- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
мойта беше такава... да
Panamera тича ли ти ?
ами по принцип не ,защото трябва да опознаеш човека ,но не е невъзможно
На скоро ми се случи нещо подобно ,за което после дълго си мислих за нея , но това не знам дали е точно любов
Но има и такива случаи , които са потръгнали успешно
Има и не са малко
;dd
Какво мислите за напускащите България студенти ?
Мислите ли ,че тук също има реализация ?
По зле ли ще става в България или по-добре? Песимисти или оптимисти сте?
Патриоти ли си ?
watergirlblue - Ще кажа на хората, които обичам, какво чувствам и ще им благодаря. Ще разкрия най-съкровената си тайна, която съм нямала смелост да кажа. И последната - не знам, честно казано.
loveca777 - 1ви въпрос - смятам, че са хора, които знаят, че в България не могат да се развиват. 2ри - не, поне за образование, както и за работа. 3ти - Абе и двете, но не смятам, че един ние ще направим България успяла, особено за ония младежи, които завършват в чужбина и се връщат тук, смятайки, че ще променят страната. Абсурдно е. 4ти - Не бих казала, но все пак като чуя химна ставам и настръхвам.
Въпроса ми: С какъв човек не бихте имали връзка? /характер,външност/
П.П - Отговаряйте на въпросите само на предният писал преди вас, защото става адската обърквация.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
За мен характера е най-важен да се отнася добре с мен, да е забавен и да имаме общи теми за разговор
външността според мен не е толкова важна, но ако е атлетичен, това определено е +
Ами вие?
Не бих имал връзка с кифла , с момиче без никакви чувства , с 1 60м , 90кг - явно съм повърхностен
Последно редактирано от loveca777 : 05-11-2012 на 15:57
Това изобщо не е повърхностно, защото които твърди, че вътрешната красота е по-важна и външността няма значение, просто залъгва себе си.![]()
въпрос?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Вярващи ли сте в Бог или нещо друго като например зодиите ?
loveca777 - Да, и в Бог, и в зодии, предсказания и други тем подобни, но не съм манияка.
YoAnA_kiiss - зависи от човека.
Какво бихте искали да си купите в близък план?
П.П Казах ви отговаряйте само на предният преди вас и задавайте въпрос.
Ами не толкова, колкото преди, но все пак вярвам, че духа на починалият човек обитава първите 40дни в къщата, колкото и банално да звучи. И вярвам в преражданията.
Харесвате ли обличането в стил 80те, например?
Последно редактирано от loveca777 : 05-11-2012 на 16:15
ъ?
Колко си горд със себе си и защо?
не много за годините си. Но все пак съм горда затова, че въпреки това, което трябваше да преживея, ме направи силна. Не съм горда със себе си, затова ще лесно се отказвам и нямам воля.
а ти?
Все още не искам да дигна още 5 см. на гръдна обиколка да стане 105см..![]()
и ръката да дигна още 3-4 см. да стане 42-43см..пък може и повече защо не ..
![]()
а ти ?!
Азис - Хоп [music]
Горд съм че гърба ми е V образен
ко тренираш ?
футбола е тъпня... ставаш по тънък от него
..................
Какво ти е мнението за tonique?