- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.60
Само за тва ставал..Абе ей Иванее...Ще се разправяме с тебе...
Не е лесно да..ама ти не си нито едното нито другото..![]()
![]()
Боже, Иване, стига си мислил така. Само за това ставал... това, че не си случил на човек, който да те оцени, не означава, че си загубил всичко.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
не мисля, че си тъп, просто трябва да се отвориш към света малко и да не мислиш, че като си железен и нацепен е най-голямото качество и най-важното, което вижда една жена.
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
момичета вие бихте ли си легнали с него за да му вдъхнете самочувствие
Последно редактирано от bootyboy : 06-01-2012 на 20:24
6б3З10
не, не и на този етап. не мисля, че това е уместен вариант, за да му докажем.![]()
не ми тряя никой ебете си майката !
Абе Иване много си саднат нещо бе..Няма да се разбереме така с тебе..
115 кила от лег преса...5 серии по 10... корави крака ли ко
![]()
Последно редактирано от xXxAngerfisTxXx : 06-03-2012 на 16:00
ми в залата като прайх за крака ма гледаха като полезно изкопаемо o.O
дигаш ли мацките от класа?
6б3З10
тц в класа сме само пръчове ;d иначе съм дигал едно зайчето едно дребничко такова, мн ми е симпатична
![]()