.
Отговор в тема
Страница 3 от 10 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 246
    Мега фен Аватара на machoka
    ха=ха, радвам се че ти е забавно. щом съм усмихнал днес поне един човек, значи съм си свършил работата

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    granger е в Италия и затова не пише.В интерес на истината ,ако повечко хора се бяхте включили в инициативата за скайп чата (както по между другото пискахте че сте щели да се включите) щяхте да разберете доста и интересни неща за самоличността на доста потребители.Пък за Сашка какво да кажа-лично не я познавам ,но си влезе в чат дискусията и си полафихме замалко и после под глупав предлог излезе.Та наистина ще е интересно да се разбере ,колко от хората са реални, а иначе това с банването е малко като сън в лятна нощ.Ако наистина някой 40 годишен чичко седи зад компа и пише ,ако съвсем малко се заинтересува от компютърни мрежи ,ще знае че зад едно прокси ще го баннат точно на върба.А Мачок какви точно мрежи ще баннеш -46.0.0.0 примерно ли ,дето е на един нет оператор да не казвам кой и съответно всичките му клиенти няма да имат достъп до форума?!?Иначе аз съм за да се намали спама и флууда по някои теми ,който е от откровени тролове ,но незнам по точно кой начин ще стане това

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от Devil69 Виж мнението
    granger е в Италия и затова не пише.В интерес на истината ,ако повечко хора се бяхте включили в инициативата за скайп чата (както по между другото пискахте че сте щели да се включите) щяхте да разберете доста и интересни неща за самоличността на доста потребители.Пък за Сашка какво да кажа-лично не я познавам ,но си влезе в чат дискусията и си полафихме замалко и после под глупав предлог излезе.Та наистина ще е интересно да се разбере ,колко от хората са реални, а иначе това с банването е малко като сън в лятна нощ.Ако наистина някой 40 годишен чичко седи зад компа и пише ,ако съвсем малко се заинтересува от компютърни мрежи ,ще знае че зад едно прокси ще го баннат точно на върба.А Мачок какви точно мрежи ще баннеш -46.0.0.0 примерно ли ,дето е на един нет оператор да не казвам кой и съответно всичките му клиенти няма да имат достъп до форума?!?Иначе аз съм за да се намали спама и флууда по някои теми ,който е от откровени тролове ,но незнам по точно кой начин ще стане това
    ейй, и аз исках в тоя чат, ма не ме вкараха... ДИСКРИМИНАЦИЯ!!!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Devil69 Виж мнението
    За троловете важе следното " кво като съм трол,нали и аз съм ХОРА " и си е така

Повече от фен Аватара на Devil69
    Град
    Bankya
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    пиши ми на лично скайпа ти и ще те адна няма яд

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    За Сашка ( Alexandra93 ) и аз мога да потвърдя, че не е фейк. Не съм я виждала на живо, но много пъти сме си писали по скайп и от тези наши разговори, мога да потвърдя, че наистина е 18 годишно момиче от майна таун ( пловдив ), а не 40 годишен педофил.

Banned Супер фен
    Котенце, айде да ги накараш да пускат ей такива снимки -

--а3--
    е нема нужда хаха

Иначе, за Сашка ми разказваше една съученичка (тя беше от Пловдив, имаше си и гадже там), описа ми я едно към едно с това на снимките и с това, което пише във форума, даже ми каза и как й е скайпа и действително позна. Такъв фейк, че чак и в реалният живот хората да се връзват не вярвам да има. Това е единственото, което да ме кара да вярвам, че е истинска.
    Последно редактирано от machoka : 04-02-2012 на 06:01

Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    Хаххх само аз ли не знам за какъв чат иде реч?
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    4-и ден още няма снимки, bump
    - Всички авто-части на едно място!

нЕма и да има

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    и аз не знам.

Чудно защо Alexandra93 не е писала от както е има темата и не е качила снимка защото е "реална" ..
    Също така и другите вписани в темата..!
    Последно редактирано от cartoonnetwork : 04-02-2012 на 12:28

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Събрали сме се група суфорумници в скаип. Пишем си и си говорим. Преди около 3 седмици даже седяхме до 4 часа през нощtа да дрънкаме глупости За съжаление, сега не е толкоз активен.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от MiroAndonow94 Виж мнението
    проверете и pinkpanther и umri дали не разиграват форума
    Като не ти пратих снимка на задника си на ЛС и не ти казах как се казвам, ти настъпих егото ли, златен?

