- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не си отиваме визуално
Един близък приятел. Останалите са просто познати, и повече няма да коментирам тъй като само се повтарям, а самоцитирането с безмислено.
Е, не може да имаме еднакви мнения по всички въпроси. XD
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Като за начало направете си снимки заедно и се обвържете във фейсбук ;Д .. все пак накрая всичко опира до там.Ако не искате да се обвързвате публично,поне си направете снимки заедно,за да докажеш,че е с теб,защото наистина не е приятно хората да си мислят,че той е с нея.А ти сигурна ли си,че те са САМО приятели? Не си ли се замисляла,че щом хората говорят така,може да са били провокирани с нещо? Никога не се доверявай напълно на никой,може преди да е имало нещо между тях?
Ъъъъ за какво точно е диспута, който водите Дрийм и Сиси че не ми става много ясно?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Не се бутай между шамарите, Валдес, и не е диспут.
Last.fm
~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
~ Si vis pacem, para bellum
dontcare ^^
Я стига с тоя феисшит бе , не са длъжни да се показват пред който и да е ... + тва живота на хората е извън него !
If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut.
О, вдигам 2 ръце за това. Имах предвид нещо различно, с това съм напълно съгласна.
Ха, моето момче определено ми е слабо място, пък и претендирам, че съм доста обективна спрямо него, така че ако някой ми заяви нещо от сорта, дълбоко се съмнявам, че ще се размине само с вдигната вежда. Особено поради факта, че един път не съм го наляла пред някого и не съм тръбила проблеми във връзката или нещо такова. Всеки мой приятел би подкрепил човек, който ме прави толкова щастлива.
Aторке изобщо не трябва да ти пука от чуждото мнение.Просто показвай повече близост пред приятелите му.Прегръщайте се,целувайте се,снимайте си,качвайте снимките в разни сайтове.Може и да пишеш разни коментари.Карай го малко по нахално и не прикривай връзката и чувствата си.Така искат не искат ще го разберат и ще го приемат.
Ама и ти понякога като се изкажеш...Ти може и с феврари да си дошла,но човека отсреща не е длъжен да те кара с бентли.Ако това е толкова важно за теб...това хич не говори добре.Както се казва: "Да живеят богатите и да го духат бедните", а защо не и различните.
Отделно че това са глезотии. Както се казва: "Ревах за обувки докато не видях човек без крака."
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Направо са си яко длъжни.Поне ако авторката иска да бъде забелязана и да я приемат насериозно.Което ако има само снимки на гаджето и с приятелката му,в статуса им пише необвързан/а (т.е един вид чакам предложения) и само се чудят как да се скрият някъде за да не ги видят заедно едва ли не...няма да стане.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Нека са глезотии. Наскоро с моя ходихме на абитуриентски бал. Бях с рокля и 8-9 см ток, изключително много се радвам, че той беше с дънки, сако и официални обувки, а не с кецове и тениска. Щеше да ми е доста криво, отделно, че щяхме да изглеждаме смешно отстрани. Щастлива съм, че и той мислеше, че е добра идея да се поизтупа малко.
Ще си позволя да сложа снимка. Представи си да беше супер неофициален. Еми, смешно щеше да е. Първо - заради мен. Второ - заради абитуриентката.
Външният вид има значение и няма да се уморя да го повтарям.
Миличка, не се притеснявай. Не е важно какво мислят хората ии дали ви харесват като двойка или не. Била съм в подобно положение и то неотдавна бях на среща с момче, което се облича по-различно от мен. Аз се нося по-елегантно, но в никакъв случай кифленски. И хората много ни зяпаха, но мен не ме грее... Важното е ти като си с него да ти е ок и да ти харесва така, както ти се носи.
Иначе това относно най-добрата приятелка... и на мен всички ми говорят за моя най-добър приятел и мислят, че сме гаджета... той ходи с една 3 години и макар да афишираха връзката си, коментарите по наш адрес си продължаваха. Така че хич да не ти пука, хората си говорят ... щом ти е готино с момчето ти и си се разбирате, гледайте си кефа.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Щом си допадате и пасвате по характери, какъв е проблема?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Бала е съвсем едно нещо, а срещата съвсем друго.И аз по балове ходя с панталон,риза или костюм,но в друга обатановка не обличам костюм.
