.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 116

Hybrid View

Фен Аватара на DS
    Град
    Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от DieselBlood Виж мнението
    Всичко,без българска народна музика.Много ми е смешно като чуя някой да каже "Не слушам поп-фолк".Като отидете на дискотека,какво слушате ми е интересно?
    Ти пък що за уродливо изчадие си, слушаш ми турските зурни, а не слушаш Българска народна музика! УМРИ!
    За твое сведение не живея в Б-я и тук НЯМА чалга! Има някви смотани поп-комерс бози, но даже и в България има дискотеки/партита в които не се пуска чалга! Добре дошъл в реалния свят!

Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    А коя музика е "критерий за висока култура" ?
    Музика чиито изпълнители не парадират с нови цици, коли и богати тъпкачи! За текстовете няма да коментирам!
    Цитирай Първоначално написано от psychopath Виж мнението
    хахахха защото всичките в барове, дискотеки и клубове се пуска само чалга. :/
    Защото не виждаш по-далече от носа си!

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Цитирай Първоначално написано от DS Виж мнението
    Ти пък що за уродливо изчадие си, слушаш ми турските зурни, а не слушаш Българска народна музика! УМРИ!
    За твое сведение не живея в Б-я и тук НЯМА чалга! Има някви смотани поп-комерс бози, но даже и в България има дискотеки/партита в които не се пуска чалга! Добре дошъл в реалния свят!
    Пхахахахаха,млъкни бе,дебил.Тръгнал да ме учи и да ми дава акъл.И си мери приказките.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си