.
Затворена тема
Страница 19 от 119 ПървиПърви ... 91516171819202122232969 ... ПоследнаПърви
Резултати от 451 до 475 от общо 2974
    Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    такам ше питам за бански костюм защото скоро ще ходя на море с част от класа ми и не искам да се излагам
    фигурата ми ходи повече тип круша и съм с по-малък бюст така че съм намислила да си купа такъв,при който горнището ще е щамповано (даже може тип панделка съм си харесала) а долнището да е едноцветно(даже може тип боксер да ходи) та...как ще е? ще ходи ли такъв тип?

В момента се бръсна с самобръсначка и не съм доволна и никога не съм била поради простата причина че косъмчетата не могат да се обръснят перфектно трябва да чакам докато станат големи че да се обръсна ппак за да може да ги хване и махне и пак не е много хубаво освен това ми никнат гадни пъпки с връх.Бихте ли ме препоръчали някакъв ефектирен начин който сама да мога да си бръсня?Чувала съм че епилатора е надежден но е много болезнен и ти никнат някакви подкожни косми а кола маската ако го правиш сама вкъщи може да се смъкнеш кожата .Ако ще кажете епилатор бихте ли казала някой епилатор с който да не боли чак толкова и да е сравнително евтин.Ако кажете кола маска каж как се прави и имали някаква техника тъй като бях чувала за неопитни момичета които едвам не са си смъквали кожата.Аз нямам въжможност да ходя на козметик така че.Ако има и някакъв друг ефектирен начин ми кажете.Със сигурност вече няма да ползвам самобръсначка тъй като не съм доволна.

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Имам въпрос за "ИКАРОВ СТИМУЛАНТ ЗА КОСА" преди или след миене трябва да слага.Чета из нета ама нищо не мога да схвана :Д Ако има някой който го е ползвал нека ми обясни по-простичко :Д каква е процедурата...благодаря предварително

Голям фен Аватара на cheburashka
    ^преди!!!
    аз тази нощ го изпробвах за първи път
    втриваш малко количество в корените, после си разресах косата, за да се разнесе по цялата дължина, недей да прекаляваш с количеството, защото е доста мазен
    увих се с плик и кърпа, затоплих със сешоар и така преспах. на сутринта се измих с шампоан

не е нужно да спиш така, мисля, че пишеше поне 20 минути да се престои, може и час-два и повече

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от cheburashka Виж мнението
    ^преди!!!
    аз тази нощ го изпробвах за първи път
    втриваш малко количество в корените, после си разресах косата, за да се разнесе по цялата дължина, недей да прекаляваш с количеството, защото е доста мазен
    увих се с плик и кърпа, затоплих със сешоар и така преспах. на сутринта се измих с шампоан

не е нужно да спиш така, мисля, че пишеше поне 20 минути да се престои, може и час-два и повече
    Ахаа ясно...значи 20 мин трябва да се престои и след това се мия.Аз първоначално бях разбрала че като се втрие малко в корените и веднага се измиваш пък то трябвало да се престои...благодаря ти много за инфото

