Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
В допълнение (или по-скоро украса):

"Никога не знам къде е жена ми, а жена ми никога не знае какво правя аз. Когато се срещнем, а ние се срещаме понякога — когато отиваме някъде на вечеря или на прием у херцога, — си разказваме с най-сериозно изражение най-невероятни измислици. Жена ми прави това много добре, всъщност, много по-добре от мене. Тя никога не греши в датите, а аз все обърквам нещо. Но и когато ме хване в лъжа, не ми прави сцени. Понякога ми се иска да ми се разсърди; но тя само ми се присмива."

"— Мило момче, истински повърхностни са хората, които обичат само веднъж в живота си. Това, което те наричат вярност и преданост, според мен е само летаргия на навика или липса на въображение. Верността в любовта, както и последователността в мисленето са признание за безсилие. Вярност! Един ден трябва да се заема с анализа на това чувство. В него има страст към собствеността. Ние бихме изхвърлили много неща, ако не се страхувахме, че някой друг би могъл да ги прибере."
Я, и Дориан Грей се появи в темата. :P Колко хубаво.

Не се хабете да спорите с тоя. Няма да го убедите. Нека си живее в черния, зъл свят, в който няма свястни хора, всички те прецакват и има само секс и пари. Негов си избор. Всеки си има глава на раменете.