.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 2269

Hybrid View

Здрасти.
    По принцип мисля, че всички момичета харесват джентълмени, мили, които винаги да им обръщат внимание. Практически, такъв човек не съществува, но трябва поне да оставиш подобно впечатление. Важно е другите ти страни също да и се харесат. Момичетата обичат малки жестове. И сладки думи- опитай с тях да се харесаш ти на въпросното момиче..

А по принцип за всекиго е строго индивидуално, но.. Ето различни мнения, нали ^^

Цитирай Първоначално написано от fifito19 Виж мнението
    Здрасти.
    По принцип мисля, че всички момичета харесват джентълмени, мили, които винаги да им обръщат внимание. Практически, такъв човек не съществува, но трябва поне да оставиш подобно впечатление. Важно е другите ти страни също да и се харесат. Момичетата обичат малки жестове. И сладки думи- опитай с тях да се харесаш ти на въпросното момиче..

А по принцип за всекиго е строго индивидуално, но.. Ето различни мнения, нали ^^
    За съжаление тези момичета са малко. Повечето харесват "лоши момчета". Особено с тия по-отраканите трябва да се държиш по-арогантно, да ги смъкнеш малко на земята, да се почувстват хора отново. Караш ги, да играят по твоите правила. Разбира се има и такива момичета, които обичат малките жестове, но според моите наблюдения те са от този тип хора, които са по-срамежливи и затворени в себе си. Съответно и ако момчето отсреща е с такъв характер нещата няма как да станат. Не съм чел цялата теми ами само последните няколко мнения без романите по-горе.

По темата първото което ми направи впечатление е, че не е зададен правилно въпроса. Няма определени правила, които като ги следваш и да се харесаш на всяко момиче. Всяко момиче е различно, както написах по-горе. Трябва и различно държание с тях, това се нарича калибровка. Умение което е много важно при общуването с хора като цяло. Трябва да можеш да преценяваш човека срещу теб бързо и да се настроиш да комуникираш с него така, че той и той да се отпусне и да си паснете.

Пак казвам, че няма универсална формула с която да се харесате на момиче.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си