- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
ааааа дайба имам супер голяма кафява дупка в зъба :@:@:@
Добро утро !
как сте ? ;**
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
перфектноооооти как сии
![]()
Добре съмм уж ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
неска ще изригнааааааааааа![]()
"Простих ти" - написа тя, с пирон върху BMW-то му...
Това ще е новият ми подпис ако оня ми го смени :Д
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
шш баварците няя ги пипаш, дери аудитата ;d
Здравейте. Христос Воскресе)) Какво правите, как сте? Начукахте ли се с яйца, наядохте ли се с козунак.хахаха
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Аз яйца не ям, не ги обичам затва ги пия на хапчетаа пък козунации--- хапнахме, но не сме преяли като тоя от Перник :х
Аз съм усмихната, успешна, удивителна! Ти кой беше?!
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Ааа, ясно.)) Какво правите друго иначе?
слушаме музика и те чакахме![]()
ехеее, баш да ме чакате. ;д
ти къде беше вчера
на село за Великден.))
ти какво прави?![]()
Първоначално написано от bootyboy
днесПървоначално написано от xXxAngerfisTxXx
.Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx
6б3З10
нищо... не бях на кеф хич