.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 110
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Мисля, че к*рва е по-скоро състояние на духа, отколкото на п*тката. И си личи повече по маниери, отколкото по бройки.
    Абсолютно. Това за "девствените курви" също беше доста на място.
    А мисълта на Конфуций е малоумна. Метафората е супер излишна в случая. Няма нужда да се мисли много. Неписано правило е, че една жена с колкото по-малко е спала, толкова по-добре. За мъжа е обратното.

Разни хора, разни идеали, разни психични отклонения. Естествено, че има курви сред жените, има ги и сред мъжете, при кои от двата пола представителите са повече е трудно да се каже. Сега се зачудих, преди време си писах с една съфорумка и много се чудех дали е курва или е тотално емоционално прецакана горката
    ... има си жени за е*ане и други за обичане, от едните стават съпруги, от другите любовници

А гейовете хомосексуалисти ли са?

Всички!......

Супер фен Аватара на Irti
    Жената става това, което търсиш. Тя не се е родила курва.

Дали ще те прецака с приятел или с някой друг зависи и от теб и от нея. В повечето пъти, за да ти изневери си направил нещо. В другите пъти ти си виновен, че не си я преценил. В един малък процент, когато си покаже рогата след години - двамата сте виновни, че не ви е пълноценна връзката и че не сте се отказали преди време. За мъжа е същото.

Дали всички са курви.. не знам. Не съм спал с всички тях (засега). Всяка жена си има тайни. Всеки мъж си има също неговите скрити мисли и действия. Никой на никой не е длъжен да споделя какво е правил или какво ще прави. Майка ми не е курва, но откъде да знам колко курци е трошила преди да се събере с баща ми. Не зная и дали му е изневерявала. Същото е и за дъртия. Дали си изневеряват или не - няма значение, ама още са заедно. Ако се разкриеш пред някой човек напълно трябва да си доста глупав.

Разбира се, че няма да кажа, ако флиртувам с някоя. Разбира се, че и жена ми няма да ми каже, ако седне на *** на друг. Важното е да сме заедно и важното е да не разбираме. Както казва един приятел..

Трябва да си елементарен, за да мислиш, че някой ти споделя всичко. Откровението винаги носи излишни главоболия.

Премълчаването може да изгради нещо, което инак няма да стане.

Не знам дали са курви, но знам, че без тях не може. Мъже все още не ми се праскат (е, ако изпадне някой по-женствен може да се прежаля).

Жена ще ми роди детето и жена ще ми го отгледа. Дреме ми с колко е спала и с колко ще спи. Важното е да е до мен. Секс се прави и без чувства, а при детето е по-друго.

Мега фен
    Град
    <3
    Пф... колко си прав и колко съжалявам за което...

Цитирай Първоначално написано от Irti Виж мнението
    Жената става това, което търсиш.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен
    Град
    <3
    В допълнение (или по-скоро украса):

"Никога не знам къде е жена ми, а жена ми никога не знае какво правя аз. Когато се срещнем, а ние се срещаме понякога — когато отиваме някъде на вечеря или на прием у херцога, — си разказваме с най-сериозно изражение най-невероятни измислици. Жена ми прави това много добре, всъщност, много по-добре от мене. Тя никога не греши в датите, а аз все обърквам нещо. Но и когато ме хване в лъжа, не ми прави сцени. Понякога ми се иска да ми се разсърди; но тя само ми се присмива."

"— Мило момче, истински повърхностни са хората, които обичат само веднъж в живота си. Това, което те наричат вярност и преданост, според мен е само летаргия на навика или липса на въображение. Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
    4XCOKИ

Фен
    Irti пичага ти си ебати тъпото копеле... от това което написа разбирам,че нямаш нищо против ''приятелката ти'' да и пълнят путака други обаче тя да не ти казва и ти дори да разбереш това няма да те интересува... ти имаш ли капка достойнство мойто момче : )

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    Irti пичага ти си ебати тъпото копеле... от това което написа разбирам,че нямаш нищо против ''приятелката ти'' да и пълнят путака други обаче тя да не ти казва и ти дори да разбереш това няма да те интересува... ти имаш ли капка достойнство мойто момче : )
    Ех... мога веднага да ти направя ограничен от моя страна, но верен (за мен) тъп анализ.
    Ти си тесногръд, консервативен, агресивен, имам предвид, че би се ядосал/разгневил на теми като изневерите/лъжите и такива ти неща, т.е. би реагирал остро, а това винаги дразни, не обичам възмутени физиономии и крещящи хора, бъркат ми в червата...

Той не иска други да чукат приятелката му, но ако се случи, е по-добре да не разбира и обратното.

И аз не искам да знам, ако момчето ми е бил близък с друга... дори не искам да подозирам...
    ако отношенията ни са хубави имам предвид... опитвам се да разбирам такива постъпки, много ми е трудно, почти невъзможно, но не искам да ми е гадно.
    От друга страна не искам да живея в някаква красива лъжа и да отдавам всичките си чувства на някой, на когото не съм достатъчна.
    Последно редактирано от ShtrudeL : 05-13-2012 на 22:30
    4XCOKИ

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В допълнение (или по-скоро украса):

"Никога не знам къде е жена ми, а жена ми никога не знае какво правя аз. Когато се срещнем, а ние се срещаме понякога — когато отиваме някъде на вечеря или на прием у херцога, — си разказваме с най-сериозно изражение най-невероятни измислици. Жена ми прави това много добре, всъщност, много по-добре от мене. Тя никога не греши в датите, а аз все обърквам нещо. Но и когато ме хване в лъжа, не ми прави сцени. Понякога ми се иска да ми се разсърди; но тя само ми се присмива."