Цитирай Първоначално написано от Brook Виж мнението
    В момента се бръсна с самобръсначка и не съм доволна и никога не съм била поради простата причина че косъмчетата не могат да се обръснят перфектно трябва да чакам докато станат големи че да се обръсна ппак за да може да ги хване и махне и пак не е много хубаво освен това ми никнат гадни пъпки с връх.Бихте ли ме препоръчали някакъв ефектирен начин който сама да мога да си бръсня?Чувала съм че епилатора е надежден но е много болезнен и ти никнат някакви подкожни косми а кола маската ако го правиш сама вкъщи може да се смъкнеш кожата .Ако ще кажете епилатор бихте ли казала някой епилатор с който да не боли чак толкова и да е сравнително евтин.Ако кажете кола маска каж как се прави и имали някаква техника тъй като бях чувала за неопитни момичета които едвам не са си смъквали кожата.Аз нямам въжможност да ходя на козметик така че.Ако има и някакъв друг ефектирен начин ми кажете.Със сигурност вече няма да ползвам самобръсначка тъй като не съм доволна.
    Аз само един-два пъти съм се бръснала, и много съжалявам! Препоръчвам ти кола маска или епилатор, освен че е по-дълготрайно, те ще се измъкнат с корените, ако дърпаш/епилираш както трябва. Мен много ме беше страх от колата, но накарах баба да ми помогне. Два дена се мъчихме, и то само за краката до половината и подмишниците. Но това е просто, защото нито тя, нито аз разбирахме много. Трябва обаче да ти е свършил цикъла. На мен не ми идваше 40 и няколко дни и вече бях отчаяна, не ми се чакаше за колата, и я направихме (на 5 и 6 май). Обаче няколко дни след това ми дойде, и изведнъж пак започнаха да растат! А беше гладко! Сега се покават На подмишниците също. "Ще си смъкнеш кожата" ако не дърпаш както трябва, и ако се правиш сама. Бях дърпала няколко пъти сама за проба и адски болеше! Но като те дърпа друг, не се страхуваш толкова, а и няма да знаеш кога ще дръпне, затова няма да те е страх толкова. И наистина ме болеше в пъти по-малко! Значи, аз ползвах кола-маска Джанкар, евтина е, натурална. Затопляш тубичката, кожата ти трябва да е чиста и суха, нанасяш с шпатулката, слагаш лентата, натискаш я ПО ПОСОКА НА РАСТЕЖА НА КОСЪМА, после дърпаш В ОБРАТНА НА РАСТЕЖА НА КОСЪМА ПОСОКА, иначе нищо няма да стане! Ще се появят червенинки, но те изчезват след няколко часа, най-късно другия ден. За успокоение може да намажеш кожата(даже е препоръчително) с нещо успокояващо, да кажем лосион или крем. Не трябва да миеш кожата!!! Иначе горко ти... Или да я излагаш на слънце. Тези ограничения са за няколко часа май, не знам точно. За мен обаче кола маската е много трудоемък и лепкав метод, затова обмислям да си купя епилатор. Може и да стават подкожни косъмчета, но те могат да се махнат със специални кремове или ексфолиране! Поне ще си спестя времето, а ефектът е същия.

П.П: Това, че при мен не се получи много добре, не означава и че при теб няма! А и все пак трябва да имаш опит няколко пъти, не като мен 1 път кола маска. Най-добре иди на козметик, макар че процедурата ще ти излезе г/д колкото да си купиш един епилатор. Има страшно много видеа из нета, гледай ги, бяха ми изключително полезни! Успех

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Лепкаво е, защото не знаеш как да си я правиш както трябва. И при мен първият път, в който си правих кола маска сама беше лепкав, сега вече изобщо не се цапам. И наистина, на козметик е по-добре. Намират се много евтини места, понякога и ваучери, май някоя съфорумка продаваше преди време ваучер даже. Има разлика, обаче, в обезкосмяването с кола и обезкосмяването с епилатор. С кола маската излизат ...равномерно, докато с епилатора някои косъмчета са къси, други дълги. За болката нишо не мога да ти кажа, защото при мен всеки път е различно. :Д
    Everything changes, but beauty remains ...

На козметик не мисля да отивам ,но бих пробвала да си направя кола маска самичка вкъщи.Та имам няколко въпроса на темперетура трябва да се държи маската бях прочела ,че някой ги държат в хладилника си това правилно ли е ?Вие как ги държите?Също така като се нанесе на даденото място колко горе долу минути трябва да се изчака преди да почнеш да слагаш въпросните лентички ?Бях чула ,че някой използват бинт вместо въпросните лентички,които се продават с маската и интересно ми е как точно може да се ползва бинта в тази ситуация ако някоя от вас е използвала този метод да ми поясни защото честно казано не знам как бинта може да е ефектирен повече от тези лепенки които продават заедно с маската? И последния ми въпрос е отгоре надолу или отдолу нагоре трябва да се дърпа?Аз съм сигурна е ще се справя с премахването тъй като ще ги махкам рязко както трябва да е а не бавно само ще се видя зор в приготвянето.

Цитирай Първоначално написано от пAteNцЕ Виж мнението
    такам ше питам за бански костюм защото скоро ще ходя на море с част от класа ми и не искам да се излагам
    фигурата ми ходи повече тип круша и съм с по-малък бюст така че съм намислила да си купа такъв,при който горнището ще е щамповано (даже може тип панделка съм си харесала) а долнището да е едноцветно(даже може тип боксер да ходи) та...как ще е? ще ходи ли такъв тип?
    SAME STORY HERE

Имам въпрос за "ИКАРОВ СТИМУЛАНТ ЗА КОСА" преди или след миене трябва да слага.Чета из нета ама нищо не мога да схвана :Д Ако има някой който го е ползвал нека ми обясни по-простичко :Д каква е процедурата...благодаря предварително

Аз го ползвах преди баня.

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Охх, абе утре ми е рождения ден, пък и изпращането на абитуриентите е тогава ( най-добрият ми приятел завършва) и ще направя всичко възможно да се наглася малко повече проблемът ми обаче е в този дъжд с какви обувки да ходя... С маратонки изобщо няма да догонвам визията, която мисля да имам ;д с пантофки.. ще е все едно да съм боса, с боруши имам чувството, че хората ще ми се смеят.. направо не знам :/
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

На козметик не мисля да отивам ,но бих пробвала да си направя кола маска самичка вкъщи.Та имам няколко въпроса на темперетура трябва да се държи маската бях прочела ,че някой ги държат в хладилника си това правилно ли е ?Вие как ги държите?Също така като се нанесе на даденото място колко горе долу минути трябва да се изчака преди да почнеш да слагаш въпросните лентички ?Бях чула ,че някой използват бинт вместо въпросните лентички,които се продават с маската и интересно ми е как точно може да се ползва бинта в тази ситуация ако някоя от вас е използвала този метод да ми поясни защото честно казано не знам как бинта може да е ефектирен повече от тези лепенки които продават заедно с маската? И последния ми въпрос е отгоре надолу или отдолу нагоре трябва да се дърпа?Аз съм сигурна е ще се справя с премахването тъй като ще ги махкам рязко както трябва да е а не бавно само ще се видя зор в приготвянето.
    В хладилника? Имаш предвид за съхранение, нали? Ами, аз си я държа в едно шкафче на село, но вероятно на опаковката все ще пише на каква температура се съхранява. Не съм гледала. Тази на Джанкар конкретно е от захар, вода и лимонов сок, така че май е по-добре да се съхранява като храна
    Лентички се слагат веднага, след като нанесеш колата. Но не се дърпа веднага. Слагаш лентата, приглаждаш я по посока НА РАСТЕЖА на космите, за да може хубаво да прилепне и да няма въздух. После, изчакваш малко, усеща се когато е прилепнала, не мога да кажа точно, минутки. После дърпаш, както ти казах, в посока ОБРАТНА на растежа на косъма посока. Значи, ако растат надолу, като на краката, ще дърпаш РЯЗКО И БЛИЗО ДО КОЖАТА от глезена към коляното. А на подмишниците растат в различни посоки, т.с ще се съобразяваш и там на няколко пъти ще ги махнеш. Очаквах, че там ще боли най-много, но всъщност не беше така. И като дърпа друг...
    С бинт? Ами, пробвала съм с марля, дупчиците не пречат. Върши работа. Ти като си купуваш кола, ако е малка като моята (120 гр) ще ти трябват няколко, а тъй като във всяка от тях има ленти, ще и се насъберат и няма да имаш нужда от марля. А и тази маска точно е водноразтворима, така че лесно ще изпереш лентичките и ще можеш да си ги ползваш пак. Но ако мислиш,че въпреки всичко няма как да ти стигнат, нарежи парчета чаршаф или друг по-здрав плат.
    Гледай клипчета в YouTube, не знаех почти нищо, но от тях научих какво да правя Дано се справиш сама, но се съмнявам като за първи път... Успех

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Пак съм аз.

