.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 178

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от SuzanFletcher Виж мнението
    Къде пише,че трябва да раждаш на 19-20 или веднага като сключиш брак?Никой няма да те принуди да му раждаш деца,нито да приключиш образованието си.А и ако аз теб брака се сключва с единствената цел поколение,то представата ти за брака е твърде погрешна и ограничена.
    Правилно си преценила за себе си,рано ти е за брак.
    So,ходи си по студентските купони,където по принцип се напивате до безумие,сменяй си гаджетата ,като носни кърпички ,и се забавлявай
    И на 22-24 за мен пак е рано за деца. И не съм казала, че единствената ми представа за брак е създаването на поколение. Не съм съгласна, че на 18-20 си намерил точния човек, с който искаш да бъдеш и вече си готов да създаваш семейство.
    И да, имам намерението да си ходя по студентските купони (дай боже да вляза тази година в уни), да си се напивам колкото искам и да си сменям гаджетата ако ми е кеф, защото на 19 това е нормално. Според мен тези които на 19 се хвърлят на дълбокото и се женят прекалено рано, после им се иска да са правили това, да си си живели живота... ама късно...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    И да, имам намерението да си ходя по студентските купони (дай боже да вляза тази година в уни), да си се напивам колкото искам и да си сменям гаджетата ако ми е кеф, защото на 19 това е нормално.
    Ой, ой, ой...
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

И на 22-24 за мен пак е рано за деца. И не съм казала, че единствената ми представа за брак е създаването на поколение. Не съм съгласна, че на 18-20 си намерил точния човек, с който искаш да бъдеш и вече си готов да създаваш семейство.
    И да, имам намерението да си ходя по студентските купони (дай боже да вляза тази година в уни), да си се напивам колкото искам и да си сменям гаджетата ако ми е кеф, защото на 19 това е нормално. Според мен тези които на 19 се хвърлят на дълбокото и се женят прекалено рано, после им се иска да са правили това, да си си живели живота... ама късно...
    Уважавам мнението ти,че не подкрепяш ранния брак.Но тук не съм съгласна-Защо да не е възможно да си намерила човека за теб на 18-20?За любовта няма граници.Ами ако имаш сериозна връзка от 17-годишна и си вече на 20,опознала си достатъчно човека,сигурна си в него,защо това да не е човека за теб???И какво ,трябва да го зарежеш ,само защото си го срещнала и си се влюбила в него на 18-20 ,а не на 25???Това е абсолютна грешка.На 20 години трябва да си достатъчно зрял човек,за да си наясно с чувствата си.
    Относно това за студентския живот,по принцип си права,само дето на мен лично никога не ми е било хоби да се напивам и да си сменям приятелите ,като носни кърпи ,всъщност мразя и шумните места.Аз се чувствам щастлива ,правейки далеч по-различни неща,но това е вече друг въпрос,въпрос на лични предпочитания.

Уважавам мнението ти,че не подкрепяш ранния брак.Но тук не съм съгласна-Защо да не е възможно да си намерила човека за теб на 18-20?За любовта няма граници.Ами ако имаш сериозна връзка от 17-годишна и си вече на 20,опознала си достатъчно човека,сигурна си в него,защо това да не е човека за теб???И какво ,трябва да го зарежеш ,само защото си го срещнала и си се влюбила в него на 18-20 ,а не на 25???Това е абсолютна грешка.На 20 години трябва да си достатъчно зрял човек,за да си наясно с чувствата си.
    Относно това за студентския живот,по принцип си права,само дето на мен лично никога не ми е било хоби да се напивам и да си сменям приятелите ,като носни кърпи ,всъщност мразя и шумните места.Аз се чувствам щастлива ,правейки далеч по-различни неща,но това е вече друг въпрос,въпрос на лични предпочитания.
    Не е въпроса ако на тези години имаш сериозен приятел да го зарежеш ей така само защото сте на по 20... идеята е да пробвате, да си поживеете заедно, сами, да видите как ще се разбирате, идва и въпросът с какво ще се издържате и тн. И след това, след няколко годинки, като попораснете още малко ако още искате да сте заедно.. ок. И да не останете с впечатление, че единствената ми цел в живота е да си сменям гаджетата непрекъснато и да се напивам, просто го дадох като пример, защото според мен на 19-25 трябва човек да прави това, а не да се жени. Не искам като стана на 40 да си викам "защо не ходех по купони и не си живеех живота докато съм млада и ми приляга на годините."
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Не е въпроса ако на тези години имаш сериозен приятел да го зарежеш ей така само защото сте на по 20... идеята е да пробвате, да си поживеете заедно, сами, да видите как ще се разбирате, идва и въпросът с какво ще се издържате и тн. И след това, след няколко годинки, като попораснете още малко ако още искате да сте заедно.. ок. И да не останете с впечатление, че единствената ми цел в живота е да си сменям гаджетата непрекъснато и да се напивам, просто го дадох като пример, защото според мен на 19-25 трябва човек да прави това, а не да се жени. Не искам като стана на 40 да си викам "защо не ходех по купони и не си живеех живота докато съм млада и ми приляга на годините."

