- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- КАКЪВ СТИЛ МУЗИКА СЛУШАТЕ?
Ти пък що за уродливо изчадие си, слушаш ми турските зурни, а не слушаш Българска народна музика! УМРИ!
За твое сведение не живея в Б-я и тук НЯМА чалга! Има някви смотани поп-комерс бози, но даже и в България има дискотеки/партита в които не се пуска чалга! Добре дошъл в реалния свят!
Музика чиито изпълнители не парадират с нови цици, коли и богати тъпкачи! За текстовете няма да коментирам!
Защото не виждаш по-далече от носа си!
Aми като започнем от рок, пънк, поп пънк, хорър пънк, инди, алтърнътив, хард рок, метъл, хеви метъл, дъбстеп, някой дръм енд бейс и след това минем към по-бруталните от сорта на метълкор, пост-хардкор, хардкор и деткор, но се придържам към коровете и никога не се качвам на нещо по-брутално от сорта на Cannibal Corpse etc. Чалгата, според мен, не само е признак за ниска култура, но и за простота.. Българска музика не слушам много-много, но се намират адски приятни рок парчета и също така подразбиращите се Сигнал, Щурците, Б.Т.Р etc. Народната музика ми е леко противна, но я понасям, за разлика от чалгата.. Джаза също ми харесва, особено за разпускане. Рапа ми е изключително неприятен, заедно с него и музиката, която я пускат по радиа и канали от сорта Fresh, City, The Voice и т.н..
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Мерете cи вcички приказките, моля. Да няма cръдни поcле.
"Everything kills you, you're dying everyday. You're either dying everyday, or you're living everyday, and I'm living everyday."- Christofer Drew
"Imagine all the people
Living life in peace"- John Lennon
psychopath и DieselBlood
Не съм искал да ви обидя, много!
Просто ви казах как стоят нещата за нормалните хора по света!![]()
Аз слушам дъбстеп, хаус, техно, поп, хип-хоп, рнб, рок и метъл. Колкото и да се карате, знайте че всеки си има собствени вкусове и желания. Не може да съдите хората по музиката, която слушат. Тя е само част от "обвивката", която крие душата на човека. Всеки си има причина да слуша дадена музика.
една велика тема
^ Лично мнение...
Както за вас хора като мен не са нормални!
Както за мен хора като вас не са нормални!
Последно редактирано от DS : 06-22-2012 на 11:20
Слушам най-много рок, поп и метъл. Рап и хип-хоп понякога, чалга само ако компанията е добра.
една велика тема
В последно време слушам кажи-речи само метълкор и пост-хардкор. Иначе залитам по всякакви видове рок, пънк, дъбстеп, gorestep, witch house, etc.
Последно редактирано от ruthless. : 06-22-2012 на 18:59
Хммм.. ами .. поп рок, поп пънк, рок, пънк, гръндж, скриимо, алтърнатив, метъл, всичко завършващо на -корЧалга не слушам и не смятам, че "като седнеш на маса с приятели" трябва задължително да слушаш чалга поради простата причина, че повечето от приятелите ми слушат същата музика като мен, и да ви кажа, става много по-голям купон :P
Български групи като Б.Т.Р., щурците, D2, 032, че даже и поп изпълнители като Поли Генова например също уважавам и харесвам -.-
ей го и тоя...аман от поп-пънкари :Д:Д:
Всички стилове като цяло, с изключение на чалга, естрада, народно и опера... Заклета фенка на Lady Gaga, Evanescence, Lana Del Rey, Eminem, Beyoncé <333333333333333333
"You fail to recognize that it matters not what someone is born, but what they grow to be."
Albus Dumbledore.