- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Тема за бързи отговори на всякакви въпроси vol. 2
Мерсии
ПС: FuCKkK13 ето друга снимка http://prikachi.com/images/904/4658904M.jpg
Изрязала съм я, защото ще си помислите, че заради деколтето качвам снимката. :д
Последно редактирано от Зайче.. : 04-17-2012 на 18:53
Виждала съм ти снимки в една друга тема, май беше с чорапогащник, и да пухкава ми се виждаш. Лично мнение.
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
добре си си !. до колкото знам си на 13 и точно за това не е добре да спазваш диети.. сега растеж,но да можеш малко да отслабнеш... не казвам,че сега не си добре ,добре си си ,сладка си,не си дебела... просто ако почнеш да спортуваш мисля,че ще е по-добре..дано не се обидиш![]()
То с тези пуловери и близки снимки трудно се разбира нещо. Защо не пуснеш снимка в цял ръст, от далече?
Everything changes, but beauty remains ...
^ да,но 2тората снимка беше по-добре.. и все пак мисля,че дори и нищо да не прави и така си е добре.. смисъл ако отслабне няма да и навреди,но ако си седи така също...
http://prikachi.com/images/168/4659168Y.jpg тази мисля, че е достатъчно ясна вече.. :д по-добра нямам :д
^Незнам на колко си,но ако наистина си на 13 няма смисъл от диети. Просто малко спорт в този период метаболизма ти е много бърз и няма нужда излишно да мъчиш организма си. Дори и да си по-голяма на 15-16 примерно ти препоръчвам същото.Преди 20 няма смисъл от диети.
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#9156262 - Продавам бална рокля
^ и аз това и казах.. малко спорт и ще е 6 ! и сега не е много пухкава,но защо да стои така като може и по-добре да е![]()
Вие изобщо НЕ сте нормални. К'ви диети на 13, бе, размърдай си задника и отивай да спортуваш, диети щяла да прави, божичко....
КОГА ще разберете, че хубаво тяло се прави със спорт и ПРАВИЛНО хранене.....
+ това FuCKkK13, не знам 'що за съвети й даваш, как да отслабне?
С диети няма да стане, то е повече от ясно, всички все диети, дайте да гладуваме, после
ще го погълнеш двойно и ник'ъв ефект..
Последно редактирано от don't say anything. : 04-18-2012 на 07:03
Зайке, не че нещо, ама то не бе дали ти е суха косата, а сега и дали си изглеждала пълна или дебеличка!? Както и сама се виждаш, ти няма абсолютно нищо, не те знам за чий ги задаваш тея въпроси.
FuCKkK13 , да, прочетох, как по-точно й предлагаш да '' отслабне '' ?
Какво да отслабва, тя е толкова слабичка.
Стига се втелясвахте..
Зайче, добре изглеждашСпортът обаче не е излишен при никого - без значение дали си слаб, дебел или напълно нормален - спортът е здраве и не трябва да се прибягва до него само, за да се отслабне
Така че - не си пухкава/дебела, поне на последната снимка, макар че и на другите не ми изглеждаш, но спортувай, просто да си направиш услуга на организма. А ако случайно мислиш, че имаш излишни килца (което аз лично не виждам от снимката), не се притеснявай, от пубертета най-вероятно ще минат (личен пример: сестра ми беше доста по-пухкава и дебеличка, влезе в пубертета [на почти 13 е], дръпна 10 санта нагоре и килата й сами изчезнаха - т'ва за последните 6 месеца...)
^ нямах в предвид буквално отслабване,имах в предвид да спортува и ако има какво да отслабва със спорта ще отслабне.. следващия път първо попитай като не си разбрала и след това ни казвай колко сме зле![]()
Ох, само да уточня две неща. Първо питах това, защото наскоро майка ми каза, че съм леко пухкава, а като питам някоя приятелка отговора е "ооо, ти луда ли си. Толкова си слабичка". Аз знам, че не съм като клечка, обаче исках да питам дали имам някаква голяма нужда да отслабна. И второ под "диета" имах в предвид здравословно хранене, а не гладуване или нещо от сорта. Иначе аз си спортувам както бях споменала и в други теми.![]()
^ добре де,извинявам се ;д;д;
Зайче..
мислих,че питаш за изобщо.. ако питаш дали има голяма нужда да отслабнеш или нещо такова отговора е определено не !
Не е зле да се поддържа все пак. Щом спортува момичето е добре !
И за здраве, и за добра фигура.![]()
^ е то не е зле при никой ама аз явно съм я разбрала погрешно ;д
Зайче.., ето за тази твоя снимка говорех
http://prikachi.com/images/638/4650638k.jpg
...но във тебе като рана
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
Да, объркала съм се. Помня, че беше нещо по краката, ама къса памет имам :д
...но във тебе като рана
"Защо?"
Имам чувството, че си жадна за комплименти и качваш снимки само за да ти казват какво мислят хората за тебе. Отивай да тичаш в парка.