.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 109

Hybrid View

Мега фен
    Град
    <3
    В допълнение (или по-скоро украса):

"Никога не знам къде е жена ми, а жена ми никога не знае какво правя аз. Когато се срещнем, а ние се срещаме понякога — когато отиваме някъде на вечеря или на прием у херцога, — си разказваме с най-сериозно изражение най-невероятни измислици. Жена ми прави това много добре, всъщност, много по-добре от мене. Тя никога не греши в датите, а аз все обърквам нещо. Но и когато ме хване в лъжа, не ми прави сцени. Понякога ми се иска да ми се разсърди; но тя само ми се присмива."

"— Мило момче, истински повърхностни са хората, които обичат само веднъж в живота си. Това, което те наричат вярност и преданост, според мен е само летаргия на навика или липса на въображение. Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В допълнение (или по-скоро украса):

"Никога не знам къде е жена ми, а жена ми никога не знае какво правя аз. Когато се срещнем, а ние се срещаме понякога — когато отиваме някъде на вечеря или на прием у херцога, — си разказваме с най-сериозно изражение най-невероятни измислици. Жена ми прави това много добре, всъщност, много по-добре от мене. Тя никога не греши в датите, а аз все обърквам нещо. Но и когато ме хване в лъжа, не ми прави сцени. Понякога ми се иска да ми се разсърди; но тя само ми се присмива."

"— Мило момче, истински повърхностни са хората, които обичат само веднъж в живота си. Това, което те наричат вярност и преданост, според мен е само летаргия на навика или липса на въображение. Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
    Я, и Дориан Грей се появи в темата. :P Колко хубаво.

Не се хабете да спорите с тоя. Няма да го убедите. Нека си живее в черния, зъл свят, в който няма свястни хора, всички те прецакват и има само секс и пари. Негов си избор. Всеки си има глава на раменете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Я, и Дориан Грей се появи в темата. :P Колко хубаво.

Не се хабете да спорите с тоя. Няма да го убедите. Нека си живее в черния, зъл свят, в който няма свястни хора, всички те прецакват и има само секс и пари. Негов си избор. Всеки си има глава на раменете.
    За мен ли става въпрос?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    За мен ли става въпрос?
    Не. за онзи дребосък с циничните изказвания. За някои неща съм съгласна с теб, макар че при мен биха били трудно приложими.

ПП. Относно вярността: Не вярвам, че има "изкушение", на което да се отдадеш. Когато обичам, очите и желанията ми са съсредоточени в един човек - приятеля ми и повечето момчета около мен са безполови и безинтересни. Надявам се и той да се чувства така. Изневярата е нещо, което не бих съумяла да простя, защото бих спряла да гледам на човека по същия чистичък начин. От тази гледна точка, ако някога ми се случи да ми изневери без да има намерение да си води афери, а някак просто стане, предпочитам да не разбирам, защото това би бил краят между нас. И все пак, не вярвам в любовта и изневярата в едно изречение.
    Последно редактирано от SisiStrange : 05-14-2012 на 17:30
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си