.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 139

Hybrid View

Благодаря ви за отговорите.Но днеска почти на пълно се уверих , че нищо няма да стане.Като се замисля , тя ме вика само когато й трябвам.Тоест в малките междучасия тя се разхожда с нейни приятелки ,аз с мои приятели.Казваме си две думи и тва е.Когато свършим училище тя ме пита ще си ходим ли и ми се усмихва много сладко и аз се съгласявам(на мен не ми е проблем , даже ако не ходя с нея на училище ще ми е по тъпо).Иначе усещам , че някой път се прави на интересна.Например уж ми се сърди , а всъщност не и като се прибирахме днес се направих нарочно , че ми е тъпо и , че съм ядосан , а тя не спря да ми мрънка защо съм така , даже обвини себе си за някаква си глупост.Преди не е правела такива номера.Сега да ме заинтригува ли не знам.Постоянно ни базикат , че ходим и тем подобни , но тя си мълчи и това е.Пред другите казва ,че не е срамежлива , но аз не съм съгласен.Ако наистина от толкова време ме харесва , все би се престрашила да ми каже.Според вас едно несрамежливо момиче би ли търпяло няколко месеца винаги да съм до нея и да не ми каже нещо.Дори не ми намеква(или аз съм прекалено тъп).Преди няколко седмици ми поиска телефона като ми даде нейния си и ме поздрави с някаква песен Call me Maybe... .Момичета помагайте.Поставете се на нейното място.Тя почти няма контакти с момчета.В 95% от времето в училище е с приятелКИ.

Приятелю,не знам какво смяташ да правиш,но ако имаш чувства към нея по-добре намери начин да й кажиш.Дадоха ти много добри съвети.Вместо сега да гадаеш дали ще се получи нещо между вас,по-добре й кажи.
    П.п.
    Цитирай Първоначално написано от lucho13 Виж мнението
    Ако наистина от толкова време ме харесва , все би се престрашила да ми каже.Според вас едно несрамежливо момиче би ли търпяло няколко месеца винаги да съм до нея и да не ми каже нещо.
    Еми ти не правиш ли същото?
    Последно редактирано от kok0 : 06-06-2012 на 11:47

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си