- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздяла след 3 години
О не не не съвсем не ги карам да са съгласни с мен. Достатъчно са умни имат си глава на раменете и знаят какво правят. Спориме, като видя, че не съм права отстъпвам. Далеч не искам да ми сваля звезди или да ми ходи по задника. Най-малкото, ако толкова ги карах т'ва и онова нямаше да ме траят толкова време. Получавам уважение от тях и т'ва ми е достатъчно. Никога не са ме карали да се чувствам маловажна и тн... без да ги моля, без нищо. Просто знаят как да се държат. Не знам възпитани ли са по-добре, но е факт, че без караници и без да им казвам как да се държат и от каквао имам нужда - просто го правят + т'ва говорим не за 1-2 момчета, а за доста повече. Нито вярвам, че всички са влюбени в мен и искат да ми свалят или пък ще ме търпят всички ако бях такава. Така че не си прави изводите как се държа с другите, ами погледни ти как се държиш.
Сам казваш, че другите не могат да те определят за това не го прави и ти. Не си прави заключения от 1-2 мнения по тая тема. Нито аз мога да те определя какъв си, но от това което казваш, че една жена не трябва да остави МЪЖО си, НЕ ДЕЦАТА при положение, че я бие ми стана адски грозно. Твърдиш, че за теб мъжете и жените са равни, но когато има насилие над жената тя трябва да си гледа работата и да не я интересува кво става с нея.
Всяка една жена има вградена малоценност. Просто на някои им не се проявява или след време.
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright