.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37

Lightbulb Давайте съвети !!!!!!!!

Здравейте! запознах се скоро с едно момиче по фейсбук и си пишем вече няколко дена. Скоро мисля да я поканя да излезем да се разходим .. та въпросите са за какво да си говоря с нея на какви теми тва ми е най трудно в срещите.. пък не става да мълчим и да се гледаме . моля помогнете и учтиво ви моля да не ме храните !

Голям фен Аватара на N1ksun
    "моля да не ме храните !"

Не си го и помисляй , тепърва те почват .
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Искам да ми отговорите на въпроса ако някой ще ме храни да ми пише на лс да се разберем !

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    ох просто си говорете общи теми и гледай да оставиш добро впечатление

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Писала съм го в подобни теми, но ще го напиша пак. Ако мислиш предварително какво да правиш и едва ли не си пишеш смислов сценарии, шанса да забравиш всичко и да се паникьосаш, когато моментът дойде е огромен. За това се отпусни и бъди себе си. Разкажи й какво обичаш да правиш, кои са любимите ти филми, каква музика слушаш, попитай я как е при нея. Дали има филм от тези които са по кината или предстоят да излязат, който иска да гледа, защото може да отидете заедно. С какво се занимава в свободното си време. Дали има мечта. Нормални и естествени въпроси, които се задават на човек, за когот не знаеш много. Просто се опитай да бъдеш спокоен.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Няма значение какво казваш а как го казваш. Особено при първи срещи. Дръж се така сякаш излизаш с някоя стара приятелка. без много притеснения, спокоен и ведър. Усмихвай се.

Конкретни теми няма да ти казвам, защото ще се придържаш само към тях а това е лошо. Импровизирай, важното е да говориш с хъс и да звучи грабващо. Не забравяй физическия контакт и ескалацията на поведението.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Смисъл как да и оставя добро впечетлени какво да правя ?

Град
    В мислите на хората
    Авторе.. не че нещо ама.. четеш ли изобщо кво ти се пише? Дразниш като пишеш едни и същи въпроси. Излизал ли си изобщо на среща с момиче някога?

Питам щото това е важно и от това зависи какви съвети ще ти дадем. И колко ще ни повярваш. А и на по колко сте?

Dr. Gregory House

Бас на > или = 14 е !
    If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.

Съгласна съм с In*The*Face Може да я поканиш направо на кино, ако си харесате някой филм

Валдесчо на 16 съм ! излизъл съм с момичета .. мисля да я поканя и да се разходим някаде с мотора.. ии да виждам какво ми се пише бъди спокоен

аа и забравих да кажа тя е с 5 месца по голяма от мене , ама тва не е проблем нито за нея нито за мен , защото предното и гадже беше по малък от мене !

Моля , моля , дами и господа да не се излагаме , КИНО на 1 среща, я пак помислете ?

Град
    В мислите на хората
    С мАтора е лоша идея. Щом си излизал с други би трябвало да знаеш какво се прави. Кино също е лоша идея. Разходка пеша някъде, билярд, боулинг, дартс, в някоя сладкарница. Всичко предразполагащо разговор и физически контакт е добре дошло

На 16 и мотор? Не е ли скутерче?

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Моля , моля , дами и господа да не се излагаме , КИНО на 1 среща, я пак помислете ?
    Мхм, целта на 1-вата среща е да се опознаете... Киното не е добра идея.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от N1ksun Виж мнението
    Не на първа среща, а "запис" за втора. Ако завъртят тема около филмите, просто може да й го предложи за следващото им излизане например. Това беше идеята ми.

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    На 16 и мотор? Не е ли скутерче?
    Пич карам мотор 250 кубика с докоменти за 50 ) не ми се спори на тея теми щото са ми болни !

Град
    В мислите на хората
    Ъх... оттеглям всички мои коментари по темата.

Dr. Gregory House

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Не на първа среща, а "запис" за втора. Ако завъртят тема около филмите, просто може да й го предложи за следващото им излизане например. Това беше идеята ми.
    По време на първа среща е доста (леко казано ), нетактично да си уговаряш следващата среща . Сама се замисли защо.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Глобалното затопляне е много приятна тема ^_^

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    И аз мисля направо на кино да поканиш

Цитирай Първоначално написано от Elinaaa Виж мнението
    И аз мисля направо на кино да поканиш
    Как на кино, бе? Нали трябва да си говорят, да се опознаят? Малко трудно ще стане по време на филма. Според мен киното е за 3-4 среща.

Щом го има въпроса "Какво да говоря?", обезателно срещата няма да мине гладко. Ако имате втора такава непременно да се похвалиш.
    Впрочем във фейса какво си говорите? асл плс, име... друго какво, че съм забравил?

Цитирай Първоначално написано от maks90 Виж мнението
    Щом го има въпроса "Какво да говоря?", обезателно срещата няма да мине гладко. Ако имате втора такава непременно да се похвалиш.
    Впрочем във фейса какво си говорите? асл плс, име... друго какво, че съм забравил?
    емм говорим си за разни клипове песни, за АСК.фм , за балове , за даскалото и ткива

Цитирай Първоначално написано от rambogaze Виж мнението
    емм говорим си за разни клипове песни, за АСК.фм , за балове , за даскалото и ткива
    Еми ето ти теми.. разтягай повече локуми около тях. Само не бъди натрапчиво досаден.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си