.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 5008

Hybrid View

Фен
    Град
    Sliven
    мацко, момичето и видях две снимки на втората се вижда цялата - и лицето и устните и очите и косата....незнам кво се газираш...момичето има кво да покаже - показва, изглежда добре , правят й комплименти...ти да не се засегна нещо....просто не ми допадат момичета с расти, още повече айи носят скейтърски кецове и да ритат в някой парк оня чорап пълен с ориз....хаха извинявай отплеснах се
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от mitkosoft Виж мнението
    мацко, момичето и видях две снимки на втората се вижда цялата - и лицето и устните и очите и косата....незнам кво се газираш...момичето има кво да покаже - показва, изглежда добре , правят й комплименти...ти да не се засегна нещо....просто не ми допадат момичета с расти, още повече айи носят скейтърски кецове и да ритат в някой парк оня чорап пълен с ориз....хаха извинявай отплеснах се
    Ъъъъъ, ти и каза че е красива много преди да си покаже личицето.
    Не съм се засегнала въобще. И на мен ми правят комплименти, момчета които харесват расти.
    И не нося скейтърски кецове с които ритам чорапи с ориз. А ти сигурно си от типа момченца които блъскат във фитнеса с надеждата момичетата да им видят хилавите мускулчетата, и да не забележат липсата им на сиво вещество между ушите.

Фен
    Град
    Sliven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ъъъъъ, ти и каза че е красива много преди да си покаже личицето.
    Не съм се засегнала въобще. И на мен ми правят комплименти, момчета които харесват расти.
    И не нося скейтърски кецове с които ритам чорапи с ориз. А ти сигурно си от типа момченца които блъскат във фитнеса с надеждата момичетата да им видят хилавите мускулчетата, и да не забележат липсата им на сиво вещество между ушите.
    не ходя на фитнес и не блъскам нищо...имам си доста сиво вещество уча си за висше и се саморазвивам отделно в моята си област и не кисна по дискотеките като олигофрен ами си чета моите си работи...тъй, че успех с разсъжденията за хора които не познаваш а за кецовете и чорапа с ориз се избъзиках просто извинявай ако съм те просълзил
    razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си