Първоначално написано от
Furious?
Понеже бях леко пийнал, явно съм решил да обесня как са нещата, поне според мен,защото имам доста опит.Той пък е много по-ценен от доста сухи теории и знания.
1)Преди бях много по-добър и стойностен човек отколкото съм сега,но бях адски срамежлив и нямах приятелка. Май нямаше да имам дълго време ,но се промених и от момче на което му пука за много неща ,станах някой, на когото не му пука за нищо и ефектът ,разбира се, не закъсня .Започнах да имам момичета, а след време дори всяка която исках. Много може да се спори и казва обаче,когато водата изтече истиата е ,че са малко стойностните хора, които биха предпочели правилното пред хубавото.Живеем, в изкривена действителност.Ако мислите,че момче като мен би ви харесало сега ,очевидно е , че никога не бихте избрали предишния мен ,нали? Така ,както не бихте взели Рено ,ако можете да си позволите Ламборджини.
Преди бях готов да посветя целия си живот за едно наистина специално за мен момиче. И защо?За да бъде с един дебил чиято конкуренция даже ме обижда.А това момиче беше безкрайно по-красива и стойностна отколкото най-вероятно всички във фоурма ще бъдем.И представете си щом тя предпочете друг ,кво правим тогава с останатлта сволоч момичета.
Най-популярното момче, което познавам ,всъщност е мъж на 32 ,обаче не изглежда на повече от 25 ,поне според мен. Редовно го виждам с най-различни колежки и познати от УНСС до 20 години.Нито е красив, богат е доста -чрез покера се запознах с него и печели много повече дори от мен ,но освен за хобито си не харчи пари.Ако го видите на улицата , не бихте го отличили от останалите.Обаче той има огромен опит и има една специфична ако не аура, то поне едно излъчване околко него, един чар.Който иска да го вярва ,обаче не съм го виждал да бъде отрязван от момиче нито 1 път, а към 10тина пъти си е ходил с най-яките мацки от дискотека в тях .Няма да забравя как зимата в адския студ се запозна с 1 тръба на 20тина години с реплика от рода на правила ли си секс във влак, аз бих отнесъл шамар тогава,но той,така разви нещата ,че стана много забавен разговор и и взе телефона и впоследвествие доста трябвало да бяга от нея.
Или може би най-голямото нещо, за което го ужаважам,е на 8ми март/май .Спомням си защото се изненадах, че чак и на мен направиха проблем в Мегаденс ,че нямам резервация .Бяхме предимно мъжка компания- 5-6 момчета и 2-3 момичета ,които бяха прилични кифли ,ала тогава бях в гадно настроение и не ми се занимаваше. Обаче на съседното сепаре имаше 10тина момичета, една от които ми хвана окото толкова много, че чак по едно време и моят човек забеляза,че я зяпам.Май и тя забелазя и ми се усмихна ,пък аз за първи път от много време така се притесних, че се изчервих и май хбаво,че беше тъмно,че не се видя.Знаех ,че нямам опит с толкова големи женски компании моми4ета най-вероятно ще ме отреже ,макар и само ,за да се направи пред тях .Той отиде ,каза 1 дума на 2рата най-яка след нея и денсваха.След това се върнаха на тяхната маса и само след още 1 реплика докара въпросното момиче при мен .И какво стана -танцувахме и тя ме попита дали живея наблизо, за да се приберем заедно и аха-аха да стане работата , но тогава все пак бях зле и сметнах ,че изневерявам на 1 момиче, което дори не ми беше приятелка , но което обичах платонически.Помислих си как може да твърдя ,че я обичам ,а пък да се зарибавам с яки момичета в дискотеката и се прибрах в квартирата да пия и размишлявам над това кво стана, що стана .На сутринта изтерезнях и разбрах как стоят нещата. Оттогава се промених доста и ако видя въпросното момиче , вече няма да ми трябва помощ , за я вкарам в леглото.
По негови думи е казал на първата само "хайде да танцуваме", а на моята "има 1 много готино момче ,с което трябва те запозная" и я хвана за ръката, а сега когато аз правя подобни неща, на всички им изглежда като магия, хаха .Така че не е до репликата ,хора, а до човека и излъчването .Момичетата са гадни хищници и надушват кога си слаб и неуверен. Ако си мишка и отидеш да се запознаеш с тях, дори да си хубав ,ще се издъниш, защото са опитни и ще се усетят ,както аз бих се усетил ,че си слаб на покер ,дори да се опиташ да ме излъжеш.
Имам познати , които се радват , че от 5 момичета във фб им връзва 1.А на мен на живо процентът ми е над 90.Всяко момиче би било впечатлено от интересен конкакт лице в лице , отколкото по Интернет.Сега ролите са сменени - редовно се запознават момичета с мен и аз трябва да избирам и да си харесвам.
Единвстената въпросителна е дали ако можеш да имаш много момичета ,би избрал правилното и то не защото не можеш да имаш всяка.