Този път си издирвам лосион за тяло с аромат на нар или ванилия. Гледах разни на Bettina Barty и Gosh, ама не мога да направя избор кое от двете да закупя. Приемам и още предложения.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на Dagichka
    ако те устройва бутер, на Афродита съм гледала с тези аромати, страшни са <33 моят е с манго и сериозно ми иде да го изям!! :Д

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Айде и аз да искам един съвет чудя се кой шампоан да избера от тези двата - http://beautycosmetic.biz/schwarzkop...an-p-6858.html и http://beautycosmetic.biz/nivea-nive...ion-p-809.html предложения

П.П. И аз съм с този на Афродита - "манго" и съм супер доволна от него...аромата е убийствен както каза Dagichka направо ти идва да го изядеш

Silver_flower много ти благодаря за обяснението тъкмо стях да попитам това за лентичките но ти ми изпревари и отговори.Само да уточня нещо като казваш че веднага трябва да се сложат лентичките след като се нанесе маската но не трябваше ли маската преди да се размазе по цялата желана област да се изцака да се втръди и след това с помоща на забравих кка се казваше да се размазе хубаво и след това да сложат лентичките и да се изчака.Аз така мислех че става а не веднага като сложиж маската на даденото място без дори да си го размазило по цялата област да слагаш маската.И нали може да се приготви на котрон тъй като чета че някой правят маската в микровълнова а аз нямам.Дали ще стане ако сложа маската както си е с опоковката в някакъв съд който е пълен с вода и на сравнително силен огън пусна котлона и изчакам да се вгорещи нали и така става?Извинявай за тъпите въпроси просто исках да се уточня някой неща.А и забравих да попитам по този начин маската за колко минути ще е готова за ползване? Как ще разбера че е готова примерно ако котлона е на 6-7? И как да подържам темперетурата на маската както си е след приготвянето смисъл докато си оправям с дадената зана тубичката страни на страна и изтива та интересува ми как да запазя темперетурата и не ми се иска постоянно да я топля?
    П.П В прочие някой може ли да ми каже някакъв продукт или средство против черните кръкчета предполагам че няой ще каже че трябва да си лягам навреме че това също се отразява на това но проблема е че графикът ми не сън е тотално преобърнат и малко ще ми е трудно да лягам в нормалното време.
    Последно редактирано от Brook : 05-18-2012 на 00:27

anonymous708973
    Guest
    Silver_flower много ти благодаря за обяснението тъкмо стях да попитам това за лентичките но ти ми изпревари и отговори.
    1. Само да уточня нещо като казваш че веднага трябва да се сложат лентичките след като се нанесе маската но не трябваше ли маската преди да се размазе по цялата желана област да се изцака да се втръди и след това с помоща на забравих кка се казваше да се размазе хубаво и след това да сложат лентичките и да се изчака.Аз така мислех че става а не веднага като сложиж маската на даденото място без дори да си го размазило по цялата област да слагаш маската.

2. И нали може да се приготви на котрон тъй като чета че някой правят маската в микровълнова а аз нямам.Дали ще стане ако сложа маската както си е с опоковката в някакъв съд който е пълен с вода и на сравнително силен огън пусна котлона и изчакам да се вгорещи нали и така става?Извинявай за тъпите въпроси просто исках да се уточня някой неща.А и забравих да попитам по този начин маската за колко минути ще е готова за ползване? Как ще разбера че е готова примерно ако котлона е на 6-7?

