Жената става това, което търсиш. Тя не се е родила курва.
Дали ще те прецака с приятел или с някой друг зависи и от теб и от нея. В повечето пъти, за да ти изневери си направил нещо. В другите пъти ти си виновен, че не си я преценил. В един малък процент, когато си покаже рогата след години - двамата сте виновни, че не ви е пълноценна връзката и че не сте се отказали преди време. За мъжа е същото.
Дали всички са курви.. не знам. Не съм спал с всички тях (засега). Всяка жена си има тайни. Всеки мъж си има също неговите скрити мисли и действия. Никой на никой не е длъжен да споделя какво е правил или какво ще прави. Майка ми не е курва, но откъде да знам колко курци е трошила преди да се събере с баща ми. Не зная и дали му е изневерявала. Същото е и за дъртия. Дали си изневеряват или не - няма значение, ама още са заедно. Ако се разкриеш пред някой човек напълно трябва да си доста глупав.
Разбира се, че няма да кажа, ако флиртувам с някоя. Разбира се, че и жена ми няма да ми каже, ако седне на *** на друг. Важното е да сме заедно и важното е да не разбираме. Както казва един приятел..
Трябва да си елементарен, за да мислиш, че някой ти споделя всичко. Откровението винаги носи излишни главоболия.
Премълчаването може да изгради нещо, което инак няма да стане.
Не знам дали са курви, но знам, че без тях не може. Мъже все още не ми се праскат (е, ако изпадне някой по-женствен може да се прежаля).
Жена ще ми роди детето и жена ще ми го отгледа. Дреме ми с колко е спала и с колко ще спи. Важното е да е до мен. Секс се прави и без чувства, а при детето е по-друго.