- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се харесаме на момиче?
Това беше бахти обидата , че се нави да го прочете само след препоръка.Почти не ми се доверява , че бих писал само правилни неща ..в леко ненормално състояние.
И не е баш така както се опитвате да изкарате нещата.Всяко момиче иска да бъде обгрижвана с внимание , но само до една степен.След това човекът става досаден , а времето прекарано с него скучно.Същото е и със срамежливостта - не е хубаво човек да не спира да говори .Малко сме хората , които имаме дарбата да говорим много без да сме досадниИма една тънка линия да си хем загадъчен , хем да караш момичето да се чувства специална , че си избрал именно нея да говори с теб.Сигурно почти всеки си има заучени реплики и т.н. , но аз не съм от тях.Предпочитам да импровизирам независимо от ситуацията.Това , което трябва да направим е да се стараем да изглеждаме добре - поддържани и с хубаво тяло и да показваме умерен интерес.Всичко останало отностно привличането е отностно опит колко добре ще се представиш на първа среща и евентуалната химия м/у вас. Това е моето мнение по темата.Ще редактирам горното , за да бъде мъъъъъъничко по-четливо
едит : Не мога да редактирам горния пост , защото е от друг компютър ?
Последно редактирано от Furious? : 05-08-2012 на 21:16