.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 106

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Furious? Виж мнението
    Изглеждам ли ти като някой , който би се шегувал в сериозна форумна тема ? Как бих могъл да oчаквам някой да взема мнението ми сериозно тогава ? Ми мн ясно , че ме е гнус след като и е духала да я целувам , луди ли сте ? Тва е все едно да те питам искаш ли 3 негра да те размажат едновременно ? Що не искаш ?
    втф?! Сравнението ти е тъпо.
    Все едно да ми влезе между краката и после да ме е гнус да ми влезе в устата.
    Като те е гнус не правиш секс.
    Ако ти бях приятелка, щях да се обидя сериозно.
    Разбирам да е като олигавено бебе, ама да не си й свършвал в устата и да те е гнус...

***(чувствам се НЕдетенце като говоря тъЙ, не ме предизвиквайте бе) ^
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    втф?! Сравнението ти е тъпо.
    Все едно да ми влезе между краката и после да ме е гнус да ми влезе в устата.
    Като те е гнус не правиш секс.
    Ако ти бях приятелка, щях да се обидя сериозно.
    Разбирам да е като олигавено бебе, ама да не си й свършвал в устата и да те е гнус...

***(чувствам се НЕдетенце като говоря тъЙ, не ме предизвиквайте бе) ^

Странна си ми много.Или просто си наивно човече.Нейсе , ще се опитам да ти обесня така , че да разбереш.Ако излъжеш случайно някой твой приятел да те клати и му пуснеш анално без презерватив , значи ли тва , че ще се навиеш веднага след това да му духаш или пък вагинално ? Нещо и теб те е гнус от самата себе си , а ?

Мега фен
    Град
    <3
    Странна си ми много.Или просто си наивно човече.Нейсе , ще се опитам да ти обесня така , че да разбереш.Ако излъжеш случайно някой твой приятел да те клати и му пуснеш анално без презерватив , значи ли тва , че ще се навиеш веднага след това да му духаш или пък вагинално ? Нещо и теб те е гнус от самата себе си , а ?
    Ще се опитам и да го кажа така, че да разбереш, защото сравнението ти е наистина тъпо. Все едно да сравняваш краставица с домат.
    Ако момче прави френска на момиче, все едно после момичето да не иска да го целуне. Същото е. Тъпо е.
    *оф наистина се чувствам НЕдетенце като говоря тъй ^^* но все едно да ме чукат вагинално и после да не искам да ми влезе в устичката, щото разбираш ли ме е гнус от мен си и от това, че е бил в мен.
    Ти си странния, не аз.
    4XCOKИ

anonymous708973
    Guest
    Ако излъжеш случайно някой твой приятел да те клати и му пуснеш анално без презерватив , значи ли тва , че ще се навиеш веднага след това да му духаш
    Да, значи. Правила съм го. И кво - мно'o ли си отворен?
    Малоумни сравнения правиш. Що нямало да ме изкефи трима негри да ми свършат отгоре?! Ми, представи си, едно е приятелят ми, друго са трима негри. Това е приятелката ти, не някоя долна курва.

Ениуей. Съчувствам ти, след като разгледах мненията ти. Ще се оправиш някой ден.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Да, значи. Правила съм го. И кво - мно'o ли си отворен?
    Малоумни сравнения правиш. Що нямало да ме изкефи трима негри да ми свършат отгоре?! Ми, представи си, едно е приятелят ми, друго са трима негри. Това е приятелката ти, не някоя долна курва.

Ениуей. Съчувствам ти, след като разгледах мненията ти. Ще се оправиш някой ден.
    увстваи се спеицална ина4е не бих ти лафил ама днес ми е ден ис ъм в настроение просто форца уве от мен да знае тва с негрите беше сравнение 6тот о си4ки моми4ета които ми напомнят на теб маи са някви които са имат за красавици а не са и су6тите те искат да ги клатят по3ма наеджнъх някви извратени тройки свингове и нз си кво о6те 4е вие искате да ви изнасилват и нз си о6те кви фантазии имате ама типримерноне искаш да те размажах 4ма аманяма дда им даде6 да те омажат влицето нали хаха 6то 6тто не иска6 аре поздрави от мен и седни да зубкс6 4е май си 12 клас и има6 мадурка хаха
    п.с наистина ли вярава6 4е 6е се опрая маина мс мн ама си ми ску4на и няма лафя поеч е стбее

Мега фен
    Град
    <3
    п.с наистина ли вярава6 4е 6е се опрая маина
    Аз лично след тоя ти пост изгубих 'сяква вяра, майна.
    Подозоирах, че имаш няк'ви скрити таланти, ама чаак пък толкова.
    Сега си обяснявам всичко.
    4XCOKИ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си