.
Резултати от 1 до 25 от общо 203

Threaded View

Голям фен Аватара на alchy
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    alchy, сега ще ти разкажа за моя живот. Живея в село Кошара, което е с население 1 човек (аз). Преди години не беше така... Имаше много хора, всички се познавахме. Преди няколко години обаче хората малко по малко започнаха да се изнасят към София. Аз много добре си спомням как им казвах: Недей бе, Пешо, да ходиш към тая София! Кой ще остане тука в Кошара?? Той обаче не ме послуша и си замина. Чуваме се рядко, но казва че е добре. Същата е историята и с Гошо И така в крайна сметка всички се изнесоха от селото, но аз съм твърдо решена да остана и да се реализирам тук.
    Мхм.. и самичка си живееш в селото, това се казва силна воля и смела постъпка! И аз имам къща на село (близо до Сл.Бряг) но вече от 6 години съм в Бургас и честно казано не ми се връща на село. Но по нататък/на старини ще се върна и ако не се застрои околността ще си живея на спокойствие. Но на този етап искам в града/разходки/кафенца/ и още куп други занимания има, както и работа. А ти иначе на колко години си и как се издържаш самичка ? :ss

@michel1 - в началото казваш че парите не са всичко, но малко по доле казваш "ИТ специалистите вземат повече пари.." Нормално е да вземат повече, по-голям жизнен стандарт, по-високи заплати.. без работа/без пари, трудно се живее, нито можеш да излезеш/ да мръднеш на някъде.. :х
    Последно редактирано от alchy : 05-25-2012 на 07:05

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си