- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да забременея по този начин?
Да,може да си бременна.
Да това е тъпа тема!
Да ти също си тъпа!
Защо мамка му просто не си сложите наелончето за да не си убивате децата после???
Или хич не ви пука че убивате човек,а че мама и тати ще ви се скарат???Нямате правото да отнемате правото на човек да живее!
И ако си мислите че тия "гафове" са нещо което се случва само на останалите сте в голяма лъжа.
първо те съветвам да се успокоиш и да ми кажеш кога се очаква да бъде овулацията ти, ако има 3 - 4 дни до нея или сега си в овулаия те съветвам да пиеш хапчето, но ако вече е минала няма никакъв смисал да си тровиш организма и да си объркваш хормоните, тъй като след овулация шансът за забременяване е нищожен и следващияпът задължително с презерватив :P
Извинете искам да ви попитам нещо . Днес правих секс с приятелката ми и свърших върху половия и орган и искам да попитам така може ли да се забременее . (не съм свършил в нея )
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Мисля, че не