.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 139
    Ами, казала ти го е, за да те подтикне и да те провокира най-накрая да направиш нещо!

Голям фен Аватара на OnlyGirl
    Айде най-после й кажи. От какво се притесняваш? Като чакаш 9568084 века и нищо не правиш само се измъчваш. Викаш я за 1 минута на саме и й казваш . Ного сложно.
    <3 d(ˆˆ)b

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Още ли му галите делфина на автора?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на justasmile
    Град
    Sofia
    Действай, момче!! Най-лошото, което може да стане е лятото да не си говорите.. а септември нещата лека по лека ще се върнат към нормалното.. А и мисля, че ще съжаляваш повече, ако не направиш нищо.
    ..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...

Цитирай Първоначално написано от OnlyGirl Виж мнението
    Айде най-после й кажи. От какво се притесняваш? Като чакаш 9568084 века и нищо не правиш само се измъчваш. Викаш я за 1 минута на саме и й казваш . Ного сложно.
    защо трябва да е насаме? просто трябва да е пич, и да забрави за страхът и притесненията
    Стреляй без да му мислиш, къде сте защо сте!

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Не го мисли толкова, за бога, все едно е единственото момиче на тая планета. О.О ЗАЩО увърташ и не искаш да и кажеш, няма да те изяде, прави се на интересна.
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Привързан съм прекалено много.Но до такава степен , че не съм достатъчно близо - не се целуваме , не се прегръщаме.От време на време се бутаме.Тя обича да ме щипе и удря лекичко.Смеем се заедно.Смятам , че ако и кажа и не се съгласи просто ще спрем заедно да ходим на училище и не знам как ще го преживея, а ако се опитам да не ходя с нея на училище ще си помисли ,че нямам интерес.

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от lucho13 Виж мнението
    Смятам , че ако и кажа и не се съгласи просто ще спрем заедно да ходим на училище и не знам как ще го преживея
    Как изобщо можа да си помислиш, че ще го преживееш някога....
    ...тежка загуба.

Почти всичко си излезе на яве.Снощи седнах и обмислих нещата адски обстойно.Сравних преди 5 месеца и сега.Преди 5 месеца тя проявяваше голям интерес да говори с мен , да сме заедно , намекнала ми е 4 пъти ,че ме харесва и 1 път направо , че иска да тръгнем .Искала е да сме близо , доста често в междучасията идваше при мен и леко се побутваше в мен.
    Сега дори май ме няма и за приятел.Просто някой с който ходи на училище.В часовете от време на време ми повиква да ми каже поредната глупост.В междучасията аз все едно не съществувам.Откакто знае , че я харесвам отиде при изсипаняка на класа и пред мен му предложи да са гаджета на майтап естествено.Той се засмя.Всичко беше в кръга на шегата , но сега като се прибираме само се смее как той я е отрязал и все ми говори за тия теми или се лигави.Като се прибираме гледа да се прибире у тях максимално бързо.Дори не иска да седнем да си поговорим, а да не говорим за допълнителна разходка.На всичкото отгоре почна да ме пита защо съм отбягвал вече онова момиче дето й каза , че я харесвам.Аз и казах , че тя знае защо.

Какво се притесняваш,попитай я харесваш ли ме,ако каже да и предложи.Скоро харесвах едно момче и не знаеше дори как да ми предложи,писахме си и той ми каза че ме харесва,ама като ме види в училище от срам да не се изложи чак бяга.Кажи и направо,може би тя отдавна чака да го направиш.

Цитирай Първоначално написано от hrisito0o Виж мнението
    Какво се притесняваш,попитай я харесваш ли ме,ако каже да и предложи.Скоро харесвах едно момче и не знаеше дори как да ми предложи,писахме си и той ми каза че ме харесва,ама като ме види в училище от срам да не се изложи чак бяга.Кажи и направо,може би тя отдавна чака да го направиш.
    Ще ми каже - защо.... И ще зацепя.

Следващият път, когато пишеш, имай милия късмет най-после да си направил нещо, щото иначе....

И не знаеш защо я харесваш?!-БРАВО НА ТЕБ! ето какво ще направиш:Вие сте в един магазин в който има дълга опашка и ти си зад нея. Но предварително трябва да купиш едно сърце с две половинки или нещо подобно. И като сте на опашката ти й пъхаш едната половина в джоба на раницата й. Също така и едно писмо където пише '' Ето ти едната половина от моето сърце намери другата и то ще е твое''. И готово тя ще намери половината у теб и ще разбере за пореден път 4е я харесваш и ти ще го потвърдиш. ДА АМА Е СТРАШНО ТЪПА ИДЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! НО ко друго да ти кажа след като без това не правиш поне едно нещо!!!!!!!! Най-добрата идея е да й го кажеш направо в лицето. Направи това което смяташ 4е ще е добре за теб,но помни 4е има два варианта: 1-вият е да й го кажеш в лицето и да разбереш какво 4увства. 2-рият е да не й го казваш изобщо и до края на живота си да се 4удиш ''ами ако бях й казал''. Така 4е ти избираш кой от двата

