.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Нали уж любовта се основава на това двама души да се обичат от което следва че те са си самодостатъчни. Нали идеята е да си бъдат верни. Какъв е смисъла да се събират да живеят заедно когато си изневеряват и двамата. Наречете ме консервативна, но не виждам нищо консервативно в това да не лъжеш любимия човек. Както аз не искам да ми изневеряват така и аз няма да изневерявам. Ако започна да поглеждам настрани значи човека до мен не ме привлича или не го обичам знам ли. Връзка, в която има изневери не е връзка. Щом на някой не му харесва да се раздели с човека си и готово, а не да млати други и после да казва на приятеля си/приятелката си "Колко те обичам?"

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Нали уж любовта се основава на това двама души да се обичат от което следва че те са си самодостатъчни. Нали идеята е да си бъдат верни. Какъв е смисъла да се събират да живеят заедно когато си изневеряват и двамата. Наречете ме консервативна, но не виждам нищо консервативно в това да не лъжеш любимия човек. Както аз не искам да ми изневеряват така и аз няма да изневерявам. Ако започна да поглеждам настрани значи човека до мен не ме привлича или не го обичам знам ли. Връзка, в която има изневери не е връзка. Щом на някой не му харесва да се раздели с човека си и готово, а не да млати други и после да казва на приятеля си/приятелката си "Колко те обичам?"
    Още един захаросан индивид. Хората, които са си изневерявали, не са го правили ей тъй за разнообразие, или щото им е скимнало. Това нещо НЕ пита. Можеш да му се отдадеш, или да го подтиснеш. Това е. Вие разглеждате ...любовта като програмирана и писана по някакви правила. Изневярата е грозно нещо, много грозно и ако човек е минал през нея, или трябва да се поучи от грешките си, или както се казва:

"За да повтаряш една и съща грешка много пъти, или си тъп, или обичаш тази грешка..."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си