- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вярно ли е че във София момичета налазвали момчетата
Защото един познат,който е ходил там да дискотека каза че във София момичетата заговаряли момчетата вярно ли е???
Де да беше само в София и кво странно виждаш в това?!
maDamn
Питаш все едно някакво чудо е: ама вярно ли ,ама сериозно ли! Еми -да. Кво толкова.Не всички, но ако някоя момиче си хареса някой що да не го заговори. Не е казано ,че всички софиянки кат влезеш в дискотеката ще ти се лепнат![]()
maDamn
Не е само в София![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Пффф, що за глупости, ако си мислиш, че софийските момичета са нещо повече или по-малко от тези в другите градове... момичета като момичета. Правят всичко каквото правят и във Варна, и в Бургас, и в Шабла, и в Елин Пелин и т.н....
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
щом задаваш такива въпроси, ако ще и кАзанова да си пак нЕма да те огрее ХАхаахАХА
Ти пък ако ще чакаш жена да те заговори, ще си останеш сам и девствен завинаги!!!
пич в софия ще ти се хвърлят момичетата (повечето но не всичките !!) ако паркираш пред диското някое AMG наи малко и показваш че имаш добро финансово положениесамо така ще ти се хвърлят веднага
е има и изключения но повечето са си така
![]()
омг апокалипсис О.О
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Айде стига със села ,бе столичани пикливи , вие дори не сте кореняци ама големите граждани ,деба отворковците! Защо София ,когато има голям празник се изнася към селата?
Ти недей да чакаш само мацките да те заговарят, а действай .......
Ние софиянките немаме срам
nigga stole my bike
Me too!!!!!
А колкото до автора, такова животно софийски момичета няма... или са от някое близко село или са от друг град представяйки се за софиянки... Най-интересното е като питаш някоя от къде е и ти каже,че е от СФ, а всъщност е от Видин примерно.... кифли колкото си щеш!!!
защото половината са от село![]()
как прецени кой е кореняк и кой не?
София и гадна и мръсна, но е факт, че вече е над 2 милиона (доста над капацитета си), нямам нищо против тия, които се изнасят по селата, да не се връщат, за да си остане милион, колкото трябва да е един град с размерите й, за да може да има нормално съществуване
по темата: аз лично имам наблюдения,че наистина във Сф и Плд момичетата са по- нахални и отраканиМоже би, защото са по- големи, знам ли.
Murzeluvam_i_sportuvam, все още има достатъчно софиянци в Сф, вярно, че са погълнати и леко заличени от новодошли от цялата верига от Перник та чак до Каспичан, но поне стотина хиляди има
П.П. Сега видях, че нагоре Devil69 много добре го е казал/а![]()
Едва ли е само в София, но съм чувала само за софиянки, чийто първи път е бил с някой мазен тип от дискотеката - непознат. И винаги момичетата са скачали по момчетата, но са някакви единични случаи. Не си мисли, че Сф е център на курви и масови оргии.
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
От коментарите на някой персонажи ми стана тъжно, че София е такъв център на аналогии.
Тази тема е наистина абсурдна, както казаха: нито София е място "на курви и масови оргии", нито се различава от повечето градове. Нищо ново... (просто потвърждение на вече споменатите факти*)
*Някой беше писал: "защо повтаряте едно и също - не помагате на автора на темата" - всъщност така се затвърждава дадено мнение в количествено отношение.
...