.

Виж резултатите на анкетата: На колко години изгубихте девствеността си?

Гласували
1242. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • по-късно

86 6,92%
  • 20

15 1,21%
  • 19

37 2,98%
  • 18

98 7,89%
  • 13

48 3,86%
  • 12

36 2,90%
  • 17

173 13,93%
  • 16

248 19,97%
  • 15

296 23,83%
  • 14

205 16,51%
Отговор в тема
Страница 12 от 26 ПървиПърви ... 2891011121314151622 ... ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 638
    Повече от фен Аватара на galin4o0o
    Град
    Moscow,Russia
    18 :]

Град
    Hueco Mundo
    На 7.

А, и не съжелявам!

Супер фен Аватара на daq96
    Град
    Русе
    Колкото и смешно да звучи - най-важното е да имаш висока култура по този въпрос. Защото има толкова много хора който не са чували за презерватив и стават майки на 12-13 години. Това е потресаващо и жалко.
    Не е редно и студентката да пита дали може да забременее от орален секс.

айде видяхме ви "консервативните", които плюете по другите теми "на 14 и не съжалявам" ма моме ти си к... моля ви, а другате укорявате по-малките от вас, които всъщност са на ваще години, когато сте го направили.

всички са много консервативни, но тука се видя. половината "девственици" на по 20 години се оказа, че са ги отворили още на 13-14

Град
    Пловдив
    Вика му се проста п***а на това

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не знам защо всички бързат толкова...на 15 години и вече си спала с някой лично на мен това ми се струва тъпо и курвенско. Пропилявате си живота бе момичета ... както пишеше по горе в един коментар "вместо да си играете си бъркате в гъзовете" ... нямам думи.Аз лично спах с момче за първи път на 17 И НЕ СЪЖЕЛЯВАМ ...мисля,че имам право да го кажа,защото съм била зряла за да го направя.Какво горди ли сте като всички казвате "на 13 и не съжелявам" и тн ?! Тъпо е !! Смеете се на циганките,че разждали на по 15-16 ама и вие не сте по различни честно.Когато бях на 16 само се обвинявах,че съм изостанала,но въпреки това не спах с тогавашния ми приятел.После обаче найстина намерих човека с който знам че трябва да съм и тогава му се ''отдадох".Вие на 15 даже не знаете какво е любов,камо ли секс ?!
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Град
    Варна
    е намери се някой да го каже.Евала

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Айде моралистите пак почнаха....АЗ на 15 знаех какво е любов (вече съм на 17 почти и тази любов продължава... ) и знаех и какво правя,това че съм правила секс на 15 не ме прави курва или нещо по-малко от другите (както и останалите,правили секс по-рано) ...НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГЛЕДАТЕ СЕБЕ СИ МАМКА МУ!

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    Айде моралистите пак почнаха....АЗ на 15 знаех какво е любов (вече съм на 17 почти и тази любов продължава... ) и знаех и какво правя,това че съм правила секс на 15 не ме прави к***а или нещо по-малко от другите (както и останалите,правили секс по-рано) ...НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГЛЕДАТЕ СЕБЕ СИ МАМКА МУ!
    бискфитке, мойто момиче виж сега. моралисти сме да, неможе ли . ти след 2 дена ще отидеш в някоя тема и ще укориш тия на 14 дето питат за капути и т.н и ще им кажеш "ей ти, пиклио къде си тръгнал. Ето защо сме моралисти, защото тук ви излизат кирливите ризи, ако мога така да се изразя

16
    Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!

Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    Айде моралистите пак почнаха....АЗ на 15 знаех какво е любов (вече съм на 17 почти и тази любов продължава... ) и знаех и какво правя,това че съм правила секс на 15 не ме прави к***а или нещо по-малко от другите (както и останалите,правили секс по-рано) ...НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГЛЕДАТЕ СЕБЕ СИ МАМКА МУ!
    бискфитке, мойто момиче виж сега. моралисти сме да, неможе ли . ти след 2 дена ще отидеш в някоя тема и ще укориш тия на 14 дето питат за капути и т.н и ще им кажеш "ей ти, пиклио къде си тръгнал. Ето защо сме моралисти, защото тук ви излизат кирливите ризи, ако мога така да се изразя
    Не,няма да му кажа така.Като е решил да го прави,по-добре е да му се обясни... Аиде не ми казвай аз къде и какво ще пиша.И не е въпроса във възрастта,а в сексуалната култура

Град
    Варна
    на 15 - с детската ми любов... рано беше ама не съжалявам. Бях с него повече от 2 години след това... хубави времена бяха... вече съм стара - на 22
    Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.

19

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Град
    София
    14
    Exorcism !

Голям фен
    Град
    Лондон
    18

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Цитирай Първоначално написано от LabilnaPsihika
    Не,няма да му кажа така.Като е решил да го прави,по-добре е да му се обясни... Аиде не ми казвай аз къде и какво ще пиша.И не е въпроса във възрастта,а в сексуалната култура
    Шшшш СПАМа тука е излишен

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Първо ти може да си още с момчето с което си спала,ама си една от 10 ! Така че не бързай да ми се звериш,защото говоря по принцип,не съм казвала нищо специално само за теб или за някоя друга ! Ти си била късметлийка добре,а останалите ? Много добре знаеш,че момиче,което спи с момче на 14-15 го зарязват след някой и друг ден нали ? Или спят заедно защото "го обичали и не искали да ги оставят"....
    И второ очевидно съм гледала себе си щом съм изчакала да стана поне на 17 и да казвам гордо,че съм една от малкото които сме се пазели поне до тази възраст !
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Първо ти може да си още с момчето с което си спала,ама си една от 10 ! Така че не бързай да ми се звериш,защото говоря по принцип,не съм казвала нищо специално само за теб или за някоя друга ! Ти си била късметлийка добре,а останалите ? Много добре знаеш,че момиче,което спи с момче на 14-15 го зарязват след някой и друг ден нали ? Или спят заедно защото "го обичали и не искали да ги оставят"....
    И второ очевидно съм гледала себе си щом съм изчакала да стана поне на 17 и да казвам гордо,че съм една от малкото които сме се пазели поне до тази възраст !
    Не,не съм заедно с момчето,но никой никого не е зарязвал и няма нищо общо със секса или нещо друго...
    Не е задължително като го направиш на 14-15 да те зарежат,а и така да е какво? Искала е-направила го е,нейна си работа,на нея ще й е гадно (може би...)
    Не знам каква гордост намирате в това...все някога се случва,ама всеки с мнението си.Нямам намерение да споря с никой,100 пъти се е коментирало тва

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Biskfitka, ти си само на 17...като станеш на 27, можеш да прецениш дали има любов на 15 и колко дълготрайна и истинска е тя.
    Да не говорим, че любовта на 20 и на 25 е коренно различна, макар, че може обектът на обожание да не е променен...Много си малка за генерални изводи...

А иначе по-кротичко с пререканията. Може да ги решите нещата и на ЛС.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Biskfitka, ти си само на 17...като станеш на 27, можеш да прецениш дали има любов на 15 и колко дълготрайна и истинска е тя.
    Да не говорим, че любовта на 20 и на 25 е коренно различна, макар, че може обектът на обожание да не е променен...Много си малка за генерални изводи...

А иначе по-кротичко с пререканията. Може да ги решите нещата и на ЛС.
    Мисля,че много добре съм осъзнала какво чувствам.Както и да е,това са лични работи

Аз изгубих девствеността си на 15 и също гордо мога да заявя,че не съжелявам.Това все някога се случва,аз оцелих правилния човек на тази възраст не е гаранция,че ако се чака и до 30 няма да те зарежат отново след това или да се объркаш в преценката си.Важно е след време като се сещаш за първия си път да изплуват хубави спомени,а не възрастта.

Град
    София
    39
    Exorcism !

Град
    София
    13 анален
    15 вагинален
    Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш

17
    Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!

По време на моите сладки 16 :P Как ми липсват само...
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си