.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 139
    Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    И ЗА БОГА, НЕ ПРАВИ ТОВА С ТОПКАТА ПО ФИЗЕ И ИЗЦАПВАНЕТО НА КРАСАВИЦАТА, СМЕШНО Е
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Цитирай Първоначално написано от eilhar Виж мнението
    И ЗА БОГА, НЕ ПРАВИ ТОВА С ТОПКАТА ПО ФИЗЕ И ИЗЦАПВАНЕТО НА КРАСАВИЦАТА, СМЕШНО Е
    Да май е така но се ядосвам ве4е. Дразни ме това 4е не прави нищо за да й каже и поне това може да направи

Ти на колко си години?? Искам да ти кажа, че момичетата не сме много търпеливи. Има два варианта - или те харесва или те смята просто за приятел. Ако те харесва - супер! Ще правите най-различни неща и доста по-интересни от ходенето до училище и обратно. А ако те смята само за приятел - много добре! Ако разбереш, че тя няма чувства, по някое време и твоите по-силни такива ще си отидат и вече и ти ще я възприемаш само като момичето, с което ходите заедно на училище, но и обичате да се смеете и забавлявате. При мен момчето, което ме харесваше реши да ми го покаже като ми подари подарък за Св.Валентин. Ти няма нужда да чакаш толкова, може просто да ѝ подариш някоя гривна, като кажеш например че си я намерил,ако не искаш да признаеш, че е подарък. И това, че понякога те вбесява - това е неизбежно. Това че те дразни, например за да привлича вниманието ти е добре. Вместо да ѝ се мръщиш, можеш и ти да я подразниш, така че да се засмее. Например за пеенето - кажи ѝ, че не звучи съвсем като Мадона (ако песента е на Мадона), но харесваш гласа ѝ повече от този на истинската изпълнителка. Съвсем лек намек, който ще успее да я разсмее. А пък когато си говори само с приятелката си и не ти обръща внимание, тя иска да види как ще реагираш - дали само ще стоиш отстрани или ще се включиш в разговора им. Впечатли приятелката ѝ, така че да впечатлиш и твоето момиче. А те после ще си шушукат за теб, остави това на тях. И така всичко ще си дойде на мястото. Съгласна съм с другите - покани я да се разходите допълнително през уикенда и се отпусни. Един много важен съвет - купи ѝ сладолед. Момичетата обичат сладолед!

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Heartbreaker Виж мнението
    Впечатли приятелката ѝ, така че да впечатлиш и твоето момиче. А те после ще си шушукат за теб, остави това на тях.
    + 1, десетбукви, много вярно
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

На 15 години съм.Така , днес тя учеше урока по Физика и сама си го разказваше.Отидох при нея й и казах , че не съм учил и искам да чуя някой важни работи от урока.След 1 изречение нещо и стана и млъкна като искаше да си тръгна.Иначе днес се събрахме малка компания.Тя и нейната приятелка.Обаче двете нещо се скараха.Едната почна да се прави на сърдита другата тръгна да й се извинява(приятелката й).Аз им казах да спрат с детските работи.При което нейната приятелка тръгна да и казва кусурите.Че била много лигава , въобще човек не можел да й каже нищо сериозно.Поговорихме си малко за кой как се държал. Малко може да е било объркващо с това - тя , приятелката й и т.н.

Има 1 нещо което не мога да си обясня и винаги ме спира да й кажа ,че я харесвам.ЗАЩО ЗА БОГА ако момиче харесва момче би се опитало да го отблъска.Просто не ми се вързва на логиката.Да ме харесва , да си прекарваме страхотно заедно , да се смеем, да обсъждаме.А в училище има възможност да е до мен почти винаги.Като се разхождам по коридорите някой път ме закача ,но само това.Попринцип трябва да стоим заедно , но тя доста пъти ходи при една съученичка.Аз се изнервих и реших да й направя напук.Реших когато тя не си стой на мястото(до мен) аз ще ходя при една друга съученичка.Така като ще си правим номерца.Същевременно с 1 друго момиче от класа започнахме нещо да се закачаме,усмивки в час и т.н. , но с нея не искам нищо.

П.С. 01:14 е надявам се не съм писал много не свързани неща.Не съм обмислял много.Каквото ми е в главата.

Тя може би те отблъсква, за да види до колко си готов да се бориш за нея и до колко си решен да бъдете заедно. Но остава и вариантът и да го прави, защото не те взима на сериозно, а само като приятел. Нищо от това все пак не трябва да те спира. За бога, ти си на 15, съвсем нормално е да си падаш по някое момиче. Кажи ѝ най-накрая и ако тя ти отвърне със същото - супер ще е! Ако ли пък не, никой няма да вземе да те съди и да ти се подиграва! Ще кажеш на момичето, че просто си искал да споделиш с нея чувствата си. Това ще ѝ покаже, че ѝ имаш доверие и тя ще те възприеме като истински приятел. Стига си увъртал и чакал! Нямаш нищо за губене! Само ще спечелиш - дали момичето или собственото си спокойствие, че вече си минал през това, няма значение, пак е добре!

