.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 341

Hybrid View

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Примерно?

aisuhdoahsdoahsd
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Град
    selo Sofiq
    хмм, ами повечето атеисти са доста агресивно настроени към религиите, обиждат и карат вярващите да се чувстват зле, аз вярвам че може би има някаква духовна основа с която ние всички имаме връзка, но е глупаво атеистът да обижда вярващия, който в каквото ще да вярва, да бъде какъвто иска. всеки има глава на раменете си и другите нямат правото да му се бъркат (има и изключения естествено)
    Na jaaaaa!!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от xXWinnerXx Виж мнението
    хмм, ами повечето атеисти са доста агресивно настроени към религиите, обиждат и карат вярващите да се чувстват зле, аз вярвам че може би има някаква духовна основа с която ние всички имаме връзка, но е глупаво атеистът да обижда вярващия, който в каквото ще да вярва, да бъде какъвто иска. всеки има глава на раменете си и другите нямат правото да му се бъркат (има и изключения естествено)
    Уоооо, изненадам съм от отговора ти, помислих, че ще станеш агресивен........ иначе съгласен съм.

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от xXWinnerXx Виж мнението

“It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4 Виж мнението
    Примерно?
    хехе, айде ся............

абе гандалф, като са те снимали за аватара и се е получил ефекта червени очи,.............. приличаш на махмурлия..... хаха.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си