.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    Ухуу благодаря за новите мнения.Chacho - напротив това даже не ми е минавало през ума.Казах и преди това,че всеки решава какво да прави с живота си и не претендирам,че аз като съм избрала да не пуша,пия,друсам и правя секс съм нещо повече от тях,просто ми е неприятно,че те не уважават това което съм АЗ ! Не извъртам нещата, наистина е така както описах.Отбягват ме след като ме опознаят защото не правя тези неща и съответно си вадят извода,че сигурно съм скучна.Любопитно ми е вие кога сте започнали да пушите или по-скоро опитали за първи път?Лично за себе си наистина не бих опитала и не,не го казвам така като поредната лигла,а го мисля!

Супер фен Аватара на radeberger
    Цитирай Първоначално написано от simonaaaaa Виж мнението
    Отбягват ме след като ме опознаят защото не правя тези неща и съответно си вадят извода,че сигурно съм скучна.Любопитно ми е вие кога сте започнали да пушите или по-скоро опитали за първи път?
    В такъв случай си попаднала на хора, с които явно не си пасвате. Или пък са някакви недорасли, които все още си мислят, че пушенето ги прави по-готини или по-зрели. Не бъди като тях, намери си хора, с които можеш да се отпуснеш и да се държиш естествено.

А на въпроса: за първи път опитах цигара някъде 1-2 клас. Но за сега съм непушач и си мисля да не започвам с този навик, пък ще видим.

Всички ти казаха, че не си изостанала и ти много добре си го знаеш. Ако не го знаеше до сега да беше станалa като другите . Такива теми винаги са ми били странни . Един обеснява колко възпитан и добър човек е, а другите колко са лоши, а след това пита дали е нормален. После следват купища коментари с похвали

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Ох направо се чудя къде са им родителите на сегашните 12-16 годишни тийнове. Тая 'мода' толкова яко съкс, че си не е истина. Добре правиш според мен като не правиш квото правят и те и дано задържиш така на положение. Те явно са достатъчно плиткоумни, за да отсъждат каква си само от факта, че не им подражаваш, та ти си прави сметка дали си заслужава да се обиждаш от тях.
    Надявам се наистина както каза да не опитваш цигари и да не пропушиш. Само дето се сещам, че и аз преди повтарях, че никога няма да пропуша, ама зех че излъгах на практика. Затова се казва 'никога не казвай никога', хах.
    Иначе за първи път опитах цигара мисля някъде 4-5 клас. Но пропуших началото на 9ти клас и определено не защото е 'модерно' и много се гордея от което. В смисъл далеч не се гордея, че пуша, но се радвам, че не съм почнала щото стадото пуши, та дай и аз.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Голям фен Аватара на ScarlettS
    Цитирай Първоначално написано от Зайче.. Виж мнението
    Не се дръж като сноп

Много често и се запознавам с хора по интернет,но след като ме опознаят,видят на живо и някак не искат да дружат с мен може би защото не съм от “готините“.
    А може би има друга причина? Извинявай, но преди да се включа към мнозинството, коментиращо днешното деградирало население, първо има някои неща в темата ти, които ми привлякоха вниманието и не мога да пренебрегна. Твърдиш, че се държиш напълно нормално и се забавляваш с останалите, което някак не ми се връзва с ''постоянно ми се подиграват и ми подхвърлят злобни коментари''. Колкото и да са зле (все пак с такива нечовешки пороци като пушене и пиене?!) нещо не ми се вярва макар да се вписваш нормално по всеки друг параграф, да те обиждат и да ти се подиграват постоянно, ако просто не запалиш цигара или не пиеш. Звучи ми някак неправдоподобно, но пък може връстниците ти да са действително изключително малоумни, няма как да знам.

Също така малко ме съмнява целта на темата ти. Уж питаш дали си толкова изостанала, а после обясняваш колко си наясно с това, че са 'зле'. Струва ми се, че просто искаш някой да те похвали, че не правиш такива неща. Извинявам се, ако съм те преценила погрешно - винаги има такава вероятност.

мерси за всички мнения до тук.Не знам защо ме преценихте така,но не бих писала тема само,за да ми галите егото и за комплименти.Напротив,прост о исках да чуя вашите мнения.Може и да отблъсквам хората с държанието си не знам.Дано това се промени.

Аз съм малко по-голяма от теб, ама когато бях на 15 нямаше такова нещо.
    Попаднала си на гадна компания.

И аз съм от непушачите и пиещите рядко и по малко. Никой не се е подигравал с мен.

И между другото запознавала съм се с много стойностни хора точно по интернет. А за да е един човек такъв, той би те приел дори и малко да се отклоняваш от мнението, което си е изградил за теб.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Направих този профил само , за да споделя проблема си.Аз съм нормално момиче на 15 години.В последно време се чувствам не на мястото си.Повечето от връстниците ми(даже бих казала всички) и много по-малки от мен целодневно пушат;пият;дрогират се;правят секс .Не ми пречи това тяхно поведение защото всеки сам си решава какво да прави.Въпросът е там,че постоянно ми се подиграват и ми подхвърлят злобни коментари защото аз не правя всичко това.Изостанала ли съм по някакъв начин ?Задръстена ли съм?Имам чувството,че всички ме приемат като нищожно същество,отбягват ме,не ме понасят.Не издържам на това поведение и просто не знам какво да правя.Много често и се запознавам с хора по интернет,но след като ме опознаят,видят на живо и някак не искат да дружат с мен може би защото не съм от “готините“.Толкова ли не мога да се впиша в новата мода ... Надявам се да не се подиграете на темата ми.
    Виж сега...Убедила съм се ,че повечето пъти когато се отнасят с някого като с аутсайдер си има някаква причина.Познавам хора, които също не пушат,не се друсат,не пият и са си големи пичове и никой не им поставя етикети.Незнам...помисли върху опцията,че и ти можеш да дразниш околните с нещо..другият вариант е наистина да си заобиколена от идиоти.Крайно време е да се спре с тая простотия с групичките!!Няма по тъпо нещо от това.Писна ми да слушам някакви лапета да разправят кой бил "готин" и кой бил "загубеняк"...

Мега фен Аватара на Зайче..
    Авторке, може ли да ти задам един въпрос, за да си отговоря дали и ти имаш някаква вина за това? :д

Мега фен Аватара на Nestlee
    Град
    Града На Греха ..
    Ще ти отговоря с един диалог:

-Всички яки в училище имат пари само сдуханите нямат. Ние вече к'во? От сдуханите ли станахме?
    -Едно време всички имахме еднакво пари и пак имаше яки и сдухани. НЕ е до парите!

ми.......
    Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !

Това, че не пиеш и не пушиш, не означава нищо. Лесно се забелязва, ако си приятна компания, но ти явно имаш некви странни предрасъдъци, от които ще се отъpвеш до 1-2 години. Но дори това няма значение. Ти имаш проблем с тях, не обратното.
    Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded.

Виж ,в моят клас сме 30 човека от които повечето пушат , обличат се като курви и така нататък.
    Бих ти дал съвет да се чувстваш по-специална , защото ако всички около теб са такива значи си е така

Супер фен Аватара на Your.Passion
    Изостанала ??! .. Не ти а те са умствено изостанали .. ;хххх Но все пак всеки решава какво да прави с живота си ! Те са незрели лапета които ще съжеляват след години .. Цялото ми даскало е претъпкано с такива хлапенца на които още сопола им тече ,майките им перът нацапаните гащи ,а те ще ми се правят на много големи и "готини" като пушат ,пият и се еб*т .. Живей си спокойно живота !! И без това ще си навлечеш МНОГО проблени .. Ще се скараш с вашите ще си навредиш на здравето и т.н !!