Повече от фен Аватара на Scarface_
    според мен фифито е напълно права... в един клас сте ... все може да се намери кога да останете сами, ако тя излене до тоалетна излез и ти след 1,2 минути ще се срещнете някаде по коридора и направо е хващаш здраво за ръцете и е целуваш , но бързо , и си продължаваш към тоалетната без да казваш нищо , само и се усмихни... повярвай ми ще има ефект ... и не се бави повече , изпускаш момента - показваш , че си нерешителен и незнаеш какво да правиш...объркваш и нея. Дейтвай ! не го мисли толкова , не правиш предложение за брак...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от Scarface_ Виж мнението
    не го мисли толкова , не правиш предложение за брак...
    +1 вярно

До кога ще отлагаш?До кога ще криеш 4увствата си? Да не мислиш 4е ще те 4ака цял живот? Може и да те харесва но да вижда 4е не правиш нищо и да се откаже. Кажи й. Както казаха нямаш нищо за губене, а само може да спе4елиш от цялата работа. А за онова моми4е не й пращай объркани съобщения може да си помисли 4е я харесваш а после да остане с разбито сърце. Това не е хубаво всъщност е жалко за нея. За твоето моми4е също е жалко. Не мислиш ли 4е ако те харесва ще реши 4е не я харесваш и харесваш другото моми4е. Ще се откаже напълно. Просто отиди при нея и й кажи. Да прав си 4е не е толкова лесно но си мом4е няма да пострадаш от това. Представи си на нас моми4етата колко ни е трудно.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Лично аз не бих тръгнал с никоя от моя клас, дори и да е мис Вселена - това е страшно отегчително !
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Everything was just an epic fail.

Оказа се , че тази приятелка с която се прибирахме е казала на моето момиче , че я харесвам(не в директен текст).ПРОСТО ПОЛУДЯХХХХХХХХХХ.Не знам кога го е казала , но тя знае отпреди сигурно 2-3 месеца така ,че може да е казала вчера , а може и преди 2-3 месеца.Планът беше да излезем в мола и да хапнем нещо и като се прибираме да й кажа , но тя вече знае.На всичкото отгоре това момиче като я питах дали е казвала нещо я помолих да не ме лъже , защото знам отговора( просто предполагах , не че знаех).Мислех , че е казала на някоя нейна приятелка , а тя точно на момичето.В момента всичко ми е ужасно.Гади ми се , боли ме главата и още хиляди глупости.Преди това пак беше изклюкарила някоя глупост и ми се молеше за прошка и че нямало да се повтори.Е вече ще знам.Единственото нещо което ме интересува е кога е казала.Ако е преди 2-3 месеца ,то тогава много жалко за "моето" момиче.Разигравала ме е.Ако е от скоро - вече не знам.Чувствам се ужасно.Никога няма да и простя.Тя направо уби тръпката и всичко между нас двамата.

И какво като ѝ е казала??? Наистина се получава малко гадно,защото момичето ти го е научило от приятелката си, а не от теб. Трябваше ти да си първи, но нищо това е урок - да не се чудиш и маеш толкова, защото в последствие просто изпускаш момента. Недей да полудяваш и да се сърдиш на приятелките ѝ. Казах ти, че ще си шушукат за теб. Не го приемай толкова на сериозно и вместо да се затрупваш с още хиляди други въпроси, просто следващия път потвърди на момичето това, което ѝ е казала приятелката ѝ и виж какво ще стане. Този път НАИСТИНА трябва ДА ДЕЙСТВАШ!!! Приятелката на момичето ти вече е свършила половината работа, а сега ти трябва да я довършиш. Не оставяй всичко така, защото момичето може да си помисли, че нямаш нищо към нея, щом се отнасяш така и безразлично към коментарите относно теб и нея. О, и въпреки, че тя вече знае, нищо не пречи да си осъществите плана. Я по-спокойно, не изпадай в драма, нищо чак толкова не е станало. Даже ако момичето също има симпатии към теб, сигурно ѝ е било приятно да чуе, че и ти не си безразличен към нея! Успех и да пишеш после какво е станало!

Благодаря за окуражаващия коментар.Мъчи ме това от колко време тя знае.Ако знае от 1-2 дена добре, но ако знае от 2-3 месеца и ме разиграва само за да ходя с нея на училище.Направо няма да ми се иска да я познавам.Иначе вечерта си писахме малко с нея.Колкото и да не ми се иска да виждам,говоря и каквото и да е с приятелката й ще я питам кога е казала , да се надяваме , че няма да ме излъже.Само разбрах , че едната е питала за мен дали съм и симпатичен , а другата не дала отговор.Наистина сте много прави.Говориха си за мен и сега аз страдам от това.Наистина ще ми бъде урок за цял живот.Защо трябваше да изпускам това момиче?Защо това нещо не се случи с някоя друга ами точно с нея?Сега можех от 2-3 месеца да съм с нея.А сега лятото , кой знае къде ще се дяна?

П.С. Каза ми ,че днеска(събота) е заета, което значи утре.Дано не се оправдае , че трябва да учи.

