- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
С личния си опит мога да оборя на 100% казаното от теб.Накратко-правих ЛЮБОВ с човека,когото обичам и с когото сме заедно и до днес,на 15 и то с напълно ясното съзнание какво върша,какво чувствам и какви ще са последствията...
Не мисля,че да спиш с човека,когото НАИСТИНА ОБИЧАШ И С КОГОТО СИ ВЕЧЕ 4 ГОДИНИ И ПОЛОВИНА е курвенско!Не мисля,че годините ти непременно са критерий за начина ти на мислене!Не мисля,че това да задълбочиш връзката си и да преминеш в един нов етап в нея е курвенско!Не мисля,че когато със сърцето си усещаш,че това е ТОЙ,трябва да спираш нормалното заздравяване на любовта-физическата близост след емоционалната и духовната.Не,това НЕ е курвенско!!!Курвенско е да смяташ,че като прекараш още 2-3 години в търсене на Господин перфектен и след разочарованията легнеш с първия,с когото имаш по-дълга връзка,си нещо повече от някой на 15,който умствено ще те превъзхожда дори когато станеш на 20!!! Това,доказва единствено,че ЕГН-то ти е по-голямо от акъла!!!
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЧОВЕШКО.
ДА МРАЗИШ,КОГАТО ТЕ ОБИЧАТ Е ЖЕСТОКО.
ДА ОБИЧАШ,КОГАТО ТЕ МРАЗЯТ Е ВЕЛИКО !!!
16
... Can you feel me
Can you touch me
Do you believe in me
Do you love me ...
Познавам две момичета дето загубиха девствеността си на 12. Иначе за мен - мисля, че на 13 ми е рано.
Последно редактирано от phoeniX_boy_BG : 07-23-2012 на 17:56
На 16.
С правилния човек. Заедно сме си , исках го с него и така. Не съжалявам , няма и да съжалявам.
Не съм я губил още, на 22 съм и търся просто подходящата, ай не ме бива много по флиртовете,имал съм 2 връзки за по 1 седмица и то само целувания и обарвания ... нищо повече :P![]()
На 16.Поне го направих с правилния човек.Все още съм си с него и не съжалявам че съм се отдала на него.
Много приятно впечатление ми правиш с мненията си.....гледайки ти профилната снимка съвсем бих те отписал ако не съм ти чел мненията.
По темата на 14 с момичето с което още съм.
П.С Само за 1 не съм съгласен и много ме дразни.....май целия форум не знае определението за курва......
15 (момче съм , и можеше да по изчакам 1 годинка , нищо нямаше да ми стане) но не съжалявам девсе още съм с момичето с което го направих
![]()
Последно редактирано от AnarchyBoy : 07-24-2012 на 15:43
16
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
на 14 ..бях с човек когото не бях обикнала тогава но сега сме много щастливи заедно и се обичаме и ни най-малко не съжалявам за това.
На 15 и 11 месеца.Поне го направих с правилния човек..все още съм с него и не съжалявам ..![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
На 16.И все пак не беше правилния.Както и да е,не придавам особено значение на първия път.
Брях,брях
27
Последно редактирано от dirtyyy : 07-25-2012 на 13:18
Умният човек не казва и половината от това, което знае докато глупавия не разбира и половината от това, което казва.
* http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=398724 *
Отдавна беше и така като гледам няма да я намеря скоро.Тюх,да му се не види.
*'бати темата.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born