- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нормално ли е момиче да се омъжи на тези години ?
Уважавам мнението ти,че не подкрепяш ранния брак.Но тук не съм съгласна-Защо да не е възможно да си намерила човека за теб на 18-20?За любовта няма граници.Ами ако имаш сериозна връзка от 17-годишна и си вече на 20,опознала си достатъчно човека,сигурна си в него,защо това да не е човека за теб???И какво ,трябва да го зарежеш ,само защото си го срещнала и си се влюбила в него на 18-20 ,а не на 25???Това е абсолютна грешка.На 20 години трябва да си достатъчно зрял човек,за да си наясно с чувствата си.
Относно това за студентския живот,по принцип си права,само дето на мен лично никога не ми е било хоби да се напивам и да си сменям приятелите ,като носни кърпи ,всъщност мразя и шумните места.Аз се чувствам щастлива ,правейки далеч по-различни неща,но това е вече друг въпрос,въпрос на лични предпочитания.
Не е въпроса ако на тези години имаш сериозен приятел да го зарежеш ей така само защото сте на по 20... идеята е да пробвате, да си поживеете заедно, сами, да видите как ще се разбирате, идва и въпросът с какво ще се издържате и тн. И след това, след няколко годинки, като попораснете още малко ако още искате да сте заедно.. ок. И да не останете с впечатление, че единствената ми цел в живота е да си сменям гаджетата непрекъснато и да се напивам, просто го дадох като пример, защото според мен на 19-25 трябва човек да прави това, а не да се жени. Не искам като стана на 40 да си викам "защо не ходех по купони и не си живеех живота докато съм млада и ми приляга на годините."
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Аз също съм съгласна с това,преди да се ожениш ,да живееш известно време със своя човек (ако има как).
Чудя се ако ти сега си имаше сериозен приятел,когото обичаш, щеше ли да си така "жадна за живот"?Ако се влюбиш истински,съмнява ме да си така запленена от "студентския живот" както сега.![]()