3. И как да подържам темперетурата на маската както си е след приготвянето смисъл докато си оправям с дадената зана тубичката страни на страна и изтива та интересува ми как да запазя темперетурата и не ми се иска постоянно да я топля?

П.П 4. В прочие някой може ли да ми каже някакъв продукт или средство против черните кръкчета предполагам че няой ще каже че трябва да си лягам навреме че това също се отразява на това но проблема е че графикът ми не сън е тотално преобърнат и малко ще ми е трудно да лягам в нормалното време.
    1. Нищо не чакаш да се втърдява, що за нелепост? Слагаш коламаската на желаната област, размазваш с шпатулката, лепиш лентата възможно най-бързо, приглаждаш, дърпаш. Размазването е по подразбиране, трябва ли някой да го споменава?

2. Да, може и така. Нарича се "разтапяне на водна баня" тоя метод. Коламаската е готова, когато може да се движи из тубичката, но не като вода все пак, защото иначе ще е вряла. Не я слагай директно върху кожата, а на шпатулката и духай, за да я охладиш малко, че иначе ще се ощавиш.

3. Няма как да поддържаш температурата. Ако действаш бързо, ще има нужда да я затоплиш само още 1-2 пъти. Просто я сложи в същата вода за няколко минути и си готова.

4. Черни точки ли имаш предвид? Тоник на Clean and clear.

Цитирай Първоначално написано от blondeVIP Виж мнението
    Охх, абе утре ми е рождения ден, пък и изпращането на абитуриентите е тогава ( най-добрият ми приятел завършва) и ще направя всичко възможно да се наглася малко повече проблемът ми обаче е в този дъжд с какви обувки да ходя... С маратонки изобщо няма да догонвам визията, която мисля да имам ;д с пантофки.. ще е все едно да съм боса, с боруши имам чувството, че хората ще ми се смеят.. направо не знам :/
    Едни ботички мисля, че ще свършат идеална работа.

Цитирай Първоначално написано от atm Виж мнението
    Айде и аз да искам един съвет чудя се кой шампоан да избера от тези двата - http://beautycosmetic.biz/schwarzkop...an-p-6858.html и http://beautycosmetic.biz/nivea-nive...ion-p-809.html предложения
    Избери ето този:

Няма грешка в тоя шампоан, на бебенцата дали не им е добре?
    Косата ми става буквално като бебешка, толкова мека, толкова блестяща, от никой друг шампоан не съм била толкова доволна.

Silver_flower много ти благодаря за обяснението тъкмо стях да попитам това за лентичките но ти ми изпревари и отговори.Само да уточня нещо като казваш че веднага трябва да се сложат лентичките след като се нанесе маската но не трябваше ли маската преди да се размазе по цялата желана област да се изцака да се втръди и след това с помоща на забравих кка се казваше да се размазе хубаво и след това да сложат лентичките и да се изчака.Аз така мислех че става а не веднага като сложиж маската на даденото място без дори да си го размазило по цялата област да слагаш маската.И нали може да се приготви на котрон тъй като чета че някой правят маската в микровълнова а аз нямам.Дали ще стане ако сложа маската както си е с опоковката в някакъв съд който е пълен с вода и на сравнително силен огън пусна котлона и изчакам да се вгорещи нали и така става?Извинявай за тъпите въпроси просто исках да се уточня някой неща.А и забравих да попитам по този начин маската за колко минути ще е готова за ползване? Как ще разбера че е готова примерно ако котлона е на 6-7? И как да подържам темперетурата на маската както си е след приготвянето смисъл докато си оправям с дадената зана тубичката страни на страна и изтива та интересува ми как да запазя темперетурата и не ми се иска постоянно да я топля?
    П.П В прочие някой може ли да ми каже някакъв продукт или средство против черните кръкчета предполагам че няой ще каже че трябва да си лягам навреме че това също се отразява на това но проблема е че графикът ми не сън е тотално преобърнат и малко ще ми е трудно да лягам в нормалното време.
    Не, не се притеснявай, и аз бях правила темичка за това как да се обезкосмявам и да са живи и здрави момичетата от форума, те ме насочиха, останалото на практика го гледах в нета Та такаа, ами има два типа кола: течна и калъп (конкретно от тези на Джанкар). Течната се разтапя, в едни тубички е, значи, аз на село я разтапях на слънце, колко стоя... хмм ами колкото повече стои толкова по добре, мисля ок половин час да беше... но може и да се бъркам. Значи, трябва да се разтопи мноооого добре, да стане много, много мекичка тубата, тогава нанасяш на област с големината на лентичката (тя е дълга, трябва да я нарежеш на 3-4 части). Трябва да имаш и масто за захващане, откъдето да дърпаш. За да я поддържаш топла може да я сложиш в съд с гореща вода. А за това дали да я разтапяш на котлон или микровълнова - да, предполагам пак ще стане.
    Тази на калъп е студена, и тя трябва да се фържи преди употреба в хладилника. Трябва да е твърда, режеш парченце с ножица, омачкваш го на златиста топчица и разстилаш на кожата. Можеш да дърпаш и без лентички. При мен тази кола не се получи въобще, просто нищо не стана, мисля да я разтопя и да си я ползвам като течната, защото тя на всичко отгоре разширява порите и космите излизат по-лесно. Но в стремежа си да е топла, внимавай да не се изгориш.