Между другото иска ми се да имах способността да те пренеса само за една седмица в някое по бедно смейство дето едвам свързва двата края да видим дали мнението ти тогава няма се промени.Просто не си го изпитала явно това нещо никога на гърба си и затова обръщаш внимание на толкова незначителни неща.![]()
Олеле... При все, че човека те харесва, ти го харесваш, хубаво ви е и прочие, к'во ти пука кой к'во говори. Аре аман вече. Спрете да търсите телета под воловете.
Именно.
Тия "проблеми" сами си ги създавате. Авторке, ако чакаш одобрение от всички, мъж няма да си намериш.
PinkPan7her, обувките и роклята ти са напълно ежедневни, а на гаджето ти комбинацията от тия дънки и сакото е просто убиец, буквално. Много странна представа за "официално" имаш, не знам защо така я натъртваш. И го казвам във връзка с това, че твърдиш колко е важно за теб облеклото.
Мен пък изобщо не ме интересува дали ще сме се съчетали с моя. Да си облича каквото иска, аз щом съм го харесала, съм харесала и стила му. Важно ми е аз сама как се обличам и да съм подбрала правилно тоалета за даден повод. Другите - спортни, официални, смешни, натокани, ексцентрични, каквито искат да са, това си е тяхна работа. И наистина само в България съм го срещала този "феномен" да се тръшкате толкова за дрехите на останалите.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Нито едното не е вярно![]()
Идеално облечени сме за бал на абитуриентка и двамата. С каква рокля да отида според теб? Копринена ли? Айде по-леко.
И вземи отвори едно мъжко списание, да видиш колко се носи сако с дънки.
Да не говорим, че никъде не съм употребила думата "официален" освен във връзка с неговите обувки. Да, не съм облечена като за сватба и не смятам, че е нужно.
Niakoitam, бедността едва ли има значение в случая. Освен това... хайде да не изкарваме тоя коз. Сомалийчетата месо не са вкусвали, ама ти си слагаш пържолката на масата вечер, нали?![]()
Прекратявам.
Еми щом се смяташ за идеално облечена, супер. Ако си ми прочела поста докрай, аз това казах, важното е човек сам да се харесва.
Няма какво да отварям списания, вкусът ми не се влияе от това какви модели снимат. Сако и дънки е покъртителна комбинация, която няма как да ми допадне, ама това си е мое мнение. Не виждам защо се засягаш.
Има има. Просто явно не си я усетила,защото имаш повече късмет в живота и по-богати родители.Всяка вечер не.Отвреме навреме. И аз не съм от тези дето ровят по кофите.А пържола може и три месеца да не ям и през това време да ям боб например.И няма да се тръшкам как не можело всеки ден да ям за вечеря пържола![]()
Тоя спор дето сте го заформили трудно ще бъде разрешен. Има една народна поговорка "Сит на гладен не вярва" (обратното също е вадилно) - смятам, че е уместна като за случая.
Дънките и сакото и аз ги намирам за нелоша комбинация, особено ако се връзват (а в случая с Вальо е така).
Между другото в България хората масово нямат собствен стил и вкус за облекло - това редовно води до съчетаване на несъчетаеми неща, което на моменти е направо гротескно. И всичко това е заради вечния стремеж "да бъдем модерни, актуални и забелязвани".
Последно редактирано от DarkTemplar : 06-06-2012 на 13:44
Welcome to the Jungle...
Освен да се смея на някои хора, не знам к'во друго да направя... Дори няма да си отварям устата. Хах !
Държиш се като ощипана госпожица. Какви критици, какви пет лева? Длъжна ли съм да харесвам дрехите ти? Не съм. Обяснила съм защо изказах мнението си по този въпрос, иначе ми е все тая, ако щеш и гол ходи, пак няма да ми направи впечатление. Споменах вече, че не обръщам внимание и ми е напълно безразлично облеклото на останалите. По какъв друг начин да го кажа?
В този форум само 2ма човека ме познават и са ме виждали, няма да станат повече, снимка не чакай.
Приключих с този въпрос.