dimitar_ak предполагам към мен си отговорил, благодаря. Аз това съм го чувала, но по-скоро ми е интересно за хората, които всъщност им се връзват на тези организацийки. Както виждаме бих казала сравнително голям процент от хората и в тази тема смятат, че кучетата на улицата са много важни, а някои дори казаха, че кучетата са по-важни от хората... Аз не разбирам колко трябва да си самотен и озлобен,за да мислиш нещо такова.
xoxi, т.е. общо взето мнението ти е точно пример за това, което каза draid. Не си съгласна, с това което казва, но в същото време не предлагаш решение нито правиш нещо за да спомогнеш за ситуацията.
Да се изкажа и по темата. Мен винаги ме е било много страх от бездомните кучета. Слава Богу не ме е хапало куче, но като си представя, че хора умират заради този проблем в една европейска столица направо ми става мъчно. Аз много четох за професора, следях новините и ми стана много кофти не само защото умря човека по такъв грозен начин ами най-вече защото след това като хората се наидгната за решаване на проблема (за някои краен, но все пак е някакво решение нали?) и след това започнаха всички човеко-мразци да плюят срещу решението без да предлагат нещо друго. Аз лично съм на мнението, че едно куче ти е най-добрия приятел само докато го храниш. Нека някой направи експеримент да се затвори с едно куче и да не му дава храна няколко дена да видим кой ще победи накрая в ожесточена битка...