П.П: Сега чак забелязах, че пантерка ти е отговорила, извинявай. И без това нямах много време, но реших да помогна. Дано не са ми били излишни съветите, че си загубих време за учене Хайде, пак ти пожелавам успех. Не се знае кога най-скоро ще ми дадат да седна компа, защото имам изпити след 7 клас, най-вероятно като мине поне 1вия.

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето
    Със сигурност някой е питал и преди мен, но нямам нерви да търся из цялата тема. Въпроса ми е следният: Когато се обезкосмявам с епилатор след известно време кожата ми става като на оскубано пиле и се появяват малки червени точици. Как да се справя с този проблем?

Мега фен Аватара на strawberry88
    Цитирай Първоначално написано от atm Виж мнението
    Аз имам този на Глис и от него почва много да ме сърби кожата главата и го спрях ;/ но на всеки действат различно шампоаните!Не познавам някой,който да е доволен от шампоаните на Нивеа ... абее препоръчвам ти сегашния ми страшен е
    <3333
    Между другото аз не харесвам Джонсънс бейби,не защото не прави косата хубава,а защото не може да измие добре косата,много е слаб и ми се омазнява на втория ден от него.

Фен Аватара на atm
    Град
    Видин
    Цитирай Първоначално написано от strawberry88 Виж мнението
    Аз имам този на Глис и от него почва много да ме сърби кожата главата и го спрях ;/ но на всеки действат различно шампоаните!Не познавам някой,който да е доволен от шампоаните на Нивеа ... абее препоръчвам ти сегашния ми страшен е
    <3333
    Между другото аз не харесвам Джонсънс бейби,не защото не прави косата хубава,а защото не може да измие добре косата,много е слаб и ми се омазнява на втория ден от него.
    Ох добре ,че ми каза ,защото бях готова него да си закупя утре ами явно ще е този на Нивеа, а твоя шампоан не съм го мяркала тук във Видин :Д утре ще търся и ако го намеря ще го пробвам :P Благодаря ти за съвета

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от bloodfrozen Виж мнението
    Пак съм аз.

Този път си издирвам лосион за тяло с аромат на нар или ванилия. Гледах разни на Bettina Barty и Gosh, ама не мога да направя избор кое от двете да закупя. Приемам и още предложения.
    Кое от двете няма парабени?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Повече от фен
    някой виждал ли е в Стара Загора такъв корсет http://prikachi.com/images/29/4782029V.jpg
    момиче

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си