.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 203

Hybrid View

Град
    grad Razgrad
    абсолютно съм съгласна с ДС ;д само чакам да ми кажат дали съм приета ... просто не виждам никакъв смисъл да оставам в България, макар че простотията тук доста би ми липсвала ;д
    I`m not perfect...I`m just one sad emo

Цитирай Първоначално написано от emo_is_my_life Виж мнението
    абсолютно съм съгласна с ДС ;д само чакам да ми кажат дали съм приета ... просто не виждам никакъв смисъл да оставам в България, макар че простотията тук доста би ми липсвала ;д
    Ако трябва да съм честна мислех точно като теб.. Реших, че нямам какво да губя и просто тръгнах за Италия. И един месец ми беше много готино.. Когато минаваш по улицата хората не те гледат с тази омраза, с която те гледат в България. Вървиш и не чуваш хапливи коментари по твой адрес или пък тези, с които си се разминала да си изшушукат нещо по твой адрес.. Обаче после някак си не е същото. Нямаш хората, които са били до теб цял живот и са те подкрепяли във всичко, нямаш града си, нямаш нищо... Започва да ти липсва всеки един детайл.. Дори това, че няма с кого да обелиш една дума на Български. Иска ти се да видиш позната лелка в кварталния магазин, която помниш от трети клас.. Иска ти се да чуеш един човек типично по български да те огледа от главата до петите и да ти кажа, че си "мноо яко парче"... Както ти казваш, дори и простотията ти липсва..

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си