Аз също съм съгласна с това,преди да се ожениш ,да живееш известно време със своя човек (ако има как).
    Чудя се ако ти сега си имаше сериозен приятел,когото обичаш, щеше ли да си така "жадна за живот"?Ако се влюбиш истински,съмнява ме да си така запленена от "студентския живот" както сега.

anonymous708973
    Guest
    Хм.
    Много ми харесва с моя да отидем на бар, да се напием, размажем, да си "изживеем" вечерта на макс, да се натискаме като луди, едвам да се удържим да не се награбим на средата на дискотеката, след като да се приберем и да правим пиянски секс. И на сутринта да си гледаме киселите махмурлийски физиономии. Това е сладко. Това е живеене. Не са ми необходими много на брой момчета. Вече знам какво търся.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хм.
    Много ми харесва с моя да отидем на бар, да се напием, размажем, да си "изживеем" вечерта на макс, да се натискаме като луди, едвам да се удържим да не се награбим на средата на дискотеката, след като да се приберем и да правим пиянски секс. И на сутринта да си гледаме киселите махмурлийски физиономии. Това е сладко. Това е живеене. Не са ми необходими много на брой момчета. Вече знам какво търся.
    На мен пък това ми е ужасно противно. Ще си пропилявам времето пиейки и мотаейки се по дискотеките, защото видиш ли това означавало да "живееш". Нищо лично. Предпочитам да обикалям различни страни, да работя, да уча, да научам, да се развивам, а не да се затворя в някоя дискотека, напивайки се до козирката. Няма нищо приятно, нито хубаво в напиването. Колкото до това, че гледането на маймурлийските ви физиономии е сладко - да. Ама сладко е и да ходите да пазарувате заедно, карайки се каква тоалетна хартия да купите, или пък да си легнете, и шеговито да подръпвате завивките от другия, или пък да чукате на вратата на тоалетната, докато другия се къпе, защото много ви се пикае. Мхм.
    Подкрепям Сисито. Ако съм с даден човек, ако мисля че той е подходящ няма да му мисля много, много и след няколко години съвместно съжителство бих се омъжила за него. Ама все си мисля, че на толкоз години няма да намеря подходящия.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 06-20-2012 на 21:48

Wink

Абе ^ хораааа, вие за ирония не сте ли чували,бе ,лелееее..... (rofl)
    Коментарът на ПинкПантер е написан с ирония.Как е възможно да гледате толкова повърхностно :X

Град
    София, България
    Абе ^ хораааа, вие за ирония не сте ли чували,бе ,лелееее..... (rofl)
    Коментарът на ПинкПантер е написан с ирония.Как е възможно да гледате толкова повърхностно :X
    Ирония дръшки.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ирония дръшки.
    Задръж си дръЖките и си използвай мозъка!
    Ако си беше направила труда да прочетеш предните мнения на ПинкПантерчето,щеше да се увериш ,че си сгрешила,ама на,то и затова се иска ум.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    На мен пък това ми е ужасно противно. Ще си пропилявам времето пиейки и мотаейки се по дискотеките, защото видиш ли това означавало да "живееш". Нищо лично. Предпочитам да обикалям различни страни, да работя, да уча, да научам, да се развивам, а не да се затворя в някоя дискотека, напивайки се до козирката. Няма нищо приятно, нито хубаво в напиването. Колкото до това, че гледането на маймурлийските ви физиономии е сладко - да. Ама сладко е и да ходите да пазарувате заедно, карайки се каква тоалетна хартия да купите, или пък да си легнете, и шеговито да подръпвате завивките от другия, или пък да чукате на вратата на тоалетната, докато другия се къпе, защото много ви се пикае. Мхм.
    ю
    тия неща са сладки, ама за една вечер на седмица или по-рядко няма нищо лошо да излизате на бар, да пиете, да правите секс, докато сте пийнали и такива работи
    останалите работи за ученето,работенето и пътуванията го имаш и на 17, и на 67-дискотеките-не
    и сладко е да пазарувате заедно и блябля, обаче колко от хората тук биха го практикували реално , освен ако не живеят заедно? почти никой.
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    тия неща са сладки, ама за една вечер на седмица или по-рядко няма нищо лошо да излизате на бар, да пиете, да правите секс, докато сте пийнали и такива работи
    Така е. Ама пиенето да ти е 24/7 и всевишна цел в живота.. Нъц.

Имах предвид точно това, което Марианчето каза - мога да се забавлявам страхотно и с приятеля си. Предпочитам да съм с него на дискотека отколкото в женска компания.
    Да, щот ние точно това обсъждахме - с кой предпочитаме да се туткаме до дискотеката. Тц.

Хм.
    Ужааааааааааааас.Струва ми се потресаващо с любимия човек да се напием по този начин,каму ли пък да ми изглежда сладко да си гледаме "махмурлийските физиономии"-нищо сладко не намирам в това-напротив.
    Ужасно грозно е да видиш как по улицата се влачи пияно момиче-тотална излагация.
    Да "живея" по този начин-Не,благодаря!

По темата:Ако 2-ма души се обичат и се чувстват готови за женитба на тази възраст,не виждам проблем.

Мега фен Аватара на Colouring
    Струва ми се хубаво, но доста рисковано, поне за мен. Ще се радвам наистина да намеря човека, с когото искам да прекарам живота си, по-рано, но може би ще ме е страх да прекрача тази сериозна граница и да сключа брак. И все пак пред мен имам много добри примери, които показват, че неща като тези са възможни. Вуйна ми, примерно, се е омъжила на 19 и тогава е родила първото си дете.
    Относно изказванията от рода 'искам да се наживея' - еми, хора, за мен да живея истински и да се НАЖИВЕЯ означава да създада истинско семейство, да имам деца и да се наслаждавам на всеки един ден.
    Като цяло съм ЗА брака. Един плюс при създаването на деца при по-ранна възраст е, че различията на поколенията няма да важат толкова. Да, зависи си от човека, но от личен опит знам, че възрастта има значение. Майка ми ме е родила доста късно и това в доста от случайте създава една граница, която е непреодолима, просто защото конфликтът на поколенията не може да се изкорени. Винаги съм искала да съм една сравнително млада майка, струва ми се, че нещата биха били различни, отношенията биха били различни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си