- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Какво ви е мнението за Растафарянството?!
Ми лесно бе.Първоначално написано от Националист
Не се къпи и не си мий косата (естествено я остави дълга) и ще видиш как ще се добие прическата типична за 1 растафар (т.е. дреад лок).
Боже, Боже... Дай да легализираме тревата тогава! Ти мислиш ли с главата си?! А следващия път ако искаш си хвани гадже с расти до гъза.Първоначално написано от sabi123
Цигарите и алкохола също са наркотициПървоначално написано от buffalo88
но по леки..![]()
еми според мен сте супер ограничени,не разбирам какво против имате останалите раси и религии и не тревата не е наркотик по тая логика и цигарите и алкохола трябва да са а никой не ги е обявил за такива + това е доказано че по-лесно се пристрастяваш кум цигари отколкото кум трева,също така е доказано че тревата не вереди толкова,а за ограничените и расисти да спорят с мен, тогава ,когато си обогатят речника и общата култура и ако не ги засяга и са мамини деца да не пишат в тази тема просто спам-а е излишен а вие точно това правите бе основателни причини-СПАМ!
абе тука в бг кво растафарянство ?! половината 14 15 годишни лапенца си правят няква мизерна раста и от две дръпвания вече не знаят къде са .. айде моля ви са .. истинското растафарянство е нещо което тук не можем да видим .. ii по въпроса не съм против разбира се : )
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Повечето от тях са супер слънчеви хора , ведри и усмихнати и това не се дължи на употребата на ганджа .Те гледат да имат максимално positive vibration в тялото си и така живеят . Секста ли ? По-скоро религията е сектата .
Те уважават една древно билка а именно марихуаната и в същността си растафарите я използват заради чисто духовния , психологически аспек на тревата .
който търси - намира . ^^
Моля те, спри наркотиците...Първоначално написано от balon4eeeee
И апелирам преди да тръгнате да пишете в някоя тема първо да видите мненията на останалите.
Ексо си ви го каза и обясни най - подробно и търпеливо 10 пъти, ама винаги ше се намери някой, който да ръси неаргументирани простотии.
Свобода е свободата да кажеш, че две и две правят четири. Приеме ли се това за дадено, оттук следва всичко останало.
Sofia Rebel Station
Пичове супер ограничени стеСъжалявам че го казвам обаче мирогледа през който гледате е невероятно задръстен и ограничен
а по темата ...аз лично супер мн се кефя на растафарите и дори мисля да си наплета дредове в чест на ограниченото ни общество
един вид в знак на протест именно срещу такива ограничени хорица като вас
![]()
Не, просто хората, които адресираш, едва ли още четат раздела. Стори ми се безсмислено.![]()
Така, хора стига наричайте прическите на растите расти.. мн почвате да ме дразните .. раста се нарича човек вярваш в растафарянството.... се едно да кажеш християнин.. това означава раста... прическите им се наричат дредове... произлизащо от dread (зло) lock (заключвам) ...
Не защо да мразят белите.. що сичко рандом което прочете в нета трябва да е вярно тва че сте прочели поста на някой тъпак който напредстава си няма за какво говори не означава че е вярно...
растафарите не мразят никой... не мразят белите щото са бели... не ги мразят.. защо защото са живи защото са хора защото за тях, белите ги е създал Джа, (техния бог) а щом това е по негова воля значи няма нищо нередно в тях... растите не мразят те са мирни хора.. на това ги учи растафарянството... и кво наркомани са за щото пушат трева?...
наркомани са защото употребяват нещо което е по малко вредно от цигарите и алкохола?.. наистина хора толкова сте ограничени абсолютно всички.. защо хората които имат различна от религията приета за нормална сред населението трябва да са гадни наркомани сектанти и прочие... а не са наркомани чалгарите и по голямата част от обществото които освен трева когато ходят на дискотеки и прочие взимат и по тежки неща като херца, амфети и прочие... те не са наркомнани нали.. сички сте толкова ама толкова ограничени и тъпи ... просто нямам думи.. растите са мирни хора които не харесват цигарите и алкохола .. що щото вредят много повече от тревата... и не не спорете защото наистина е така цигарите пристрастяват, а тревата не.. алкохола води до простотии, неможе да се държиш на крака лошо ти е .. и води до кви ли не глупости, а тревата не.. и кво .. наркомани са щото са избрали нещо къде къде по правилно от всички цигари и алкохол и наркотици.. и не тревата не е наркотик неможе да се пристрастиш към нея...всъщност окей може... но трябва да си някакъв мега зле психически....тревата е създадена от майката природа.... не е вредна и не е наркотик...
А по темата... ми растите са мега яки хора познавам такива аз имам дредове за сега само 4 отзад на вратът и тва е от мен![]()
растафаряните донякъде се оказаха по-добри дори и от християните
npp не мога да повярвам,че го казваш,а колкото до темата не и е мястото тук.
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Той в него са събрани всички ангели,Светии и Бог![]()
Ash nazg durbatuluk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatuluk agh burzum-ishi krimpatul.
Във всички случаи не е същински християнин.
Аз го определям като старозаветник.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
аз го определям като лъжесвидетел, еретик-башибозук, изедник (духовен)...............
(т.е. лъжесвидетел, еретик-своеволник, ограбва хората духовно.)
Последно редактирано от defender : 10-22-2012 на 19:46
не сме последователи на старият завет, но следваме единствено Новият Завет, а досега от старият завет сме използвали само разни извадки от неговите книги за целите на свидетелството на Божието Слово на Новият Завет, а еретици и лъжесвидетели не сме, нито съсипваме хората духовно, но им свидетелствуваме истинското Божие Слово, но не е ли писано че неправедните духовни богатства подлежат на унищожение?!
"Недейте си събира съкровища на земята(т.е. неправедни духовни богатства, сиреч богатствата на човешката(666) религия), гдето молец и ръжда ги изяжда(виж Евреи 8:13), и гдето крадци подкопават и крадат(виж Матей 23:14). Но събирайте си съкровища на небето, гдето молец и ръжда не ги изяжда, и гдето крадци не подкопават нито крадат; защото гдето е съкровището ти, там ще бъде и сърцето ти. Окото(т.е. духа) е светило на тялото; и тъй, ако окото ти е здраво цялото ти тяло ще бъде осветено; но ако окото ти е болнаво, то цялото ти тяло ще бъде помрачено. Прочее, ако светлината в тебе е тъмнина то колко голяма ще е тъмнината! Никой не може да слугува на двама господари, защото или ще намрази единия, а ще обикне другия, или към единия ще се привърже, а другия ще презира. Не можете да слугувате на Бога и на мамона(т.е. и на "тъмнината")." Матей 6: 19-24
Последно редактирано от npp : 10-23-2012 на 08:17
Ох, много ми се иска да се намеся в темата, но няма![]()
npp ти си с много голямо самочувствие,голям простак сте
npp винаги дава цитати които никой не е оборвал, тъй че е най-аргументиращият се човек тук(за жалост или не).
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101