- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години изгубихте девствеността си?
Колкото и смешно да звучи - най-важното е да имаш висока култура по този въпрос. Защото има толкова много хора който не са чували за презерватив и стават майки на 12-13 години. Това е потресаващо и жалко.
Не е редно и студентката да пита дали може да забременее от орален секс.
айде видяхме ви "консервативните", които плюете по другите теми"на 14 и не съжалявам" ма моме ти си к... моля ви, а другате укорявате по-малките от вас, които всъщност са на ваще години, когато сте го направили.
всички са много консервативни, но тука се видя. половината "девственици" на по 20 години се оказа, че са ги отворили още на 13-14![]()
Вика му се проста п***а на това
Не знам защо всички бързат толкова...на 15 години и вече си спала с някойлично на мен това ми се струва тъпо и курвенско. Пропилявате си живота бе момичета ... както пишеше по горе в един коментар "вместо да си играете си бъркате в гъзовете" ... нямам думи.Аз лично спах с момче за първи път на 17 И НЕ СЪЖЕЛЯВАМ ...мисля,че имам право да го кажа,защото съм била зряла за да го направя.Какво горди ли сте като всички казвате "на 13 и не съжелявам" и тн ?! Тъпо е !! Смеете се на циганките,че разждали на по 15-16 ама и вие не сте по различни честно.Когато бях на 16 само се обвинявах,че съм изостанала,но въпреки това не спах с тогавашния ми приятел.После обаче найстина намерих човека с който знам че трябва да съм и тогава му се ''отдадох".Вие на 15 даже не знаете какво е любов,камо ли секс ?!
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
е намери се някой да го каже.Евала
Айде моралистите пак почнаха....АЗ на 15 знаех какво е любов (вече съм на 17 почти и тази любов продължава...) и знаех и какво правя,това че съм правила секс на 15 не ме прави курва или нещо по-малко от другите
(както и останалите,правили секс по-рано) ...НАУЧЕТЕ СЕ ДА ГЛЕДАТЕ СЕБЕ СИ МАМКА МУ!
бискфитке, мойто момиче виж сега. моралисти сме да, неможе лиПървоначално написано от Biskfitka
. ти след 2 дена ще отидеш в някоя тема и ще укориш тия на 14 дето питат за капути и т.н и ще им кажеш "ей ти, пиклио къде си тръгнал. Ето защо сме моралисти, защото тук ви излизат кирливите ризи, ако мога така да се изразя
![]()
Не,няма да му кажа така.Като е решил да го прави,по-добре е да му се обясни...Първоначално написано от LabilnaPsihika
Аиде не ми казвай аз къде и какво ще пиша.И не е въпроса във възрастта,а в сексуалната култура
![]()
на 15 - с детската ми любов... рано беше ама не съжалявам. Бях с него повече от 2 години след това... хубави времена бяха... вече съм стара - на 22![]()
Понякога съдбата ни събира, само за да ни раздели.
19
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Шшшш СПАМа тука е излишенПървоначално написано от Biskfitka
![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Първо ти може да си още с момчето с което си спала,ама си една от 10 ! Така че не бързай да ми се звериш,защото говоря по принцип,не съм казвала нищо специално само за теб или за някоя друга ! Ти си била късметлийка добре,а останалите ? Много добре знаеш,че момиче,което спи с момче на 14-15 го зарязват след някой и друг ден нали ? Или спят заедно защото "го обичали и не искали да ги оставят"....Първоначално написано от Biskfitka
И второ очевидно съм гледала себе си щом съм изчакала да стана поне на 17 и да казвам гордо,че съм една от малкото които сме се пазели поне до тази възраст !
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Не,не съм заедно с момчето,но никой никого не е зарязвал и няма нищо общо със секса или нещо друго...Първоначално написано от SlowDownBaby
Не е задължително като го направиш на 14-15 да те зарежат,а и така да е какво? Искала е-направила го е,нейна си работа,на нея ще й е гадно (може би...)
Не знам каква гордост намирате в това...все някога се случва,ама всеки с мнението си.Нямам намерение да споря с никой,100 пъти се е коментирало тва![]()
![]()
Biskfitka, ти си само на 17...като станеш на 27, можеш да прецениш дали има любов на 15 и колко дълготрайна и истинска е тя.
Да не говорим, че любовта на 20 и на 25 е коренно различна, макар, че може обектът на обожание да не е променен...Много си малка за генерални изводи...
А иначе по-кротичко с пререканията. Може да ги решите нещата и на ЛС.
Мисля,че много добре съм осъзнала какво чувствам.Както и да е,това са лични работиПървоначално написано от krem4et0
![]()
Аз изгубих девствеността си на 15 и също гордо мога да заявя,че не съжелявам.Това все някога се случва,аз оцелих правилния човек на тази възраст не е гаранция,че ако се чака и до 30 няма да те зарежат отново след това или да се объркаш в преценката си.Важно е след време като се сещаш за първия си път да изплуват хубави спомени,а не възрастта.
13 анален
15 вагинален
Любовта не е да си намериш някой с когото да живееш, а някой без когото не можеш да живееш
17
Ако искаш хората да те запомнят, остани си неразбран!!!
По време на моите сладки 16 :P Как ми липсват само...
And I bleed,
I bleed,
And I breathe,
I breathe no more...