Aторке изобщо не трябва да ти пука от чуждото мнение.Просто показвай повече близост пред приятелите му.Прегръщайте се,целувайте се,снимайте си,качвайте снимките в разни сайтове.Може и да пишеш разни коментари.Карай го малко по нахално и не прикривай връзката и чувствата си.Така искат не искат ще го разберат и ще го приемат.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
Подценявате проблема. Като момиче, което се носи по-елегантно (в никакъв случай кифленски), трябва да кажа, че ми се е случвало да изляза и да съм нагласена, а човекът до мен да е с първата тениска, която е видял, къси дънки и маратонки. Не е толкова фрапиращо, знам, и сигурно много от вас ще ми се чудят на претенциите, обаче в такива случаи ми е било изключително неприятно.
Ама и ти понякога като се изкажеш... Ти може и с феврари да си дошла,но човека отсреща не е длъжен да те кара с бентли.Ако това е толкова важно за теб...това хич не говори добре.Както се казва: "Да живеят богатите и да го духат бедните", а защо не и различните.
Отделно че това са глезотии. Както се казва: "Ревах за обувки докато не видях човек без крака."