Фен Аватара на eilhar
    Град
    The dark side of the moon, in the eye of the storm.
    Цитирай Първоначално написано от mini mouse Виж мнението
    И не знаеш защо я харесваш?!-БРАВО НА ТЕБ! ето какво ще направиш:Вие сте в един магазин в който има дълга опашка и ти си зад нея. Но предварително трябва да купиш едно сърце с две половинки или нещо подобно. И като сте на опашката ти й пъхаш едната половина в джоба на раницата й. Също така и едно писмо където пише '' Ето ти едната половина от моето сърце намери другата и то ще е твое''. И готово тя ще намери половината у теб и ще разбере за пореден път 4е я харесваш и ти ще го потвърдиш. ДА АМА Е СТРАШНО ТЪПА ИДЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!! НО ко друго да ти кажа след като без това не правиш поне едно нещо!!!!!!!! Най-добрата идея е да й го кажеш направо в лицето. Направи това което смяташ 4е ще е добре за теб,но помни 4е има два варианта: 1-вият е да й го кажеш в лицето и да разбереш какво 4увства. 2-рият е да не й го казваш изобщо и до края на живота си да се 4удиш ''ами ако бях й казал''. Така 4е ти избираш кой от двата
    Абе ти на колко си и колко филми си изгледала, че да даваш такива малоумни съвети? (facepalm)
    Last.fm

~ Seek the roses along the way, just beware of the thorns
    ~ Si vis pacem, para bellum

dontcare ^^

Мега фен Аватара на strawberry88
    ^Съгласна.
    Авторе,казвай и най-накрая!И да не се получи,не е края на света!

Не съм някакъв специалист, но от писанията ти разбирам, че СТРАШНО МНОГО ВРЕМЕ е минало и все още не си и казал. Ако все още имаш някакъв шанс трябва бързо да действаш, но все пак, прекалено много си се забавил. А и мисля, че няма да свърши светът, ако и кажеш. И кво като те отреже? По-добре ли е да се чудиш??? Какво губиш??? Така и така не ходите, а няма да те убие заради това, че си падаш по нея !!!

Няма какво да й казвам след като съм сигурен , че ще ме отреже.Тя си знае , че си падам по нея и това е.Ако ме харесваше щеше да направи нещо както преди 2-3 месеца .Просто ще се загледам за други момичета.А с нея ще сме още в 1 клас така ,че може след време чувствата й към мен да се върнат.С момичетата винаги проблема ми е бил завършека.Иначе без проблеми си говоря с момичета , смеем се , забавляваме се , но стигне ли се до нещо повече - допир,прегръдка,целувка,на искане и т.н. винаги съм сцепвал.Въпреки това ще ви кажа някой от нещата които въпросното момиче е правило за да ми ги "разтълкувате".Веднъж когато я разочаровах(както и самият себе си) ми беше казала ,какъв приятел ще си ми да правиш такива глупости.Когато я питах защо се държи с мен по .... начин с мен ми отговаряше шеговите защото те харесвам.Няколко пъти ми е предлагала да се разходим из парка, аз не отказах , но тя е очаквала да стане нещо повече от просто разходка.Идвала е в междучасията при мен с онзи поглед .. и онова клепане (If you know what I mean ) като леко се е опитвала да се побутне в мен(Това го разбирам като прегърни ме) , но аз естествено само се усмихнах и дотам.Просто не усещам момента в който тя се опитва да ми подскаже нещо.Когато вървим по улицата тя винаги забелязва как някоя или някой е облечен , какъв звук се чува.Винаги разбира какво става около нея.И пак казвам няма смисъл да й казвам нещо което знае като най-много да си накърня егото или достойнството.Надявам се сте разбрали мен и какъв е проблема ми.Наистина може да съм писал неразбрано , но часът е 01:50 и мисля , че ми е простено.

Офф, разбери, че тя чака ти да направиш първата крачка!!! Но ако си решил да се откажеш от нея, то това си е твой избор и никой не може да ти повлияе! Хайде успех с другите момичета

Изтървал съм си шанса.Показала ми е прекалено ясно , че ме харесва , но това е отдавна.Сега не ме търси освен да ходим на училище.В часовете от време на време ни се срещат погледите.Като някой от нас пусне лаф в часа винаги се смеем като се гледаме.Напоследък реших да не ходя с нея на училище.Един ден ходих сам , на другия отново ходихме заедно , но тя извика нейна приятелка и по пътя ми сложиха пълен игнор все едно не съм с тях и по средата на пътя ги оставих.Същия ден ме изчака спокойно пред училище с усмивка да се прибираме заедно.Съгласих се.На следващия ден ми предложи пак да ходим заедно на училище.Отказах й.На същия ден след училище я чаках като си говорих със съучениците в двора , но тя си излезе и ме мина като пътен знак ( на 6-7 метра от мен ).Реално тя ако иска да ме намери винаги може.Ако все още смятате , че има нещо за казване относно моето/нейното поведение.Нещо което да направя(ОСВЕН да й кажа) казвайте.Наистина смятам , че от пускането на темата досега с ваша помощ започнах да си разбирам грешките.В момента чувствам някаква мотивация , че ако отново ми се даде подобен шанс няма да го изпусна...

Другият път да ти е за урок да не чакаш 5-6-7 месеца.

Не го казвай, направи го!

Повече от фен Аватара на Teenhelp1
    ПИЧ !! Да беше й казал по-рано направо ми идва да те гръмна. Усетиш ли,че има нещо и си прекарвате страхотно казваш й го някъде на саме.Не постоянно да мислиш за нея и дали ще те отреже или не ако не и кажеш никога няма да разбереш или поне да я питаш.Ако те отреже продължаваш напред ще има и други момичета все пак си на 15...

Това момиче е лудо.Откакто сме във ваканция и тя е на море всяка вечер ми пише и ме търси.Когато бяхме на училище и ходихме всеки ден заедно нямаше нищо такова - имах чувството ,че е с мен само за да се домъкне до училище за да не й е скучно.Наистина съм много объркан , сигурно и тя.

Вчера ми каза , че много съм и липсвал и , че нямало с кого да се забавлява.Иначе като бяхме на училище се държеше с мен като с компания: училище-вкъщи.Възможно ли е ако ме е харесвала преди 5-6 месеца сега чувствата й да са се върнали към мен?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си