Дайте да не се лъжем.В тъпото даскало който не пие не пуши и не се е*е е няма пари и не слуша чалга здухан.Вскички сме ходили на училище някой ходят в момента и всички знаем какво е дереджето

Цитирай Първоначално написано от kolegata88 Виж мнението
    Дайте да не се лъжем.В тъпото даскало който не пие не пуши и не се е*е е няма пари и не слуша чалга здухан.Вскички сме ходили на училище някой ходят в момента и всички знаем какво е дереджето
    не съм на това мнение ..Е да има едно -две изключения .. Амма .. аз например не пия не пуша и не се е*а ..СЛУШАМ чалга ,не съм някоя богата разглезена принцеса ,ама това не означава че съм сдухана ... смисъл трябва ли да се правиш на много "готин" за да не бъдеш сдухан ,да пиеш ,да пушеш да се ебеш да се натискаш да отговаряш и т.н само и само за да бъдеш от "готините" .. За мен това е пълна простотия .. |(((

За теб е простотия но за +1000 човека в даскалото не е простотия.БТВ направиха репортаж преди години точно по тоя въпрос.Разровете се в архивите и вижте какво казват учениците

Ооо Боже мой .. !! Да пушиш, да пиеш, да се ебеш, да си по яла нощ по дискотеките, да обикаляш цял ден кафенетата и да се държиш като първия наркоман .. Това ли е за вас да си готин ?! Да имаш пари .. Да ходиш с скъпи дрехи и да имаш по 300 харесвания на снимките в Facebook ?! Момичето не е изостанало .. Това, че вие се превръщате от малки (както каза Your.Possion майките ви още ви перът гащите) в курвички не значи, че сте готини !! kolegata88 това, че ти правиш/си правил така и си се смятал за готин не значи, че си бил .. И аз СЛУШАМ чалга .. да ходя на кафе, не съм богата и разглезена, но тва пак не значи, че не съм готина .. !! Не трябва да приличаш на останалите изроди за на не си изостанала .. : )) !! Живей си живота така както ти искаш .. А не както другите ти казват : ))

Цитирай Първоначално написано от crazy_Smile Виж мнението
    Ооо Боже мой .. !! Да пушиш, да пиеш, да се ебеш, да си по яла нощ по дискотеките, да обикаляш цял ден кафенетата и да се държиш като първия наркоман .. Това ли е за вас да си готин ?! Да имаш пари .. Да ходиш с скъпи дрехи и да имаш по 300 харесвания на снимките в Facebook ?! Момичето не е изостанало .. Това, че вие се превръщате от малки (както каза Your.Possion майките ви още ви перът гащите) в курвички не значи, че сте готини !! kolegata88 това, че ти правиш/си правил така и си се смятал за готин не значи, че си бил .. И аз СЛУШАМ чалга .. да ходя на кафе, не съм богата и разглезена, но тва пак не значи, че не съм готина .. !! Не трябва да приличаш на останалите изроди за на не си изостанала .. : )) !! Живей си живота така както ти искаш .. А не както другите ти казват : ))
    +1
    (10 букви)

Цитирай Първоначално написано от crazy_Smile Виж мнението
    Дали съм правил така или не няма значение,просто казах истината в очите и колкото да я отричате нищо няма да се промени.

Супер фен Аватара на bijou
    Град
    UK
    Мързи ме да чета всички коментари но...
    ТЕГЛИ ИМ МАЙНИТЕ НА ВСИЧКИ И ДА НЕ ТИ ПУКА !

Цитирай Първоначално написано от bijou Виж мнението
    Мързи ме да чета всички коментари но...
    ТЕГЛИ ИМ МАЙНИТЕ НА ВСИЧКИ И ДА НЕ ТИ ПУКА !
    +1 !!
    (10 букви)

Супер фен
    Според мен не трябва да започваш да правиш като тях и да се държиш като ... всички други хора.Никога не позволявай да се слееш с тълпата !

Може наистина да не си добре щом пускаш такава тема . Явно днешните деца сте доста объркани :X

Да не ти пука ! Да пушиш не е хубаво и да се друсаш гордей се че не правиш всичко това !

Въобще не си изостанала и аз бях така и мен ме отписваха, но хич да не ти пука не си длъжна на никого и не е нужно да правиш това, което всички правят, прави това, което на теб ти харесва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си