Да знаете, Пантерката и Умри са едно и също лице, при това пенсионер, който си няма друга работа освен да напише близо 9000 поста (имайки предвид моите и неговите общо), после да създаде фалшива връзка и всичко това за кеф на някъв тийнейджърски форум. Смешен си.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да знаете, Пантерката и Умри са едно и също лице, при това пенсионер, който си няма друга работа освен да напише близо 9000 поста (имайки предвид моите и неговите общо), после да създаде фалшива връзка и всичко това за кеф на някъв тийнейджърски форум.
    sooo perverse..
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Като не ти пратих снимка на задника си на ЛС и не ти казах как се казвам, ти настъпих егото ли, златен?

Да знаете, Пантерката и Умри са едно и също лице, при това пенсионер, който си няма друга работа освен да напише близо 9000 поста (имайки предвид моите и неговите общо), после да създаде фалшива връзка и всичко това за кеф на някъв тийнейджърски форум. Смешен си.
    Не че само е смешен еми и яко садна че е споменат в коментарите в темата и си вика дай да набутам още някой ..

Мега фен Аватара на xoxi
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    За Сашка ( Alexandra93 ) и аз мога да потвърдя, че не е фейк. Не съм я виждала на живо, но много пъти сме си писали по скайп и от тези наши разговори, мога да потвърдя, че наистина е 18 годишно момиче от майна таун ( пловдив ), а не 40 годишен педофил.
    Как точно можеш да потвърдиш?
    Мен тази Сашка винаги ми е била подозрителна и все се чудех никой ли друг не забелязва, че на всички снимки, които пуска физиономията е една и съща. Просто едно и също лице поставено над различно тяло всеки път.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Аз съм я виждал на живо, ама това не значи, че профила е неин и че тя е качвала снимките, пак може някой дъртак да ги е качил.

Повече от фен Аватара на broken-barbiee
    Цитирай Първоначално написано от xoxi Виж мнението
    Как точно можеш да потвърдиш?
    Мен тази Сашка винаги ми е била подозрителна и все се чудех никой ли друг не забелязва, че на всички снимки, които пуска физиономията е една и съща. Просто едно и също лице поставено над различно тяло всеки път.
    Да, и аз това бях забелязала о.О А и на едната снимка доста явно си личи, че главата е от друго тяло /или поне аз така го виждах/..

аз на г-ца Сашка въобще не съм виждал снимка, която да доказва бг принадлежност - т.е. нещо 'българско' за фон. Като за начало нека докаже, че е въобще 'български гражданин' (хаха), пък това може и да е достатъчно. Ако някой е виждал такава, да се обади.

Banned Голям фен
    Не си само ти.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от torVPN Виж мнението
    Пропусна да ги заплашиш с бан по субнет, а много ме разсмиват подобни измислици.Правилно е да баннваш хора, които са се писали 13 годишни, слагат снимки и пишат разни мръсотии, когато си наясно, че не са те, но от друга страна да гониш всяка, която не ти даде снимка ще те прати на подсъдимата скамейка по доста обвинения.
    Заплашил ги е с бан по субнет, но това не е рационално, защото ако от същият басейн с адреси се логват невинни потребители, техният достъп също ще бъде ограничен.
    Моля те, въздържай се от коментари по темата, защото ще станеш обект на перфекционизма ми в тази насока.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от DragonLady Виж мнението
    И аз съм си писала с нея преди 2г. , но абсолютно не се държи като адекватно момиче.
    Ако я разпитате за родителите й ще разберете, че има много несъответствия между това което говори и поведението, което трябва да е изградила в това следствие.
    Също така разбира от wan технологии, които вече не са толкова широко застъпени, та предполагам, че изобщо не е на моята възраст.
    Никой не я в виждал -> фейк.
    Ако я видите - статута се променя.

Та, драгънлейди, с цялото ми извинение, но си била подведена.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    И аз съм си писала с нея преди 2г. , но абсолютно не се държи като адекватно момиче.
    Ако я разпитате за родителите й ще разберете, че има много несъответствия между това което говори и поведението, което трябва да е изградила в това следствие.
    Също така разбира от wan технологии, които вече не са толкова широко застъпени, та предполагам, че изобщо не е на моята възраст.
    Никой не я в виждал -> фейк.
    Ако я видите - статута се променя.

Та, драгънлейди, с цялото ми извинение, но си била подведена.
    грейнджър май ми беше казвала, че са си говорили на видео чат
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от MiroAndonow94 Виж мнението
    проверете и pinkpanther и umri дали не разиграват форума
    Знам, че съм прекалено красив, за да съм истина.
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си