- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
ко прайш иначе
ми ко да прая... барам си зъба само... :X
Бубиии![]()
ако не беше ял онова гадно гадно месоо нямаше да стане така ;d![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аааа аз утре цял ден съм на попара ! таман неска ми мина, зех да дъвча и пак заболя :@
отивай на зъболекар може да стане и по-зле ..
пак да ти кажа .../ Иване вече е вечер ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
много скъпо вземат тия зъболекари има един към булеварда от часовника нагоре в една от пресе4ките в ляво
6б3З10
аз казах че на зъболекар няма на отида, освен ако не се подуя като балон
според мен няма значение,колко ще дадеш важното е зъбите да ти са хубави и здрави ..а не да се оплакваш постоянно ;d
Иване страх ли те е ? ;D
аз държа на болка гадното е че от тоя зъб цялата дясна половина на главата ми пулсира...
Зъба и главата няма да ти минат,ако не отидеш на зъболекар ... не знам,какво толкова всички се плашат от тия зъболекари
те са служители на дявола, с единствената цел да причиняват болка и страдание на хората![]()
офф това са пълни глупости .. моя зъболекар не е такъв винаги се държи добре с мен,разговаряме преди да започне работа понякога ме базика,разсмиваме ама ми е познат ... единственото,което мразя е че съм с отворена устата ;xxx
ако не ми мине до 1 седмица отивам...
хах добре .. нека спрем тогава
ти,как си ?
какво правиш ?
нали щеше да ходиш някъде тази вечер ?
ям яйчица слушам музика след малко ще удара 2-3 ракии да се отпусна и към 11 аут![]()
ако има дупка или кариес няма как да мине сам само ще стане по лошо и от това ще пострадат и здравите ти зъби бъди мъж и иди
6б3З10
нямат дупки или кариеси
мхм ...
на мен ми е самотно,тъжно и тъпо ;D
що така >???![]()
Самотно ми е защото съм самичка ;d
Тъжно ми е .....
Тъпо ми защото в момента трябва да съм на рд,а аз отказах и си лежа сама и пия вино ( цял ден се наливам с него ;D )
пий пий то за здраве... мен пък ми е най-кеф да си стоя сам и да си дърпам ракията
Както и да ее![]()