Браво на теб. Този път те поздравявам, 4е поне си я поканил да излезете. Това за теб е наистина голям напредък. Не е 4ак толкова добре 4е приятелката й е казла 4е я харесваш. Но все пак се радваи 4е тя знае. Дали е преди 2-3 месеца или 2-3 дена не е от зна4ение. Тя ве4е знае и няма връщане на зад. Старай се да й го покажеш. Когато някой се пошегува 4е я харесваш ти пък отвърни с нещо като ''да харесвам я нещо да ти пре4и?''

Чакай малко.Нито съм я поканил да излезем ,нито някой друг знае , че я харесвам.Не виждам смисъл да й покажа , че я харесвам след като знае.Не съм съгласен този път с теб.

Повече от фен Аватара на Scarface_
    а бе пич пак говориш глупости ,,, ти се чудеше един месец как да и кажеш... ето твойта приятелка ти е свършила услуга според мен , след като момичето знае , че е харесваш и ако иска да излене с теб , значи не те е отрязала , което е добре за теб ... бахти пък и що трябва да го правиш ... казвай и квото ти дойде на момента и прави каквото ти се прави...не се подчинявай на някакви стереотипи...излезте гушкай е целувай е , още от 1-2рия ти опит ще си проличи дали и харесва или не ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от lucho13 Виж мнението
    Чакай малко.Нито съм я поканил да излезем ,нито някой друг знае , че я харесвам.Не виждам смисъл да й покажа , че я харесвам след като знае.Не съм съгласен този път с теб.
    Ами нали каза 4е сте щели да излизате в събота а тя била заета. Няма зна4ение това което исках да кажа в смисала да й покажеш 4е я харесваш беше 4е ако някой отново ви бъзика 4е я харесваш не го отри4ай. Също така исках да кажа 4е дори да знае 4е я харесваш пак не се отдръпвай и го показвай пове4е. Имам предвид дори да знае не може да е сигурна докато не го потвърдиш.

страшна работа сме мъжете!
    Първо се правим на смели, железни, силни и какво ли още не, но пред момиче омекват колената, и всяка дума излизаща от устата е по зле от развален английски с грузински акцент!

Казах ,че може да излезем неделя ама може да е заета.Имаме доста да учим за понеделник.Иначе с нея не сме се целували ,а гушканията ги има за Friends only.

Цитирай Първоначално написано от lucho13 Виж мнението
    Казах ,че може да излезем неделя ама може да е заета.Имаме доста да учим за понеделник.Иначе с нея не сме се целували ,а гушканията ги има за Friends only.
    Е значи всичко е наред при вас
    По принцип момичетата се правят на недостъпни в началото, и излизат с номера "не мога сега", "ади някои друг път"
    Просто опипват почвата да ли си сериозен в намеренията си
    А ти ако ще спиш и няма да действаш по добре не излизайте!
    кажи и какво изпитваш към нея най-накрая.
    Последно редактирано от HTYZ : 06-16-2012 на 19:47

Ами май ,че не сме много в началото.
    Последно редактирано от lucho13 : 06-16-2012 на 22:15

задал си тази тема на 28 май а днес сме 17 юни и все още не си направил нищо. Хаиде де времето си те4е и докато те4е тя се у4уждава от теб. Все пове4е си мисли 4е това 4е са казали 4е я харесваш е лъжа. Отиди при нея и й кажи 4е си 4ул 4е са й казали 4е я харесваш и ако отговори са да кажи 4е е вярно ако отговори с не пак кажи 4е е вярно и толкова. Важното е да сте сами

С уста и кажи ..

Да ти имам проблема, малък!
    Ако знаеш, при мене 5-годишна връзка беше прекратена с изневяра, докато бях в чужбина, всички приятели знаеха но не казват нищо. Наложи се сам да разбирам. И вече дори не искам да се обвързвам.
    Но това е друга тема, не мисля че е тук мястото да споделям.
    а ти недей спа няма кво да губиш!!!
    казваш открито ковто мислиш, и квото ще да става...

Имам някой работи да кажа.Нали трябва да ви държа в течение:

Моето момиче - Тази която харесвам(Сори за израза ама в предишните постова така съм я нарекъл и затова)
    Момичето - Тази която е казала , че харесвам моето момиче.
    Другото момиче - Тази която за първи или втори път се забърква в нашия филм.

Оказа се ,че момичето е питало моето момиче какво мисли за мен при което е нямало отговор.Нещо от рода на - Защо?
    Днеска като бяхме 3-мата аз , моето момиче и другото момиче се прибирахме.При което почнаха да си говорят за гаджета:

Моето момиче я попита дали има момчета около нея
    Другото момиче отговори , че нямало
    Моето момиче каза : За кво са ти, не ти трябват и на мен не ми трябват.Това го казва пред мен след като знае ,че я харесвам?Това ми заприлича повече на - Докажи , че си достоен да си с мен?

Казвайте каквото мислите по случилото се.С това казвай и вече или по-бързо до никъде няма да стигнем.Разбрах , че трябва да побързам , но искам удобния момент.Смятам ,че дори и много да те харесва ако се изцепиш ултра брутално като и кажеш , че я харесваш и те приеме на шега си отрязан на 100 процента.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си