Така!

Темата не е за убийци и педали! Убийства и ухапвания стават всеки ден. На някой убийствата им се разминават, но не за дълго. Или влиза в затвора или го стрелят и е готов. Не ми давайте примери за хора, които не са в затвора. И за тях има място, ама поне се знае кой е.. и аз искам да са в затвора, но там играят много пари и т.н.. а кучетата никой не ги знае кои са виновните, защото са просто... много. Придържайте се към темата и не мешайте двете неща! Направете си кампания "убийте убийците" и протестирайте срещу това. Все ми е едно, ама темата е за друго.

tomboy, ние нямаме достатъчно мозък и зат'ва не се занимаваме с дечица като теб. И поради липсата на мозък ни беше трудно да ти прочетем коментара, защото той просто е... прегледай си го сама.

С какво кучето е по-добро от човека? С това, че взема помощни за нищо? С това, че работи по цял ден и гледа семейство? С това, че разнася бълхи и цяла София мирише на кучкарник?

Точно вие колко кучета сте изхвърли и сега ги гледате? Защо след, като така ги защитавате не почнете да ги събирате по домовете си? М?

bijou, едно куче напада от глад. Озлобява се не от хората, а от това, че стават глутница и придобиват кураж. Нали имат повече мозък от нас, защо тогава мен ще нападнат след, като ти си го ритнала?

Еми тези с кучетата са виновни. Вземете си ги обратно във вас. В другите държави има животинска полиция, ама едно е насилие над животни, а друго е нападение от тях. Да се мъчат животни не е правилно - нека има глоби (всъщност ми е все тая), ама да ме нападне, да го утрепя с камъни и да ме затворят за три години. Това са глупости.

Какви чувства имат? Освен да го галиш и да те гледа мило? Сърчицето му тупка в този прекрасен момент.

Човек е изградил цивилизацията и всичко - не кучето