- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ХЕЛП баща ми
На колко години си? Баща ти до някъде е прав, но пък това си е твой избор дали ще ходиш космясал или не.. Не знам как да ти "помогна", просто му кажи, че това си е твоето тяло и ще си правиш каквото си искаш
![]()
Не може ли просто да отидеш и да поговориш с баща си, а не да го обиждаш по форумите. Радвай се, че имаш баща, някои твои връстници и това нямат.
П.П. Тази тема започва да ме забавлява.![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Голямо нещо с това бръснене .....
Аз се чуда просто що си казал на ваще,че се бръснеш ?!?! И аз не харесвам космати мъже,но как се оправите по тоя въпрос, си го запазете за себе си... Простоо избягвай темата ...... аз имам впечатлението,че вкъщи само за косми говорите
![]()
Може да заповядаш да ме видиш на живо, ама как ще стигнеш до мен, не знам. Пускат ли деца по влакове/рейсове самички ?
И понеже виждам, че си изключително образован и се чудиш какво е Дурак, погледни в речника. Ама вие децата днес, даже Русия не знаете къде се намира.
Абе.. К'во се занимавате с някакъв буквален пу*кар, дето се мисли за голям и на сичкото от горе, някой като му каже нещо по въпроса, който е задал - той ви обижда.. не го ли виждате, че си е комплексар и си мисли че неговото мнение е най-доброто и той е най-знаещия от всички.. Тоя иска да му се каже нешо от сорта на " БРАВО, БРЪСНИ СИ СЕ, БАЩАТИ Е ТЪПАНАР, НЕ ГО СЛУШАЙ "
"Аз на фитнес хода ала как да си хваня приятелка като тоя космат уранготан постоянно ме тормози и обижда?"
Щом намираш време за фитнес, ще намираш и за приятелки и това че баща ти те обижда, няма нищо общо с приятелката ти ..
Последно редактирано от MiTk0_dRuMnbAsS : 06-11-2012 на 14:40
Ама колега, ние не се занимаваме. Просто се забавляваме![]()
trololololo
Не ми се чете кво са ти говорили и другите ама аз ще ти кажа 1:
Ако имаш успех с жените като гол охлюф, кажи на баща си, че такава ви е модата сега!
Ако нямаш успех с жените, а с момченцата и се чудиш кво да обясниш на татко си... боя изгражда, не е като да разгражда!току виж ти е наместил лимките!
Защото се бръснеш от всякъде trololol, баща ти не го е правил. Той е гледал как жени го правят. Следователно ако вярно си педал, за какъвто те мисли, ще те счупи от бой. Това да му обясниш, че да се бръснеш е яко и означава да се поддържаш, трудно ще стане. Той пък мисли, че педалите и жените се бръснат. Как ще промениш мнението му? Той разсъждава както за времето си. Тогава не мисля, че са се обличали като гейчета и са си бръснели краката. Не е нормално това. Да ти казва "Браво дъще, бръсни се моето момиче" ли искаш?![]()
Последно редактирано от Ospi : 06-16-2012 на 09:30
Според мен не трябва баща ти да те нарича гей и тем подобни. В моя град всички момчета си махат космите на ръцете, краката и т.н. като ги бръснат, с кола маска или с епилатори. Това, че ги махаш, не значи че си гей.