"— Мило момче, истински повърхностни са хората, които обичат само веднъж в живота си. Това, което те наричат вярност и преданост, според мен е само летаргия на навика или липса на въображение. Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
    Я, и Дориан Грей се появи в темата. :P Колко хубаво.

Не се хабете да спорите с тоя. Няма да го убедите. Нека си живее в черния, зъл свят, в който няма свястни хора, всички те прецакват и има само секс и пари. Негов си избор. Всеки си има глава на раменете.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Banned Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kristi7 Виж мнението
    Курви ли са жените?
    Не всички..но една стабилна част от тях са! : )

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от SisiStrange Виж мнението
    Я, и Дориан Грей се появи в темата. :P Колко хубаво.

Не се хабете да спорите с тоя. Няма да го убедите. Нека си живее в черния, зъл свят, в който няма свястни хора, всички те прецакват и има само секс и пари. Негов си избор. Всеки си има глава на раменете.
    За мен ли става въпрос?

anonymous708973
    Guest
    Уоу. Интересна гледна точка, естествено, колега... ама не мога да се примиря с нея. Донякъде съм съгласна, познавам двойка, която страшно много си пасва, а имат зад гърба си изневери от двете страни, побой, 9-10 години от връзката им са били в различни държави... а сега не можеш да го разбереш по никакъв начин, точно един за друг са. При това са свестни хора.
    И все пак... искам да е любов причината, поради която съм до моя човек, не безизходица или деца.

Фен
    shtrudel -замен си тотално сбъркана .. това е ебати тъпотията,което каза ирти явно и ти си съгласна с това разбира се това си е негово решение аз само го коментирам,но не намирам нищо нормално в това приятелката му да му изневерява и просто той казва,че като не го научи ще е ОК с това....

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Нали уж любовта се основава на това двама души да се обичат от което следва че те са си самодостатъчни. Нали идеята е да си бъдат верни. Какъв е смисъла да се събират да живеят заедно когато си изневеряват и двамата. Наречете ме консервативна, но не виждам нищо консервативно в това да не лъжеш любимия човек. Както аз не искам да ми изневеряват така и аз няма да изневерявам. Ако започна да поглеждам настрани значи човека до мен не ме привлича или не го обичам знам ли. Връзка, в която има изневери не е връзка. Щом на някой не му харесва да се раздели с човека си и готово, а не да млати други и после да казва на приятеля си/приятелката си "Колко те обичам?"

Супер фен Аватара на djipsito
    Фалша е за предпочитане, не го ли разбрахте..
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от footballitsmylife Виж мнението
    shtrudel -замен си тотално сбъркана .. това е ебати тъпотията,което каза ирти явно и ти си съгласна с това разбира се това си е негово решение аз само го коментирам,но не намирам нищо нормално в това приятелката му да му изневерява и просто той казва,че като не го научи ще е ОК с това....
    Бе ти как я мелиш тая информация, която ти се казва?! О.О

Никой не е казал, че е нормално който и да е да изневерява и че всичко ще е ОК, ако някой от двамата разбере

О М Г

О.о

Казваше се, че ако се стигне до изневяра, някои предпочитат да не разбират, защото се развалят отношения, чувстваш се отвратително и такива ти глупости, омг как да ти го набием в главата?!
    say
    4XCOKИ

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Чувстваш се предаден по скоро....

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    Нали уж любовта се основава на това двама души да се обичат от което следва че те са си самодостатъчни. Нали идеята е да си бъдат верни. Какъв е смисъла да се събират да живеят заедно когато си изневеряват и двамата. Наречете ме консервативна, но не виждам нищо консервативно в това да не лъжеш любимия човек. Както аз не искам да ми изневеряват така и аз няма да изневерявам. Ако започна да поглеждам настрани значи човека до мен не ме привлича или не го обичам знам ли. Връзка, в която има изневери не е връзка. Щом на някой не му харесва да се раздели с човека си и готово, а не да млати други и после да казва на приятеля си/приятелката си "Колко те обичам?"
    Още един захаросан индивид. Хората, които са си изневерявали, не са го правили ей тъй за разнообразие, или щото им е скимнало. Това нещо НЕ пита. Можеш да му се отдадеш, или да го подтиснеш. Това е. Вие разглеждате ...любовта като програмирана и писана по някакви правила. Изневярата е грозно нещо, много грозно и ако човек е минал през нея, или трябва да се поучи от грешките си, или както се казва:

"За да повтаряш една и съща грешка много пъти, или си тъп, или обичаш тази грешка..."
    4XCOKИ

Когато една ключалка може да бъде отворена с който и да е ключ това е гадна - шибана ключалка, когато един ключ може да отвори всяка ключалка , тогава тоя ключ е най-добрия - Отговора на твоя въпрос :Д ( шегичка )
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty Виж мнението
    А защо жена, която спи с много мъже е курва, а един мъж, който спи с много жени е много печен и готин?
    Последно редактирано от BeLoved : 05-14-2012 на 15:04

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    една жена за да не е курва трябва всеки ден да бъде пребивана
    то густо, то пусто

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ted4ty Виж мнението
    А защо жена, която спи с много мъже е курва, а един мъж, който спи с много жени е много печен и готин?
    Щото все още предразсъдъците водят света за носа

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Joc Виж мнението
    една жена за да не е курва трябва всеки ден да бъде пребивана
    я пък ти, верно ли?
    4XCOKИ

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    защо задавате реторични въпроси ?
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Мега фен Аватара на bootyboy
    Град
    Джелибония xoxo
    мн ясно че да само пари и ку*ове са им в главите
    6б3З10

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си