.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 54
    Мега фен Аватара на prosto_chovek
    шляпа ли?

Голям фен Аватара на Illusion772
    Брат сериозно...... съчувствам ти, от това което прочетох ти нямаш сестра а кръстоска между надзирател и таласъм

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Тоалетната е едно с банята ? EPIC FAAAIL !
    И кво?! Епик фейл, така ли? Супернормално си е за апартаменти с по-старо устройство. Едва в по-новите банята и тоалетната са две отделни помещения.

еми брат що не земеш да я наебеш сестрата и тя е на 15 и и се ебе 100%.Друг вариант е докато сереш едновременно 2в1 и шано.

Добре бе,приятелче... толкова ли не можеш да кажеш на сестрата да ти забие една чикия и толкова?!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    И кво?! Епик фейл, така ли? Супернормално си е за апартаменти с по-старо устройство. Едва в по-новите банята и тоалетната са две отделни помещения.
    даже нашата кооперация е строена през 2008-9 някъде и пак са на едно място..чудо голямо
    иначе вечер докато спят отиваш в банята , правиш си квото ще правиш, на сутринта казваш ''ей снощи имах страшно разстройство, сигурно нещо развалено съм ял'' и имаш оправдание + задоволени нужди на един път
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Ако има наблизо гора или необитавана местност отиваи.Или парк както казаха по горе.Това е по удачен вариант

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    и е по - полезен дишаш чист въздух - рай за онанистите

Ако имах и аз твоя проблем най-добрата идея е както каза prosto_chovek
    Хем въздух , разходка и така

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Цитирай Първоначално написано от evolintendd Виж мнението
    еми брат що не земеш да я наебеш сестрата и тя е на 15 и и се ебе 100%.Друг вариант е докато сереш едновременно 2в1 и шано.
    Абе чувала съм, че не можеш да го дигнеш, докато сереш :Д

Под завивките докато сестра ти спи, гледаш да си по-тих и така. И да разбере, едва ли ще ти каже нещо, но дори и да ти каже, кво от тва бро, нормално е. А най-добре използвай цялата тая енергия по-умно. Вместо да мислиш как и къде да си набиеш една, мисли как да си намериш приятелка, или просто нещо за чукане... Но всъщност като гледам колко смелост имаш, май напразно ги пиша тия неща.

Мен ми е интересно, като влезнете сутрин да метнете по едно лайно каква смрад се образува в целия апартамент ? А и да, докато сестра ти спи под завивките и тихичко. Виж ако вече спите и на едно легло е тестис работа .. Ходи в някой приятел и как си лафите или цъкате по компютъра му кажи "Брат много ми се сере, може ли да използвам кенефа", влизаш и удри колко можеш ..

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    помоли просто някой от приятелите си да забаламоса сестра ти след училище а ти да се си прибереш мн бързо и да свършиш работата ;d

Повече от фен Аватара на Div4uk
    има едно момиче от квартала дето с нея мисля че може да стане нещо и и имам телефона, но и да и звънна какво да и кажа?! Как да я подготвя и да разбера дали ще е сагласна? И още повече не се знае дали ще има каде се пак тря терен. Аа между другото, мисля че сестрами го прави докато се къпе oO не че съм видял но все така ми се струва. Просто понякога по самия шум на водата го забелязвам май. Според вас възможно ли е да прави такова нещо в банята тя?? И възможно ли е тя да си го позволи на отворена врата а аз не?!

Като и звъннеш на това момиче от квартала просто я питаш нещо от сорта - как си , кво прайш, искаш ли да излезем някъде да се поразходим и т.н.

Или направо като и звъннеш "Абе,ше може ли да си набия една у ваща баня,че у нас нямаме врата" и готово.
    А малко по-сериозно-нещо балкони,мазета,тавани нямате ли?Или направо и кажи на сестра ти "Ше водя момиче утре-да те няма" и кой от къде е.

Голям фен Аватара на reperw
    на мен пък ми мирише на трол както и да е

ХОДИ В ДАСКАЛО БЕ нито ще си 1вия нито последния...

Фен
    бате прост си .... и в нас когато прайxме ремонт,имаше подобна ситуация с изкючение че от моя клас една ми духаше на задния чин и нямах такива проблеми като теб

Отиди в кенефа на някое кафе и се заключи : )

дай и 5 лева да отиде на кафе.. или си намери приятелка

Cool

А е брато давай под завивките докато спи бе... Стига да не спита в едно легло де ,че...

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Кажи и да се махне за половин час някъде, да си набиеш една чекия. Ако не се махне, пъхаш се под завивките и си почваш. Ще спече и ще излезе. Най-много после да каже на вашите. И кво? Бил си си чекия. Изцепи им го директно. "Толко време тоя ремонт, тая нон-стоп в стаята.. не излиза никога навън, как да си удара чекия, бе мааму стара." Без псувнята, за пред вашите, но си го бодни директно. Баща ти ще те разбере. Най-много да са шокирани от искреността, но кво толкова.. Нормално е за всеки човек, особено тийн да се бара и родителите ти го знаят много добре. Просто това е една обществена тайна във всяко семейство и тема табу, която не се коментира. Аз, примерно, от 7-8 клас съм нямал проблеми да говоря с бащата за такива неща дотолкова, че да не ме е срам да си призная, че го правя, примерно. Като не става с добро, с лошо. На сестра ти й е лесно.. търка пържолката под завивките без никой да разбере и без тонове мазало очевидно мазало и я боли шундрата, че ти не можеш да наточиш ятагана.

И вземи се оглеждай вече за нещо да боднеш, щото не става така. Лошо е тва с терена, но търси начини.
    Temet Nosce

벨야카

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    На сестра ти й е лесно.. търка пържолката под завивките без никой да разбере и без тонове мазало очевидно мазало и я боли шундрата, че ти не можеш да наточиш ятагана.
    Как завижда
    true story де.

На сестра ти й е лесно.. търка пържолката под завивките без никой да разбере и без тонове мазало очевидно мазало и я боли шундрата, че ти не можеш да наточиш ятагана.

Това ме разби пържолка, шундра пък и ятаган

а по темата и аз имах такъв проблем РЕШЕНИЕ или гадже или в училище

П.П. Аз си го реших с гадже

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Как завижда
    true story де.
    Кво да завиждам.. мога когато си поискам да го удуша. На няколко пъти ме сварва съквартиранта и последният път " еее, пак ли ме секна, ве" той: "бегам, бегам"
    Temet Nosce

벨야카

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си