- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
Ахахах за какво, бе?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
щото умирам от глад![]()
ахахахах ами яж, беее![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
чакам да стане готовооооо![]()
Здравейте !
как сте ?![]()
Честит ви имен ден Гошета ;* но май тук нямаа именници ...
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
честит ви имен ден олигофрени мръсни
добре смеееее![]()
няма Гошетаа![]()
Браво,Иване![]()
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
на теб мина ли ти корема![]()
боли ме,но не толкова много![]()
аз съм ти малко сърдита![]()
защооооооо ???![]()
няма значение,защо но се засегнах![]()
навън заваля![]()
Последно редактирано от bubkaa93 : 05-06-2012 на 11:23
косичката ли защо си я гориш ? ;s
в какъв цвят се боядиса ?
Мене па пак не ми се спи
ами тя боята уж е без амоняк и не гори много
цвят касис :Д http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...73503422_n.jpg
хубава прическаа![]()
Още 1 с червена коса
е щом казваш...![]()
хах къв проблем