- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Снимки на потребителите от раздел СЕКС [2]
мацко, момичето и видях две снимки на втората се вижда цялата - и лицето и устните и очите и косата....незнам кво се газираш...момичето има кво да покаже - показва, изглежда добре , правят й комплименти...ти да не се засегна нещо....просто не ми допадат момичета с расти, още повече айи носят скейтърски кецове и да ритат в някой парк оня чорап пълен с ориз....хаха извинявай отплеснах се
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe
Ъъъъъ, ти и каза че е красива много преди да си покаже личицето.
Не съм се засегнала въобще.И на мен ми правят комплименти, момчета които харесват расти.
И не нося скейтърски кецове с които ритам чорапи с ориз. А ти сигурно си от типа момченца които блъскат във фитнеса с надеждата момичетата да им видят хилавите мускулчетата, и да не забележат липсата им на сиво вещество между ушите.
не ходя на фитнес и не блъскам нищо...имам си доста сиво вещество уча си за висше и се саморазвивам отделно в моята си област и не кисна по дискотеките като олигофрен ами си чета моите си работи...тъй, че успех с разсъжденията за хора които не познаваша за кецовете и чорапа с ориз се избъзиках просто извинявай ако съм те просълзил
razlikata mejdu ku4kata i kurvata e 4e kurvata puska na si4ki a ku4kata na si4ki bez tebe