- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- ХЕЛП баща ми
трол-педал ..![]()
Всеки път когато си отворя устата чувам някой идиот да говори.
според мен на ръцете, ако космите ти не са огромни, няма проблем да ги оставиш. И почни фитнес, мускулест да станеш и обидите ще спрат според мен
всички които казаха че съм гей са педали и си избиват комплексите като обиждат другите хора
Обясни му , че по този начин се чувстваш по - добре.
Което наистина си е така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ей пикльо, я се стегни малко бе. Като си пуснал темата ще търпиш критики. Какво ми се правиш на оборотен тука и обиждаш. Според мен умишлено пускаш тия теми да привлечеш внимание. Едва ли има толкова бездарни и без сърца бащи.
на 16 си един пикльо и нищо повече. когато ми станеш пълнолетен ми говори, че си бил голям.. ареее бе - задника си още не може да обърше голям бил. когато сам започнеш да си изкарваш прехраната тогава ще си голям. докато живееш до полата на мама и под покрива на тате ще се съобразяваш с тях и точка по въпроса. то не беше лиготия, не беше жалък изблик на философия, не беше чудо..
Попитай ме щастлива ли съм ?
- да, поне в мечтите ..
Момче стегни се малко, какви са тези неща които чета. Ако имаше казарма за отрицателно време щеше да разбереш, че баща ти е олекотена версия на това което щеше да те чака там. Не виждам, защо се сърди на баща си като това, което чета ме кара да мисля като него, колкото и да не ти се иска да го чуваш. Мъж без косми е като жена без пу*ка как не го разбра до сега ? Не прекрачвай границата между хигиената и педерасията...
ох ужасни сте!
така, Киро нали?
предлагам да почнеш фитнес..междувременно можеш да му се похвалиш че правиш доста повече секс от него като си без косъмчета и че в днешно време нито една мацка не би те погледнала такъв.(няма нужда да е истина, просто му го кажи)
хубаво е да си имаш приятелка,но то това ще си дойде с времето.
И още нещо...сега ти градиш себе си! Не позволявай на никого да ти казва какъв да бъдеш...ти избираш какъв да си. Щом си решил че ти е по-яко без косъмчета-остани си така! Не спирай с нещо, което другите не удобряват![]()
Как може да се хвали, че прави повече секс от него, като има огромна вероятност изобщо никога да не е правил. Най-много баща му да му обърше един шамар.
Кiro BABY... Ще ти го кажа в прав път. ПРЕДСТАВИ СИ че си излязал с твоята приятелка в един топъл, топъл ден и сте по къси гащи и си представи, как твоята приятелка би реагирала, ако твоите крака са по добре обръснати от нейните .. Нали някак си не стой добре и то какво, момиче с момиче излиза .. и космите нямат нищо общо с хигиената
то ако не се къпиш 3 седмици, дори и да си бръснат лъснат пак ще си миришеш... (съвет поне само краката не си бръсни)
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN