.
Отговор в тема
Страница 4 от 10 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 245

Тема: Помиярите

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Не искам да ви се меся в темата,но ми е много любопитно,защо всички мразещи животните имате подобен селско-каруцарски начин на изразяване?!Псувни,обиди,цв етущи определения ... Нима речниците ви са толкова бедни и първобитни та не можете да си изкажете мнението без псувни?!Леле и това ми било бъдещето на България ... о.0
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Уличните кучета в София са десетки хиляди. Проблемът трябва да се реши със замах и отговорно, а не само да се търси начин как да се изкарат някакви пари от тези кучета. Може да прозвуча крайно, но за мен решението е лесно:

1. Ако куче е на улицата без стопанин, без да е вързано на каишка и без намордник се прибира в приют
    2. В приюта седи ОГРАНИЧЕНО време (напр. 3 седмици). Ако за това време не си намери дом или стопанина съжалявам, но приема инжекцията
    3. Това малко припокрива първата точка, но да отпадне абсурда да осиновиш куче и да го оставиш пак на улицата.

Супер фен Аватара на Verminaard
    Град
    Чирак-магесник от Льолин 4.
    Антифризът е евтин,кучешката храна на кило - също.
    Въпросът с помиярите е приключен.
    Остава само да подпалим левроравновесие.

Sanity is for the weak
    Продъжение на гордата регистрация от 26.12.2006та с 3600+ поста.
    Кофата -> /кофата/ -> /к/ | Кофата = Bin | Bin -> /bin/ -> /b/ @_@

Повече от фен Аватара на windowlicker
    bloodyF, права си, редактирах си мнението Иначе Зориту, аз не смятам, че някой тук мрази животните. В тази тема се говори за изгладнели, безстопанствени помияри, които очевидно могат да бъдат и смъртоносно опасни. Хората са достатъчно изстрадали, защо трябва да се страхуват за живота си дори докато си изхвърлят боклука?

Супер фен Аватара на Irti
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy Виж мнението
    Нима речниците ви са толкова бедни и първобитни та не можете да си изкажете мнението без псувни?!
    Да. Чао!

Град
    Цитирай Първоначално написано от windowlicker Виж мнението
    bloodyF, права си, редактирах си мнението Иначе Зориту, аз не смятам, че някой тук мрази животните. В тази тема се говори за изгладнели, безстопанствени помияри, които очевидно могат да бъдат и смъртоносно опасни. Хората са достатъчно изстрадали, защо трябва да се страхуват за живота си дори докато си изхвърлят боклука?
    Аз нямам нищо против ако ще и хората да мразите.Просто ми беше любопитно,защо повече от половината мнения са написани по подобен начин,но Irti вече ми отговори

Супер фен Аватара на scrooper
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    "за една нощ мина ловната дружинка, прави каквото прави, прибра кучетата и си замина. И никой до сега не е умрял от жал по приспаните кучета, а можеше да умре.. от ухапвания, ако не ги бяхме махнали!".. та права е жената според мен, не се ли предприемат действия, ще си кретаме така завинаги
    Прави сте, че кастрацията не е ефективна... Обичам животинките, но след като очевидно не става "по мирен път", решението е "ловната дружинка". Да, не всички кучета го заслужават, някои са сладки, милички, добрички, душички... Но "геноцидът" ще се случи бързо, ако ще и болезнено. Страданията на днешните кучовци ще спестят страданията на безброй техни потенциални наследници, и още по- важното- на потенциални човешки жертви.
    PS: докато пиша това от кучкарника до квартала ми надуват тиквата.
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    зори, като някой нещо не му изнася или няма кво да каже, ами така си прави проветрение на устата / раздвижване на пръстите/ почва да говори безсмислици по съвсем друга тема
    никой не съм видяла да псува някой конкретно, кво се буташ пак между шамарите? някой напсувал ли те е тебе? не? така си и мислех
    за кучетата два варианта-там кастрации, мастрации, обезпаразитявания, ама пак пАри ще трябват, после в приют и евентуално да има срок и ако през това време никой не ги вземе-инжекцията и чао
    другият вариант е да не се занимават, директно последното
    за мен вторият вариант е по-удачен, но хайде, да не кажат че се изразявам, как беше, ''каруцарски''
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Цитирай Първоначално написано от Bassnectar Виж мнението
    ИЗЧИСТИ СИ ЛС ВЕ !
    KАКВИ ЛС-ТА ТЕ ГОНЯТ БРЕ,ТУРШИЯ?!

Sanity is for the weak

Мега фен Аватара на draid
    Правете разлика между евтаназия и ловна дружина/антифриз/стрихинин и ред подобни измислици. НЕ може да тръгнат някакви рамбовци по улиците да колят и да трепят кучета където им падне. Става въпрос за приспиване, поставяне на инжекция на момента и прибиране на трупа за съответното правилно унищожение. Кучето не усеща нищо, а просто заспива. И не се опитвайте да ми казвате, че това не е хуманно. Щом се смята за хуманен метод и се прилага на хора, значи е такъв и за кучетата. Пак повтарям: Не си представяйте избиването на кучетата, като някаква касапница по улиците при която някакви "ловци" си закачат скалповете на кучетата на връв.

Едит: Зори, очевидно виждаш на какво мнение съм. Искам да ти кажа, че аз обичам животните. Имам 2 кучета и 2 котки, но това не значи, че трябва да изпадаме в подобна ситуация в която се намира особено столицата. Да не говорим за псевдо защитниците, които само се блъскат да прибират пари.

За хората, които мразят ''помиярите'' мога да кажа няколко неща: Значи ви прави впечатление когато кучета хапят хората, но не когато хората се избиват взаимно примерно? Само да вметна, че тяхното си е инстинкт за оцеляване и докато държавата не си мръдне пръста да ги прибере няма да се оправят нещата. Както спомена един потребител над мен кучетата (само в София) са десетки хиляди. А това са си доста инжекции и силно ме съмнявам някой точно с това да почне да се занимава.

Мега фен Аватара на draid
    А къде мислиш, че могат да се приберат над 40 000 бездомни кучета само в София ?

Повече от фен Аватара на Ou7oFmYhEaD
    Аз съм ходила в чужбина и там естествено бездомни кучета няма, но ми направи впечатление следното, кучетата които срещах бяха без повод и пуснати от стопаните (не по улиците) та животинките бяха много мили с хората, всички им се радваха и пипаха. А тук уличните кучета са злобни, защото всеки ги подритва, обижда, цели с камъни и т.н. Всичко зависи от хората. И тяхното отношение към животните.
    Times have changed and times are strange
    Here I come , But I ain't the same

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    Аз съм твърдо за изтребването на изнасилвачи и убийци, ама на не щете!
    Това, че едно куче ви е ухапало не значи, че всички са потенциални нападатели.
    Кой решава, че животът на един човек е по-ценен от този на животното?
    ТОВА Е!
    Кучетата нападат, защото хората са ги оставили гладни, са ги дразнили и т.н.
    Ние създаваме отношението им към нас самите.

Град
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF Виж мнението
    зори, като някой нещо не му изнася или няма кво да каже, ами така си прави проветрение на устата / раздвижване на пръстите/ почва да говори безсмислици по съвсем друга тема
    никой не съм видяла да псува някой конкретно, кво се буташ пак между шамарите? някой напсувал ли те е тебе? не? така си и мислехю
    Аз мнението си отдавна съм го споделила,но по нормален начин,а не като 90% от пишещите тук А това по-горе не съм го написала за да си "раздвижа пръстите",а защото наистина ми стана любопитно дали случайно няма някой,който може да си изрази мнението културно или всички защитавате тезата си по подобен грозен начин.

И те са живи същества! >.<

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    оф, абе не ме интересува,че са гладни, подразнени или нещо подобно
    човешкият живот ВИНАГИ ще е най-важен, защото ако оставим животинския ще стане така, че след 5К години примерно животните ще владеят света (образно казано), което няма как да се случи, щото нямат акъл, не могат да говорят и т.н.
    и друго-за изнасилвачите и убийците-те колко са? със сигурност едно 60% не се разхождат по улицата и не убиват ей така, докато се разкарват напред-назад
    и когато вчера, глутница от 12 кучета беше на 5 метра от мен и искаше да ме изяде и хубаво, че имаше такси наблизо тезата ми се подкрепи многократно
    и като сте толкова сербез, що не си ги вземете у вас? хранете ги,поете ги, квото искате там, щото много ги обичате,,!?
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

оф, абе не ме интересува,че са гладни, подразнени или нещо подобно
    човешкият живот ВИНАГИ ще е най-важен, защото ако оставим животинския ще стане така, че след 5К години примерно животните ще владеят света (образно казано), което няма как да се случи, щото нямат акъл, не могат да говорят и т.н.
    и друго-за изнасилвачите и убийците-те колко са? със сигурност едно 60% не се разхождат по улицата и не убиват ей така, докато се разкарват напред-назад
    и когато вчера, глутница от 12 кучета беше на 5 метра от мен и искаше да ме изяде и хубаво, че имаше такси наблизо тезата ми се подкрепи многократно
    и като сте толкова сербез, що не си ги вземете у вас? хранете ги,поете ги, квото искате там, щото много ги обичате,,!?
    Ако всеки българин вземе да гледа по едно куче , нещата щяха да бъдат различни......

Град
    Цитирай Първоначално написано от ChubbyBunny Виж мнението
    За хората, които мразят ''помиярите'' мога да кажа няколко неща: Значи ви прави впечатление когато кучета хапят хората, но не когато хората се избиват взаимно примерно? Само да вметна, че тяхното си е инстинкт за оцеляване и докато държавата не си мръдне пръста да ги прибере няма да се оправят нещата. Както спомена един потребител над мен кучетата (само в София) са десетки хиляди. А това са си доста инжекции и силно ме съмнявам някой точно с това да почне да се занимава.
    E,да,преди две години като на майка ми разкъса крака беше от инстинкт за оцеляване,нали?Че една жена чакаща автобус за работа е огромна заплаха за 7 помияра.
    Или като нападнаха професор Тачков.той сигурно с неговите 88 години ще да е хванал по един танк под мишница и да е тръгнал на кръстоносен поход срещу помиярите и те,така де,от инстинкт за съмосъхранение нападат.
    И ти не се опитвай да обърнеш собственото си лицемерие върху нас.Има огромна разлика между помиярски глутници нападащи майки с деца и негри подлагащи други негри на геноцид в дебрите на първобитна африка.И да ми прави впечатление когато хора избиват хора какво мога да направя аз?А ти?Иначе е много лесно да се правим на големи моралисти със кафева логика и заучени аргументи.
    А,между другото,45,000 помияра и 'това са много инжекции и никой няма да си мръде пръста,ама айде и да не ги трепем,че не ми понася на сърчицето'.Браво,адмирал Логика.

Смърт за помиярите,живот за хората!
    Последно редактирано от Verminaard : 06-21-2012 на 07:28

Sanity is for the weak

никой не съм видяла да псува някой конкретно, кво се буташ пак между шамарите? някой напсувал ли те е тебе? не? така си и мислех
    за кучетата два варианта-там кастрации, мастрации, обезпаразитявания, ама пак пАри ще трябват, после в приют и евентуално да има срок и ако през това време никой не ги вземе-инжекцията и чао
    другият вариант е да не се занимават, директно последното
    за мен вторият вариант е по-удачен, но хайде, да не кажат че се изразявам, как беше, ''каруцарски''
    Ето, това е отговорът !!!

Цитирай Първоначално написано от MagicSmiles23 Виж мнението
    Ако всеки българин вземе да гледа по едно куче , нещата щяха да бъдат различни......
    Дааа, ей сега-хората не са длъжни или нещо да вземат по едно куче е така просто щото да са различни нещата-те постоянно се навъждат нови и нови-направо що да не отвори всеки човек по един приют?! тъпа логика до небесата, братче

Град
    Цитирай Първоначално написано от ALetterFromTheSky Виж мнението
    Ето, това е отговорът !!!
    Не,не е.Кастрация и приют е опция...ама за Европа.В източният блок просто нямаме възможността за провеждане на ефективна кампания за кастриране и затваряне на помиярите.Не защото пари няма а защото въпросните пари се крадат от държавните институции,отговорни за гореспоменатите методи за контрол на върлуващите глутници.Отделно че колкото и да го кастрираш,като го пуснеш на улицата пак ще хапе,напада и сее зарази.
    Съответно,ние не трябва да говорим и да търсим това което БИ трябвало да е решението,а да се насочим към решението което ще има резултат в нашата държава - изтребване.Обещават приюти,масирани кастрации и прочее от десет години вече.Резултатът е нулев.И вие докъто продължавате да си баете и да чакате резултат хората ще продължават да бъдата нападани,особено като в последните три години се забелязва увеличаване на кучешките атаки в почти геометрична прогресия.
    Последно редактирано от Verminaard : 06-21-2012 на 07:35

Sanity is for the weak

Не четеш ли, че е написала-вторият вариант е по-удачен, тоест с инжекцията? Демек-изтребване?! И именно това е отговорът ...

Аз отдавна съм на мнението, че място за помияри на улицата НЯМА!- колко пъти е така без повод скачат, лаят, гонят... що? Ми, щото нямат мозък дотолкова, че да преценят.... за тия, които ги изкараха едва ли не по-умни от хората... А пък като тръгнат да ми гонят коли и автобуси и какво ли не, просто нямам думи-знаете ли колко катастрофи може да причинят така!? Той шофьорът за кое по-напред да внимава-да не убие помияра, самия той да се предпази от него или за главното-пътя си?!!!?!! По темата много може да се говори ама нищо отникъде

Град
    А ти не четеш ли аз какво пиша?Ефективната евтаназията е опция само в държави в които корупцията е на ниво позволяващо финансите за обработката на помиярите да стигнат до институциите без 'мистериозно' да потънат в нечий джоб.При нас такъв дявол няма,съответно единственото оставащо логично И ефективно решение е изтребване по конвенционален начин.
    Затова казвам че инжекцията не е решение,защото е неприложимо решение.

Sanity is for the weak

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си