и бла бла.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    За този ДжоТаксито май ми казваше, че й е добър приятел, който нахранил някакви хора, те помислили, че тя ги храни //в скайп и бла бла.
    Всички в сегашния списък в началото на темата са фейкове, без александра, само за нея имам съмнения.
    - Всички авто-части на едно място!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    2. Играли сме заедно цс.
    Хаха именно човека с който уж "ходеше от форума" ми разказа за нея. Въобще не са ходили, всичко е било само и единствено в нейния мозък. И на мен ми беше разказвала много неща но се оказаха пълна измислица на болното и съзнание. Именно bratignat с който твърдеше че ходят ми разказа всичко човека. Ти хубаво ще разкажеш някаква история, която уж ти е разказала и си и повярвала, а да те питам виждала ли си я на живо? Не нали. Това че сте играли цс и сте си говорили, е напълно нормално, тя е едно дебело момиче, което си търси внимание крадейки самоличност. Единствения човек, който я е виждал е bratignat и повярвай няма нищо общо с момичето от снимките които поства.

Та както казах въобще не са ходили. Запознали са се тук, след което са започнали да общуват. Говорили си няколко пъти по телефона, докато тя уж е претендирала че се намира в англия на някакъв стаж. Но от телефонните разпечатки ясно личи, че с номер от англия не е говорено. Бил се усъмнил човека, защото говорили доста, но в края на месеца сметката му не била по - висока от обикновено (услугата за роуминг). След деня в който уж трябвало да се прибере в България, той я е придумвал многократно да излязат и да се видят (защото вече се е усъмнил), но под различи причини все е отлагала. Накрая не знам как я е придумал да излязат и когато се видели въобще не отговаряла на видяното от снимките. По - късно bratignat вече разбрал откъде е взела въпросните снимки, които поства тук - били на сестрата на нейн познат, която се казва Александра и в момента учи в Англия. Има още един съфорумник, който е разигравала по същия начин.

Та зад това същество cranberry696 не се крие нищо друго освен една дебела attention whore, повярвйате не искате да виждате реалните и снимки. Щях да я банна още като разбрах, просто от тогава чакам да постне само още една крадена снимка, обаче откакто bratignat я е заплашил че ще разкаже всичко във форума е спряла да пише. Когато ми го разказа това аз също се учудих, но проверих ИПтата на въпросната cranberry696 и JoLeTaxi който се представяше за уж нейн познат, а се оказа едно и също ИП.
    Последно редактирано от Sh@d0w : 04-05-2012 на 02:40

Мега фен Аватара на machoka
    E, срокът мина. Всички се 'покриха', само алекс намина да ми обясни как съм и искал 'нещо по-така' (хахаха), съответно всички потребители от първия пост (с едно изключение) на темата бяха заличени, а това са именно:

Alexandra93
    Baby98
    Milena_PLD
    Geri_96
    Milena_96
    Mary_J
    Viki_97
    Angeliki
    ^Galq^
    maceto96
    baby_ivi
    BabyDesi
    +
    cranberry696 по сигнал на колегата.

Тъй като adelle изяви желание да ни докаже, че е реален профил, ще я изчакам още малко да го стори.

От тук нататък, който забележи фейк, нека сигнализира и ще се предприемат мерки тази практика да се изкорени.

Приятен ден на всички.
    Последно редактирано от machoka : 04-05-2012 на 07:40

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си