Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
аха, виртуални частици........... аха, евентуално интерЕякулират.

Tова... беше най-умната игра на думи, която можа да измъдриш... оххх

........ и всичко това става просто ей така от само себе си.
Всъщност те са просто функция на доста стар приницип и си имат приятно и елегантно обяснение.

http://en.wikipedia.org/wiki/Uncerta...inty_principle

Тези които мислят че неща "стават ей така от само себе си" се наричат теисти и тяхната идея е горе долу-следната:

В началото имало нищо, от нищото изведнъж се пуфнало едно напълно формирано съзнание, което не е формирано от нищо и следователно в пълна невъзможност да интерактира със себе си или каквото и да е било друго, и което тъй като по един или друг начин съществува е обременено от персонална времелиния, което не му пречи да не е съществувало преди да съществува, и най-накрая - въпреки че е самодостатъчно е решило да създаде ТОВА

http://www.youtube.com/watch_popup?v...DeyE&vq=medium

за да си гледа едни домашни любимци в най-забутанта и миниатюрна част от него

Да, това е едно рационално обяснение, което е 100% доказателство и не се нуждае от никаква вяра и Ганчо вече е спокоен.
Ми... ми да всъщност, доста ясно го каза.

Атеистите сте били по-вярващи и от теистите бе, за да си поддържате "доказателствата".
Ми наблюдавано е, обяснено е, контролирано е... не вижам тук много място за вяра.

това са трудни въпроси от дълбоко личностен и душевен характер, съвест и т.н.
Трънки, обикновена физика и нищо повече. Това че ти си задръстен като гибон и виждаш магии в ежедневната работа на другите хора и не си от калибъра на нормалните хора не значи нищо за никого.

Ами то аз се чудя и на бабичката атеист, от другия вход дет' гледа само турски серияли и нищо не разбира от наука и религия, защо е атеист, ама ....... ще ми кажеш ли ти защо, айде де.
Ми то и Тед Харарт дето беше гигантски религиозен гуру го хванаха да се друса с лсд и да лапа пишонки, ще ми кажеш ли ти защо айде де? Боклук тъп.