- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Въпрос към другия.
Ивончииииииии
мразиш....... ;';d
страхливци и такива дето само питат майка си за всичко ....
а ти какво мразиш ?![]()
Мн неща...
Ивченце ти ко мразиш
Да си лафя с Ивончи
Ивончи ко прай куцето
в края на годината
ще се ебем ли![]()
аз ти чета мислите![]()
налий бее ... ти се екстрасенс :P
... аз или Хилда Казасян![]()
Ивончи
Ивончи или Ивончи![]()
дааа
аз харесвам ли ти тялото![]()
еми не знам ... като дойдеш ще кажеш .....![]()
какъв ти е номера..
дааааааааа
ебе ли ти са
Може да се каже.
Какво искаш да постигнеш в най-близък план?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
да си направя класното по литература утре![]()
къде ще ходиш на море (ако ходиш)?
Тука във Варна и най-вероятно Приморско.
Какво мислиш за рапърите и за тия, които им подражават?
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Шшш тия по-горе... стига сте се зарибявали бе))
За рапърите мисля, че малко прекаляват със самочувствието, щото да не забравяме, че все пак само приказват, а не пеят)) Но това си е стил музика, който му се кефи, няма нищо лошо, само феновете да не издигат изпълнителите в някакъв култ , в крайна сметка това са някакви хора, повечето от които дори не могат да пеят
))
Следващия да каже какво мисли за моя коментар![]()
![]()
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
рапа е един от малкото стилове музика, пълен с истини...
кво мислиш за бодибилдинга ?
Мога само да кажа, че се възхищавам на всички, които поддържат ниво и блъскат редовно в залите. Не подкрепям обаче тези, които използват каквито и било да вещества, които лаиците наричат най-общо "зоб", виж там добавките под формата на белтъци, въглехидрати, аминокиселини и т.н. са съвсем различно нещо, аз също съм ги ползвал, но никога не бих ползвал какъвто и да е било вид "зоб", въпреки че ми се иска, щото се постигат по-бързи резултати, друг е въпросът вече колко траен и колко нетраен е ефектът от тях. Просто трябва хората да разберат, че вредят върху здравето си и това, че в момента на ползване на такива препарати, не го усещат, ги заблуждава, че това не е така. Абе темата е много дълга, общо взето е много хъубаво да се тренира, за да изглежда човек добре и да не се отпуска, стига това да не се превърне в начин на живот, не че е лошо, просто не трябва да се вманиачава човек, това е моето мнение поне... щото то хубаво мускули, мускули... ама накрая става грозно
Следващия да отговори на същия въпрос
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89